- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Evet bünyeden bünyeye değişiyorBenim babam risperdal igne kullanirken cok uyuyordu mesela.
ama sanirim bunyeden bunyeye degisiyor ilaclarin etkisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bünyeden bünyeye değişiyorBenim babam risperdal igne kullanirken cok uyuyordu mesela.
ama sanirim bunyeden bunyeye degisiyor ilaclarin etkisi
Yok canım sen acil durumlarımı bi görsen yinede direniyorum almıyorumBen de az önce aklımdan geçirdim ilaç almadığına göre aşırı yoğun değil senin hastalığın yoğun olsa bak nasıl alırısn hiç umrumda olmuyor yan etkileri belki iyi gelir diye nasıl içiyorum
Hiç de alışmadın geçen gün zestatın kutusu değişmiş çarpımtı yaptı ben de içmicem ilacı dedin nasıl sinirim bozuldu dedim panikatak yapıyor gene ilaç fobisi tuttu geneBak bende korkuyordum ilaç yutmaktan içtiğim zaman panik atak tutuyodu sonradan alıştım
Ay alışırsın inan ilaçsız geçmiyor geçse keşke bende direndim ama olmuyo ilaçlarada alışıyorsun sonra korku morku fobi mobi kalmıyoAynen evet ben nasıl alışcam
Allah Allah yok ben içiyorum ya önceden ilaçlar ya etkileşime girerse birbirleriyle diye korkup 2 tane ilacı yanyana içemezdim şimdi götürüyorumYok canım sen acil durumlarımı bi görsen yinede direniyorum almıyorum
Ay kız hatırlatma bana hahaha sen kork ben ilacın kutusu değişince töbe yarabbimHiç de alışmadın geçen gün zestatın kutusu değişmiş çarpımtı yaptı ben de içmicem ilacı dedin nasıl sinirim bozuldu dedim panikatak yapıyor gene ilaç fobisi tuttu gene
İnşAllah dediğin gibi olur bu miladım olur heralde :)Ay alışırsın inan ilaçsız geçmiyor geçse keşke bende direndim ama olmuyo ilaçlarada alışıyorsun sonra korku morku fobi mobi kalmıyo
Darısı bana inşAllahAllah Allah yok ben içiyorum ya önceden ilaçlar ya etkileşime girerse birbirleriyle diye korkup 2 tane ilacı yanyana içemezdim şimdi götürüyorum
Nilay takipte :)Hiç de alışmadın geçen gün zestatın kutusu değişmiş çarpımtı yaptı ben de içmicem ilacı dedin nasıl sinirim bozuldu dedim panikatak yapıyor gene ilaç fobisi tuttu gene
İçersin canım ya ama bunca zamandır nasıl ilaçsız durdun ben on a şaşırıyorum ben ilaçsız çok korkuyorum çok kötüyüm çğnlüDarısı bana inşAllah
Ahanda aynı benim düşüncelerAllah Allah yok ben içiyorum ya önceden ilaçlar ya etkileşime girerse birbirleriyle diye korkup 2 tane ilacı yanyana içemezdim şimdi götürüyorum
Bana msj mı atmıştı aramış mıydı bilmiyorum ama çok kötü ağlıyor içeceksin ilaçlarını içmezsem açmam telefonunu dedim bak içtiğinden beri acile gitmiyor ama hergün acilde ydiNilay takipte :)
Teyzem hala içemez geçen gün öyle bir dişi ağrıyordu ki apranax içse geçecek ağrısı o sancıyı çekti durdu ben olcam içmicem he pehAhanda aynı benim düşünceler
Çünkü oda bi hastalığımın içinde takıntı olduğu için direndim 1 hafta yattım hastanede o serumu kimse takamadı öyle iyi hissetmek için güvende yattım ama ilaç asla almadımİçersin canım ya ama bunca zamandır nasıl ilaçsız durdun ben on a şaşırıyorum ben ilaçsız çok korkuyorum çok kötüyüm çğnlü
İyi tedaviyi kabul etmiyorsun diye taburcu etmemişler kız Allah seni otel gibi mi kullandınÇünkü oda bi hastalığımın içinde takıntı olduğu için direndim 1 hafta yattım hastanede o serumu kimse takamadı öyle iyi hissetmek için güvende yattım ama ilaç asla almadım
Zaten hastaneye gitme nedenimiz güvende hissetmek için bende her gün sabah akşam acildeydim yoruldum valla doktorlarda bıktı benden ilaç içiyorumÇünkü oda bi hastalığımın içinde takıntı olduğu için direndim 1 hafta yattım hastanede o serumu kimse takamadı öyle iyi hissetmek için güvende yattım ama ilaç asla almadım
Ne için yattın hastanede psikiyatride miÇünkü oda bi hastalığımın içinde takıntı olduğu için direndim 1 hafta yattım hastanede o serumu kimse takamadı öyle iyi hissetmek için güvende yattım ama ilaç asla almadım
Ben de öyleydim sonra psikiyatri Doktorlarına dadandım tek tek Farklı doktorlara gidiyordum bende şizofren belirtileri var ben şizofren miyim diye değilsin diyordu rahatlıyordum ilaç yazıyordu onu içmiyordum kendi ilacıma devam ediyordumZaten hastaneye gitme nedenimiz güvende hissetmek için bende her gün sabah akşam acildeydim yoruldum valla doktorlarda bıktı benden ilaç içiyorum
Dişçiye gittim diş kırılmış çürümüş dedi antibiyotık iç ya çekeriz ya kanal yaparız haka duruyo ne ilacı içtim ne gittim ağrı yok Allah dan ağrı olsa yandım ama senelerdir bi mecburi durumum olmadı eğer olursa nolacak bakalım bilmiyorum bazen kardeşimi düşünüyorum kemoterapi çok ağır ilaçlar düşünün vücuda zehir veriliyo kız onları aldı ben bi ilacı alamıyorum kendimden utanıyorum ama ilacı elime aldığım anda beynim iöersen ölüceksin diyoTeyzem hala içemez geçen gün öyle bir dişi ağrıyordu ki apranax içse geçecek ağrısı o sancıyı çekti durdu ben olcam içmicem he peh
Yok yok bişeycik olmaz Allahın izniyle başın ağrıyınca ağrı kesici de mi içmiyorsunDişçiye gittim diş kırılmış çürümüş dedi antibiyotık iç ya çekeriz ya kanal yaparız haka duruyo ne ilacı içtim ne gittim ağrı yok Allah dan ağrı olsa yandım ama senelerdir bi mecburi durumum olmadı eğer olursa nolacak bakalım bilmiyorum bazen kardeşimi düşünüyorum kemoterapi çok ağır ilaçlar düşünün vücuda zehir veriliyo kız onları aldı ben bi ilacı alamıyorum kendimden utanıyorum ama ilacı elime aldığım anda beynim iöersen ölüceksin diyo