Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

215 ama başkalarına seans 300 1 saat 10 dk falan sürüyor iyi olsam ilaç içmeye razıyım ama 1 aydır ilaçlar da fayda etmiyor
Ben istanbulda surp pirgiç ermeni hastanesine gidiyorum ilaç bağımlılığından veya yan etki yapar diye korku var içmiyorum ilaç görünce bile panik oluyorum

Aynen bu fetocuymus guyya sendika uyeligi ve bank asyada dusuk bi miktar parasi vardi ondan gitti benimde ogretmenimdi dersinin her dakikasini degerlendiren iyi bir ogretmendi ama basimiza bu da geldi terorist damgasi
Aynen çok insan mağdur oldu bizim de bi tanıdık avukat hapis yedi 6 7 ay çıktı sonra olan masum insanlara oldu işte

Cipralex bir naneye yaramıyor ben 20 sini kullandım 10 a düştük aynı tas aynı hamam.Sizleri çok sevdim daha görmeden iyi ki varsınız:KK43:Rabbim şifamızı versin tez zamanda.

Sabah bulaşıkları halledeyim dedm önce abdestimi aldım örtü vardı başımda fenalaştım içim sıkıldı akşamda böyle aynı burnumdan geliyor herşey çarpıntı beni korkutuyor önceden acillerde sabahlıyordum neden böyle oluyor bilmiyorum kızlar

Cipralex bir naneye yaramıyor ben 20 sini kullandım 10 a düştük aynı tas aynı hamam.Sizleri çok sevdim daha görmeden iyi ki varsınız:KK43:Rabbim şifamızı versin tez zamanda.
Amin inşallah canım buraya girerek birbirimize destek olalım biraz rahatladım biliyor musunuz iyi ki varsınız bu hastalıkta yalnız değilmişim diyorum o kadar zor bişey ki

Sabah bulaşıkları halledeyim dedm önce abdestimi aldım örtü vardı başımda fenalaştım içim sıkıldı akşamda böyle aynı burnumdan geliyor herşey çarpıntı beni korkutuyor önceden acillerde sabahlıyordum neden böyle oluyor bilmiyorum kızlar
Ben pazartesi günü kan verdim sağlık ocağında hala sonucumu almadım biliyor musun çünkü evden çıkmaya takatim yoktu bedensel hastalık korkusundan çok ruhsal hastalık korkusu daha çok var diye sonuç iyidir aman boşver diyip sallamıyorum ama bu sefer de kafam diyor ya kanser belirtisi varsa

Hiç içmedin mi gerçekten passiflora şurup içtim bu akşam ben
Ben o ağır durumda bile asla içmedim çevremdeki herkez doktorlarım dahi bilir ilaç korkum çok fena hiçbir ilaç ama sadece ruhsal ilaçlar değil bigün mecbur kalırsam ne b.. yicem bakalım 6 senedir kesinlikle tek bir ilaç içmedim bir müdahele serum ameliyat vs olmadım benim durum sandığınızdan çok vahim daha başka takıntılarda var

X