Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ben de az önce aklımdan geçirdim ilaç almadığına göre aşırı yoğun değil senin hastalığın yoğun olsa bak nasıl alırısn hiç umrumda olmuyor yan etkileri belki iyi gelir diye nasıl içiyorum
Yok canım sen acil durumlarımı bi görsen yinede direniyorum almıyorum :KK43:

İçersin canım ya ama bunca zamandır nasıl ilaçsız durdun ben on a şaşırıyorum ben ilaçsız çok korkuyorum çok kötüyüm çğnlü 😪
Çünkü oda bi hastalığımın içinde takıntı olduğu için direndim 1 hafta yattım hastanede o serumu kimse takamadı öyle iyi hissetmek için güvende yattım ama ilaç asla almadım

Çünkü oda bi hastalığımın içinde takıntı olduğu için direndim 1 hafta yattım hastanede o serumu kimse takamadı öyle iyi hissetmek için güvende yattım ama ilaç asla almadım
Zaten hastaneye gitme nedenimiz güvende hissetmek için bende her gün sabah akşam acildeydim yoruldum valla doktorlarda bıktı benden ilaç içiyorum

Zaten hastaneye gitme nedenimiz güvende hissetmek için bende her gün sabah akşam acildeydim yoruldum valla doktorlarda bıktı benden ilaç içiyorum
Ben de öyleydim sonra psikiyatri Doktorlarına dadandım tek tek Farklı doktorlara gidiyordum bende şizofren belirtileri var ben şizofren miyim diye değilsin diyordu rahatlıyordum ilaç yazıyordu onu içmiyordum kendi ilacıma devam ediyordum

Teyzem hala içemez geçen gün öyle bir dişi ağrıyordu ki apranax içse geçecek ağrısı o sancıyı çekti durdu ben olcam içmicem he peh
Dişçiye gittim diş kırılmış çürümüş dedi antibiyotık iç ya çekeriz ya kanal yaparız haka duruyo ne ilacı içtim ne gittim ağrı yok Allah dan ağrı olsa yandım ama senelerdir bi mecburi durumum olmadı eğer olursa nolacak bakalım bilmiyorum bazen kardeşimi düşünüyorum kemoterapi çok ağır ilaçlar düşünün vücuda zehir veriliyo kız onları aldı ben bi ilacı alamıyorum kendimden utanıyorum ama ilacı elime aldığım anda beynim iöersen ölüceksin diyo :KK43:

Dişçiye gittim diş kırılmış çürümüş dedi antibiyotık iç ya çekeriz ya kanal yaparız haka duruyo ne ilacı içtim ne gittim ağrı yok Allah dan ağrı olsa yandım ama senelerdir bi mecburi durumum olmadı eğer olursa nolacak bakalım bilmiyorum bazen kardeşimi düşünüyorum kemoterapi çok ağır ilaçlar düşünün vücuda zehir veriliyo kız onları aldı ben bi ilacı alamıyorum kendimden utanıyorum ama ilacı elime aldığım anda beynim iöersen ölüceksin diyo :KK43:
Yok yok bişeycik olmaz Allahın izniyle başın ağrıyınca ağrı kesici de mi içmiyorsun

X