- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Evet psikoloğumun olduğu hastanede ama hastanenin huzurevide var gündüz onlarla sohbet yaşlılarla gece yat sadece ağırlaşmıştı hastalık kendimi güvende hissetmek için doktor hastane bişey olmaz ölmem diyeNe için yattın hastanede psikiyatride mi
Yok migren taşım var onu sürüyom :)Yok yok bişeycik olmaz Allahın izniyle başın ağrıyınca ağrı kesici de mi içmiyorsun
Aa huzurevi de olması çok güzel yaEvet psikoloğumun olduğu hastanede ama hastanenin huzurevide var gündüz onlarla sohbet yaşlılarla gece yat sadece ağırlaşmıştı hastalık kendimi güvende hissetmek için doktor hastane bişey olmaz ölmem diye
Uf yine hap değil ya taş nedir yahuYok migren taşım var onu sürüyom :)
Ben istedim zaten psikolgum buna ihtiyacın yok dedi bi bilseniz kızlar o dönem nelerimi sattım hastanelere doktorlara yapılanlara para yetiştircem diye bide bende lüks hastane ve prof doktor takıntısı vardı çok zor günlerdi şimdi gülüyorum ama doktorların hafızasında yer ettim beni hatırlatlar bazılarını arada ziyaret ederim çünkü çok kahrımı çekenler varİyi tedaviyi kabul etmiyorsun diye taburcu etmemişler kız Allah seni otel gibi mi kullandın
Valla öyle :)))Uf yine hap değil ya taş nedir yahuyanımda olsan burnunu sıkar ilacı içirrim
Ben de profesör araştırmayı düşünüyorum hastalığımla ilgili Allah vermesin de gerçekten zor para da özeller pahalı terapi pahalıBen istedim zaten psikolgum buna ihtiyacın yok dedi bi bilseniz kızlar o dönem nelerimi sattım hastanelere doktorlara yapılanlara para yetiştircem diye bide bende lüks hastane ve prof doktor takıntısı vardı çok zor günlerdi şimdi gülüyorum ama doktorların hafızasında yer ettim beni hatırlatlar bazılarını arada ziyaret ederim çünkü çok kahrımı çekenler var
Evet çok şeker yaşlılar vardı arada onları ziyaret çok güzel hastanenin huzurevi hastanenin bi bahçesi var zaten harika her hafta gittiğimde atıyorum story görürsünAa huzurevi de olması çok güzel ya
Allah yardımcın olsun rahatlık huzur versin canım çok memnun oldum iyi gecelerKızlar muhabbetinize doyum olmuyor benim uyumam lazım sabah kızım uyanır erkenden yarın kaynanamda mevlitte var biraz yoğun olacak ee bir de panikatak var malum bana dua edin yarın bi fenalaşmadan günü atlatayım inşallah
Hangi şehir canım senin bakarım ya inşallah Allah nasip ederseEvet çok şeker yaşlılar vardı arada onları ziyaret çok güzel hastanenin huzurevi hastanenin bi bahçesi var zaten harika her hafta gittiğimde atıyorum story görürsün
İstanbuldayım benHangi şehir canım senin bakarım ya inşallah Allah nasip ederse
Amin canım cümlemize inşallah ben de memnun oldum girerim yine yarın inşallah müsait olunca biraz yoğun olacak sadeceAllah yardımcın olsun rahatlık huzur versin canım çok memnun oldum iyi geceler
Bursa ben de seni Allah yolladı bu akşam buraya ben bu akşam çok kötüydüm Bayadır bu kadar kötü olmamıştım çok sağol canımİstanbuldayım ben
Ne mutlu Allah çok daha iyi etsin sende sağol öptüm tatlı kızınıda öp benim içinBursa ben de seni Allah yolladı bu akşam buraya ben bu akşam çok kötüydüm Bayadır bu kadar kötü olmamıştım çok sağol canım
Bunalmasan da muhabbet için girozgenur16 özgecim sana da iyi geceler canım yarın çok bunalırsan gir canım buraya tamam mı
Özge uyudu bence :)ozgenur16 özgecim sana da iyi geceler canım yarın çok bunalırsan gir canım buraya tamam mı
Amin canım cümlemizi çok öpüyorum seni de kızını da kardeşinin minik yavrucuğunu da Allah yavrusuna bağışlasın şifa versin inşallah en kısa zamandaNe mutlu Allah çok daha iyi etsin sende sağol öptüm tatlı kızınıda öp benim için