- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
215 ama başkalarına seans 300 1 saat 10 dk falan sürüyor iyi olsam ilaç içmeye razıyım ama 1 aydır ilaçlar da fayda etmiyorBenim 240 seans 45 dakika senin ?
Aynen bu fetocuymus guyya sendika uyeligi ve bank asyada dusuk bi miktar parasi vardi ondan gitti benimde ogretmenimdi dersinin her dakikasini degerlendiren iyi bir ogretmendi ama basimiza bu da geldi terorist damgasiBaban neden ihraç oldu ya geçmiş olsun fetö falan mı
Ben istanbulda surp pirgiç ermeni hastanesine gidiyorum ilaç bağımlılığından veya yan etki yapar diye korku var içmiyorum ilaç görünce bile panik oluyorum215 ama başkalarına seans 300 1 saat 10 dk falan sürüyor iyi olsam ilaç içmeye razıyım ama 1 aydır ilaçlar da fayda etmiyor
Aynen çok insan mağdur oldu bizim de bi tanıdık avukat hapis yedi 6 7 ay çıktı sonra olan masum insanlara oldu işteAynen bu fetocuymus guyya sendika uyeligi ve bank asyada dusuk bi miktar parasi vardi ondan gitti benimde ogretmenimdi dersinin her dakikasini degerlendiren iyi bir ogretmendi ama basimiza bu da geldi terorist damgasi
Aynen cok sukur hapis olmadi ama gorevinden olduAynen çok insan mağdur oldu bizim de bi tanıdık avukat hapis yedi 6 7 ay çıktı sonra olan masum insanlara oldu işte
Geçmiş olsunAynen bu fetocuymus guyya sendika uyeligi ve bank asyada dusuk bi miktar parasi vardi ondan gitti benimde ogretmenimdi dersinin her dakikasini degerlendiren iyi bir ogretmendi ama basimiza bu da geldi terorist damgasi
SagolGeçmiş olsun
Bursadayım ben oo ilaç fobisi geçti bende onu mu içsem acaba iyi gelir mi deyip duruyorumBen istanbulda surp pirgiç ermeni hastanesine gidiyorum ilaç bağımlılığından veya yan etki yapar diye korku var içmiyorum ilaç görünce bile panik oluyorum
Ben cipralex isteyecem bu kezBursadayım ben oo ilaç fobisi geçti bende onu mu içsem acaba iyi gelir mi deyip duruyorum
Çok geçmiş olsun ne diyelim sağlık olsun da inşallah gün gelir görevine geri döner çok zor bu durumu yaşayan çok insan var ev borcunu bile ödeyemeyen bir sürü insan olduAynen cok sukur hapis olmadi ama gorevinden oldu
Ben onu denemedim şuan efexordan yavaş yavaş lustrale geçiyoruzBen cipralex isteyecem bu kez
Bana ne ilaçlar verildi yeşil reçeler anında dilaltı uyuşturanlar hepsini bilirim ilaçların ama hiç bitane bile içmedimBen cipralex isteyecem bu kez
Hiç içmedin mi gerçekten passiflora şurup içtim bu akşam benBana ne ilaçlar verildi yeşil reçeler anında dilaltı uyuşturanlar hepsini bilirim ilaçların ama hiç bitane bile içmedim
Bende ilaç alsam daha iyi olacak aslında ama bu tuhaflıklar bezdiriyo beniBen onu denemedim şuan efexordan yavaş yavaş lustrale geçiyoruz
Bende bir ecza deposu var bir sürü ilaçBana ne ilaçlar verildi yeşil reçeler anında dilaltı uyuşturanlar hepsini bilirim ilaçların ama hiç bitane bile içmedim
Amin inşallah canım buraya girerek birbirimize destek olalım biraz rahatladım biliyor musunuz iyi ki varsınız bu hastalıkta yalnız değilmişim diyorum o kadar zor bişey kiCipralex bir naneye yaramıyor ben 20 sini kullandım 10 a düştük aynı tas aynı hamam.Sizleri çok sevdim daha görmeden iyi ki varsınızRabbim şifamızı versin tez zamanda.
Ben pazartesi günü kan verdim sağlık ocağında hala sonucumu almadım biliyor musun çünkü evden çıkmaya takatim yoktu bedensel hastalık korkusundan çok ruhsal hastalık korkusu daha çok var diye sonuç iyidir aman boşver diyip sallamıyorum ama bu sefer de kafam diyor ya kanser belirtisi varsaSabah bulaşıkları halledeyim dedm önce abdestimi aldım örtü vardı başımda fenalaştım içim sıkıldı akşamda böyle aynı burnumdan geliyor herşey çarpıntı beni korkutuyor önceden acillerde sabahlıyordum neden böyle oluyor bilmiyorum kızlar
Ben o ağır durumda bile asla içmedim çevremdeki herkez doktorlarım dahi bilir ilaç korkum çok fena hiçbir ilaç ama sadece ruhsal ilaçlar değil bigün mecbur kalırsam ne b.. yicem bakalım 6 senedir kesinlikle tek bir ilaç içmedim bir müdahele serum ameliyat vs olmadım benim durum sandığınızdan çok vahim daha başka takıntılarda varHiç içmedin mi gerçekten passiflora şurup içtim bu akşam ben