Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Amin inşallah canım buraya girerek birbirimize destek olalım biraz rahatladım biliyor musunuz iyi ki varsınız bu hastalıkta yalnız değilmişim diyorum o kadar zor bişey ki
Yalnız değilsin tabi bitanem görüyorsun herkez müzdarip Yeri geliyor ümidimi kaybediyorum iyileşmek istiyoruz ama ne zaman iyileşeceğiz bilmiyorum

Başka takıntılar derken ama bunca zamandır ilaçsız durduysan bundan sonra da alma inan bi halta yaramıyor yazın iyiydim bak ağustos ayında yeniden bi nüksetti hesapla bak kaç aydır kötüyüm

Bende korkuyordum yutamazdım yan etkilerinden korkardım.Hatta ilk ilaç kullandığımda intiharın eşiğine geldm.Ama eskisine göre daha iyiyim.Önceden yemek dahi sokamıyordum ağzıma her gün serum iğne yiyordum delik deşik olmuştum

Yalnız değilsin tabi bitanem görüyorsun herkez müzdarip Yeri geliyor ümidimi kaybediyorum iyileşmek istiyoruz ama ne zaman iyileşeceğiz bilmiyorum
Kızlar bu arkadaşımla kardeşim vesilesiyle tanıştım yakınımda oturuyor dertleşiyoruz onu da buraya çağırdım üye ol dedim bak burada birbirimize destek olalım yalnız değilsin bizim gibi yaşayan çok insan var dedim o da geldi sağolsun hepimiz şifa bulalım inşallah

Başka takıntılar derken ama bunca zamandır ilaçsız durduysan bundan sonra da alma inan bi halta yaramıyor yazın iyiydim bak ağustos ayında yeniden bi nüksetti hesapla bak kaç aydır kötüyüm
Asansöre binememek açık hiçbirşey yemem içmem tanımadığım insanlardan ikram asla yemem içmem ameliyat istedim 5 defa sedye geldi herşey hazır beni ağlama krizi panık tuttu en istediğim şeyi hayatta tek yapamadım

minikkkkkkk özge sürekli acile gidiyordu ben de story de görüp mesaj atmıştım o gün bugündür konuşuyoruz gitme acile al zanax ve yat evde dedim kolların maf oldu birşey olmucak korkma dedim şimdi çok şükür çok gitmiyor

Hep aynı durumlar işte birbirimizde Allah ım yardımcımız olsun bu grubu bende çok sevdim sizleri

Ne güzel siz arkadaşmısınız sosyal medya kullanıyomusunuz

Geçen doktorumla asansör tatbikatı yaptık beraber bende de var o korku
5 kez mi ameliyattan kalktın yok artık deyip sonuncusunda ameliyathaneden kovmadılar mı

Aminnnnn özgeyle aynı mahalledemisiniz

Hep aynı durumlar işte birbirimizde Allah ım yardımcımız olsun bu grubu bende çok sevdim sizleri
Diğer gruplarda ben seni görüyordum yazılanları kaç kez hatmettim konu açmaya karar verdim dedim böyle konu konu gez olmucak en azından hastalığımı bir yere yazarım dedim hamileler grubu var panikatak orda da pek yazamıyorum peki hamile misin diyorlar yok diyorum

Geçen doktorumla asansör tatbikatı yaptık beraber bende de var o korku
5 kez mi ameliyattan kalktın yok artık deyip sonuncusunda ameliyathaneden kovmadılar mı
3 ü aynı doktor 2 tane farklı yaa neler yaşadığımı anlatsam roman olur kızlar bilseniz zamanla dökücem hepsini :)

Bende burda çok gezerim ilgimi çeken konulara bakarım ama asıl gelişim ameliyatımla ilgili çok arkadaş edindim grubumuz bile var insanlar birbirini görmeden saygı sevgi çok güzel

Aminnnnn özgeyle aynı mahalledemisiniz
Yok değiliz ama çok uzak değil 1 vesait kardeşimle tanışıyorlardı bikaç fotoğraflarını gördüm instada ben de ekledim onu stroyde hastanede görünce yazdım bak bende aynı yollardan geçtim korkma diye o gün bugündür konuşuyoruz 3 ay falan oldu sanırım ben de kadınlar kulübğne panikatak yazılarına çok giriyorum dedim bak sen de gir yalnız değilsin korkma dedim geldi o da artık kk lı

3 ü aynı doktor 2 tane farklı yaa neler yaşadığımı anlatsam roman olur kızlar bilseniz zamanla dökücem hepsini :)
Ben de öyle doğumum sezeryandı sen görsen anestezi uzmanını nasıl paniklettiğimi anladı en sonunda panikatak olduğumu bastı sakinleştiriciyi kolumdan çenem sustuyoksa ameliyat boyunca çekeceği vardı benden

Bak işte diyorum senin neren psikoz sen olmuşunda bide moral veriyosun

Bak işte diyorum senin neren psikoz sen olmuşunda bide moral veriyosun
Kelin ilacı olsa başına sürermiş bu hastalık sürekli değiştiriyor mesela önceden evden çıkmaya otobüse binmeye çok korkardım şimdi de evde daral geliyor hatta gideceğim yere yolu uzatan otobüsle gidiyorum bu hastalık öyle menem bişey işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…