Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Yakınınızdaki sanrı nasıldı neye inanıyordu

Evet ayrıyım nisanda 40 olcam Allah izin verirse oraya aldanma alnımızda yazmıcakya panik atak :) ama çok sağlıklı yaşarım dikkat ederim teşekkür ederim kızına bayıldım çok şeker

Evet çok kötü bi durum bendede var

Evet ayrıyım nisanda 40 olcam Allah izin verirse oraya aldanma alnımızda yazmıcakya panik atak :) ama çok sağlıklı yaşarım dikkat ederim teşekkür ederim kızına bayıldım çok şeker
23 yaşında da kızın var öyle mi senin kıymetini bilmeyen adamın suratına tüü maşallah diyim 40 hiç göstermiyorsun bu hastalığa rağmen nasıl süslenebiliyorsun ben çok paspalım şu sıralar

Fiziksel bir hastaligi olduguna inaniyordu. Fiziksel hastaligi icin yapilan test sonuclarina inanmadi.
Psikoz teshisi, yalnizca psikiyatristler tarafindan konulabiliyormus
Evet psikiyatristler koyabiliyor zaten anladım mesela kan tahlilleri temiz ama kendisinin hasta olduğuna inanıyordu ama bu panikatak yaşayan herkestw olan bir durum bana mesela 6 doktor sen o hastası değilsin dedi hayır bende onun belirtileri var diyorum mesela doktora inanmıyorum

Bu sıra öyle çok süslü olamasamda eh idare eder aylar sonra ilk defa 2 gün önce dip boyama gittim resimlerde kızımı görürsün 23 yaşında evet darısı sana inşAllah o tatlı kız bi büyüsün sağlıkla evliliğim 16 da evlendim görücü usulü dayakla annem tarafından babamı hiç görmedim bi süre yurtda büyüdüm hayatım çok zordu dedimya roman olur diye

Hm, anladim.
simdi yanlis bir sey soylemek istemem sizinle ilgili.
psikoyatristiniz, psikoz durumunuz olmasi durumunda size soylerdi diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…