Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Cok gecmis olsun.
daha once tedavinizi yarim birakmis miydiniz?
Yakinim tedavisini (depresyon) birakmisti cunku.
Bırakınca ağır nüksediyor ben geçen sene Mart ayında doktor kontrolü olmaksızın birden ilacımı bıraktım aslında doz azaltılarak bırakılması gerekiyormuş kurtuldum artık ilaçlardan dedim o kadar iyiydim ki 2 hafta sonra bi nüksetti o gün bugündür şöyle tam düzelemedşm

Anladım canım ama her kötülüğün ayrı bir güzel tarafı var çok güzel bir kızın var dimi Allah bağışlasın Rabbim bana da tüm isteyenlere de o günleri göstersin inşallah

Hm, anladim.
simdi yanlis bir sey soylemek istemem sizinle ilgili.
psikoyatristiniz, psikoz durumunuz olmasi durumunda size soylerdi diye dusunuyorum.
Yakınınıza geçmiş olsun ama hepimiz de benzer belirtiler var bilemiyorum ki Allah korusun ben de bu akşam kendşme bişey yapmaktan çok korktum mesela çünkü bu hastalık bıktırıyor depresyona sokuyor insanı

Anladım canım ama her kötülüğün ayrı bir güzel tarafı var çok güzel bir kızın var dimi Allah bağışlasın Rabbim bana da tüm isteyenlere de o günleri göstersin inşallah
Aminnn tabi çok şükür dünya biyana evladım biyana hiç ayırmam yanımdan kalbim benim

Allahım şifa versn bu hastalık doktorumun demesiyle çok zor geçiyormuş maalesef.Bir seneyi geçer dedi düzelmen doktor
Tesekkur ederim
Evet cok zor. Gercek dunya ile tam anlamiyla baglanti kuramiyor, uyku duzeni de cok iyi sayilmaz. Surekli korku ve sanrilari devam ediyor. Bazen 10 dak once ne yaptigini hatirlamiyor. Doktorun soyledigine gore en erken 6 ay icerisinde tedaviye cevap alinirmis

Evet ben herşeye ağlıyodum kahroluyodum bide depresyon eklenmiş hastalığa

Gerçek dünya ile nasıl bağlantı kuramıyor bende de çok yoğun korku var mesela bi ara evimde duramayıp annemlere kaçıyordum

Cipralex hiçbir cacığa yaramıyor maalesef psikiyatrik ilaçların en hafifi essilapolam grubunda ben bi faydasını göremedim açıkçası.
Ben de depresyon tedavisi goruyorum
Yaklasik 4 senedir , prozac kullaniyorum. Bana iyi geliyor gibi ama sonbaharda gittigimde dozunu arttirmak istedi doktor, seker hastasi oldugumdan arttirmadik.
bence ilaclar kismen yardimci oluyor geri kalan bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…