- 25 Aralık 2014
- 1.242
- 1.113
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
diğer insanların inanıp inanmadığına bakılmaksızın sürdürülen, tersinin doğru olduğuna dair açık ve tartışmasız kanıtlar olmasına karşın değiştirilemeyen yanlış inançlardır.Bende de bu belirtiler var sanırlar derken nasıl yani
Yakınınızdaki sanrı nasıldı neye inanıyordudiğer insanların inanıp inanmadığına bakılmaksızın sürdürülen, tersinin doğru olduğuna dair açık ve tartışmasız kanıtlar olmasına karşın değiştirilemeyen yanlış inançlardır.
Aslinda gercekle olan bagini kopartma gibi bir sey
Evet ayrıyım nisanda 40 olcam Allah izin verirse oraya aldanma alnımızda yazmıcakya panik atak :) ama çok sağlıklı yaşarım dikkat ederim teşekkür ederim kızına bayıldım çok şeker40 yaşındayım deme beni fesatlıktan çatlatacaksın bi ara fotoğraflarına beğeni atıcam inşallah hiç panikatak gibi de durmuyorsun eşinden ayrıldığını mı söylemiştin canım sen yanlış mı hatırlıyorum erkekleri vallahi anlamak mümkün değil cidden yani
Hasta olduguna inaniyordu ama 4 kez bu hastalik icin test yapildi.Yakınınızdaki sanrı nasıldı neye inanıyordu
Evet panik atak panık bozukluk anksyete varSizin sanrilariniz nasil oluyor peki?
ama sizde sanirim panik atak var degil mi?
Doktorların teşhisine inanmamakta sanrıya dahil mi acaba xdYakınınızdaki sanrı nasıldı neye inanıyordu
ahanda bu benim ben profesöre bile inanmıyorumHasta olduguna inaniyordu ama 4 kez bu hastalik icin test yapildi.
cikan test sonuclarina inanmadi
Ben de hasta olduğuma inanıyorum mesela psikozum diyorum şuanda mesela kendime ne gibi test yapıldıHasta olduguna inaniyordu ama 4 kez bu hastalik icin test yapildi.
cikan test sonuclarina inanmadi
Evet çok kötü bi durumdiğer insanların inanıp inanmadığına bakılmaksızın sürdürülen, tersinin doğru olduğuna dair açık ve tartışmasız kanıtlar olmasına karşın değiştirilemeyen yanlış inançlardır.
Aslinda gercekle olan bagini kopartma gibi bir sey
Ben de inanmıyorum çok korktum vallahi ya ne testiyse ben de yaptırayım yaDoktorların teşhisine inanmamakta sanrıya dahil mi acaba xd
ahanda bu benim ben profesöre bile inanmıyorum
Yaygın anksiyete bozukluğu panik bozukluk majör depresyon
Fiziksel bir hastaligi olduguna inaniyordu. Fiziksel hastaligi icin yapilan test sonuclarina inanmadi.Ben de hasta olduğuma inanıyorum mesela psikozum diyorum şuanda mesela kendime ne gibi test yapıldı
23 yaşında da kızın var öyle mi senin kıymetini bilmeyen adamın suratına tüü maşallah diyim 40 hiç göstermiyorsun bu hastalığa rağmen nasıl süslenebiliyorsun ben çok paspalım şu sıralarEvet ayrıyım nisanda 40 olcam Allah izin verirse oraya aldanma alnımızda yazmıcakya panik atak :) ama çok sağlıklı yaşarım dikkat ederim teşekkür ederim kızına bayıldım çok şeker
İnanmayıp hastane hastane doktor doktor geziyorumDoktorların teşhisine inanmamakta sanrıya dahil mi acaba xd
ahanda bu benim ben profesöre bile inanmıyorum
Cok gecmis olsun.Yaygın anksiyete bozukluğu panik bozukluk majör depresyon
Evet, 1 aydir antipsikotik ilac ve igne ayrica antidepresan kullaniyorTedavi görüyormu hastnız
Evet psikiyatristler koyabiliyor zaten anladım mesela kan tahlilleri temiz ama kendisinin hasta olduğuna inanıyordu ama bu panikatak yaşayan herkestw olan bir durum bana mesela 6 doktor sen o hastası değilsin dedi hayır bende onun belirtileri var diyorum mesela doktora inanmıyorumFiziksel bir hastaligi olduguna inaniyordu. Fiziksel hastaligi icin yapilan test sonuclarina inanmadi.
Psikoz teshisi, yalnizca psikiyatristler tarafindan konulabiliyormus
Bu sıra öyle çok süslü olamasamda eh idare eder aylar sonra ilk defa 2 gün önce dip boyama gittim resimlerde kızımı görürsün 23 yaşında evet darısı sana inşAllah o tatlı kız bi büyüsün sağlıkla evliliğim 16 da evlendim görücü usulü dayakla annem tarafından babamı hiç görmedim bi süre yurtda büyüdüm23 yaşında da kızın var öyle mi senin kıymetini bilmeyen adamın suratına tüü maşallah diyim 40 hiç göstermiyorsun bu hastalığa rağmen nasıl süslenebiliyorsun ben çok paspalım şu sıralar
Hm, anladim.Evet psikiyatristler koyabiliyor zaten anladım mesela kan tahlilleri temiz ama kendisinin hasta olduğuna inanıyordu ama bu panikatak yaşayan herkestw olan bir durum bana mesela 6 doktor sen o hastası değilsin dedi hayır bende onun belirtileri var diyorum mesela doktora inanmıyorum