- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Çok yaşa :) bende kaç dakkada gidersin diye sırardım ya yolda bişey olursa diye :)Kelin ilacı olsa başına sürermişbu hastalık sürekli değiştiriyor mesela önceden evden çıkmaya otobüse binmeye çok korkardım şimdi de evde daral geliyor hatta gideceğim yere yolu uzatan otobüsle gidiyorum bu hastalık öyle menem bişey işte
Nasıl vurdurmucam belden aşağısı uyuşuk:)))) ben o iğneyi bile vurdurmadım tüm hastane seferber oldu
Önceden ben de öyleydim yanımda taksi parası illa ki olurdu cüzdanımda panikatak gelirse otobüste hemen inip taksi çağırıp hızla eve gitmekÇok yaşa :) bende kaç dakkada gidersin diye sırardım ya yolda bişey olursa diye :)
Şimdi ben valla yaaa hep aynı :) yürüyüşde bile para koyuyom cebime yolda bişi olursa :)Önceden ben de öyleydim yanımda taksi parası illa ki olurdu cüzdanımda panikatak gelirse otobüste hemen inip taksi çağırıp hızla eve gitmekiçin para ayırırdım
Geçmiş olsun size de belirtileri nelerdi yakınınızınMerhaba herkese,
Psikotik major depresyon teshisi konmus olan var mi acaba? Bir yakinima bu teshis kondu, internetten cok arastirma yaptim ama birebir yasamis birisi ile konusmak daha iyi gelecektir diye burdan yazmak istedim.
Herkese cok gecmis olsn, Allah sifa versin
Yeni mesaj yazan kişiyi gördün mü kelimede ne yazıyor malum mu oldu acaba bendeki de olabilir mi böyle bişeyŞimdi ben valla yaaa hep aynı :) yürüyüşde bile para koyuyom cebime yolda bişi olursa :)
İyi şoför dememiş ara sokaklara dalıp kestirmeden gidiyorum hemen hanımefendi diyeÇok yaşa :) bende kaç dakkada gidersin diye sırardım ya yolda bişey olursa diye :)
Allah şifa versin çok geçmiş olsunMerhaba herkese,
Psikotik major depresyon teshisi konmus olan var mi acaba? Bir yakinima bu teshis kondu, internetten cok arastirma yaptim ama birebir yasamis birisi ile konusmak daha iyi gelecektir diye burdan yazmak istedim.
Herkese cok gecmis olsn, Allah sifa versin
:)))))))İyi şoför dememiş ara sokaklara dalıp kestirmeden gidiyorum hemen hanımefendi diye
Üstüne alınma senYeni mesaj yazan kişiyi gördün mü kelimede ne yazıyor malum mu oldu acaba bendeki de olabilir mi böyle bişey
Merhaba,Geçmiş olsun size de belirtileri nelerdi yakınınızın
Bende olmayan iştahsızlık ve intihar girişimi gerisi mevcutMerhaba,
Tesekkur ederim.
belirtiler;
Istahsizlik, sanrilar, takinti, aglama krizleri, intihar girisimi, kendini suclama, surekli hasta oldugunu dusunme
40 yaşındayım deme beni fesatlıktan çatlatacaksın bi ara fotoğraflarına beğeni atıcam inşallah hiç panikatak gibi de durmuyorsun eşinden ayrıldığını mı söylemiştin canım sen yanlış mı hatırlıyorum erkekleri vallahi anlamak mümkün değil cidden yani:)))))))
Sizin sanrilariniz nasil oluyor peki?Bende olmayan iştahsızlık ve intihar girişimi gerisi mevcut
Ahanda ben sanrılar hariç hepsiMerhaba,
Tesekkur ederim.
belirtiler;
Istahsizlik, sanrilar, takinti, aglama krizleri, intihar girisimi, kendini suclama, surekli hasta oldugunu dusunme
Bende de bu belirtiler var sanırlar derken nasıl yaniMerhaba,
Tesekkur ederim.
belirtiler;
Cok gecmis olsun size de.Ahanda ben sanrılar hariç hepsi
Bende de aynı canım sanrı nasıl onu öğreneyim korktum ya o da varsa bendeAhanda ben sanrılar hariç hepsi