• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kimsen yokmu canım ailen😢olanlarında Kimse anlamıyor sıkıntısını biliyormusun bu hastalıktan sanırım kendini yanlız ve mutlu insanlarım içinde kalabalığın içinde bile yanlız hissediyorsın Çünkü senşn anlayan olmuyor kimine göre rahat batıyor kimşme göre zayıfsın kimine göre abartıyorsun kimine göre delisin 😭😭
Gerçekten yok o yüzden düzenli terapiye gidiyorum yoksa geçmişle yüzleşip içimi dökmeseydim şuan ben akıl hastanesindeydim Allah a şükür akıl sağlığı çok önmli herşey geliyo yerine ama akıl malesef :(

Beni hastanede bırakmışlar ben yetimhanede büyüdüm sonradan annem aldı zorla evlendirdi çocuk yaşta hergün işkence dayak yedim kurtulana kadar canım çıktı kimsem yok kardeşimle görüşüyorum sadece onada çok üzüldüğüm için kıyamıyorum kimsesizliği bildiğim için bide kızı var derin ona çok düşkünüm ama benim hayatımda benim başıma bişey geldiğinde kimse yanımda yok ben ailenin S.O.S gibiydim girişken ve çok çevresi olan biri olduğumdan kimin işi düşse beni arardı hemn hallederdim baktımki hep işgören hep menfaat şimdi kimseyle görüşmüyorum yani bu sadece küçük bi kısım hayatımdan gerisini sen düşün
Senin için üzüldüm😭 ben senin kadar ağır şeyler yaşamadım belki ama sonuç aynı sıkıntı aynı tek başına hayat mücadelesi vermen çok zor rabbim yardımcım olsun yinede senin güçlü olduğunu düşünüyorum annenle görüşmüyormusun kardeşinden sakın kopma o senden küçük anlamıyor belliki aile nedemek eşinden ayrımısım şunda

Karamsarlığa düşsemde
Senin için üzüldüm😭 ben senin kadar ağır şeyler yaşamadım belki ama sonuç aynı sıkıntı aynı tek başına hayat mücadelesi vermen çok zor rabbim yardımcım olsun yinede senin güçlü olduğunu düşünüyorum annenle görüşmüyormusun kardeşinden sakın kopma o senden küçük anlamıyor belliki aile nedemek eşinden ayrımısım şunda
evet ayrıyım 6 senedir yok kardeşimi ve derini asla bırakmam derin bana çok düşkün bende ona terapi gibi geliyo onunla vakit geçirmek 3 yaşında kendi kızım 24 yaşında senin çocuğun varmı

Çok teşekkür ederim evet çok güçlü olduğum bilinir ama çok bıkkınlık var artık hiç kendime ait bi hayatım hiç olmadı hep başkaları için yaşadım kendimi unuttum böylede olunca daga bu yaşta erken bıktım hayatdan :KK43:
İşte o bıkkınlık herşeyin saçma ver gereksiz miş gibi gelmesi bendede. Ar bu kış depresyona girmim ben tam o esnada hsnşle kaldım şuan hala depresyon yoğun bebekle ilgilenemiyorum hamileyken daha savunmasız hissediyorum günlerce hiç birşey yapmadığım oluyor inşallah buda geçer belki bir gün bizde çok mutlu oluruz aslınds yaşımız genç ama yorgunluk ruhun yorgunluğu zor

Üzülme Allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz yaşıcaz keşke herşey daha farklı olsaydı ama napalım

İşte o bıkkınlık herşeyin saçma ver gereksiz miş gibi gelmesi bendede. Ar bu kış depresyona girmim ben tam o esnada hsnşle kaldım şuan hala depresyon yoğun bebekle ilgilenemiyorum hamileyken daha savunmasız hissediyorum günlerce hiç birşey yapmadığım oluyor inşallah buda geçer belki bir gün bizde çok mutlu oluruz aslınds yaşımız genç ama yorgunluk ruhun yorgunluğu zor
Ben artık sağlık huzur olsun gözlerimi kapata kadar bu hayata başka bişi istemiyorum Allah elden ayakdan düşürmesin kimseye muhtaç etmesin yeter

Karamsarlığa düşsemde

evet ayrıyım 6 senedir yok kardeşimi ve derini asla bırakmam derin bana çok düşkün bende ona terapi gibi geliyo onunla vakit geçirmek 3 yaşında kendi kızım 24 yaşında senin çocuğun varmı
Maşallah ne kadar güzel çocuğun büyükmüş aynı yaşlardayız ama benim bir oğlum var 7 yaşında ben hayata gç başladım biraz dedim ya herşeyi erteliyordum nasip böyle imiş

Sen istanbuldamısın çocuk varmı nejadarlık bebeğin

Ben artık sağlık huzur olsun gözlerimi kapata kadar bu hayata başka bişi istemiyorum Allah elden ayakdan düşürmesin kimseye muhtaç etmesin yeter
Aynen inşallah öyle olur canım bende huzur v et sağlık istiyorum rabbimden umarım ömrünüzün geri kalanı güzel geçer

Ah sero sen çok güçlü bir kadınmışsın Allah kalan ömrünü geçen ömründen güZel eylesin hayırlı damat versin boy boy torunların olsun Rabbim yavrularımızı iyilerle karşılaştırsın güzel kaderler versin benim ruhumda 100yaşında yorgunum kızlar benim küçükken ki maddi sıkıntılar arkadaş dalga geçmeleri benimle sonra evlenip köyde yaşamam eşimin ailesinin yaptıklarına sinir olmam sonra tekrar istanbula geldik düşük yaptım derken bugünlere geldik Allah bugünümüzü aratmasın kalan ömrümüz daha güzel olsun inşallah

Maşallah ne kadar güzel çocuğun büyükmüş aynı yaşlardayız ama benim bir oğlum var 7 yaşında ben hayata gç başladım biraz dedim ya herşeyi erteliyordum nasip böyle imiş
Allah bağışlasın herkezin evladını evet büyük onuda büyütene kadar manevi çok uğraştım etraf çakal dolu koruyup kollamak için çok şükür okudu avukat yanında stajda avukat olacak inşAllah

Ay benimdebenimde bebiş hayalim vardı psikolojim izin vermiyo bebişin cinsiyeti ne

Ah sero sen çok güçlü bir kadınmışsın Allah kalan ömrünü geçen ömründen güZel eylesin hayırlı damat versin boy boy torunların olsun Rabbim yavrularımızı iyilerle karşılaştırsın güzel kaderler versin benim ruhumda 100yaşında yorgunum kızlar benim küçükken ki maddi sıkıntılar arkadaş dalga geçmeleri benimle sonra evlenip köyde yaşamam eşimin ailesinin yaptıklarına sinir olmam sonra tekrar istanbula geldik düşük yaptım derken bugünlere geldik Allah bugünümüzü aratmasın kalan ömrümüz daha güzel olsun inşallah
Allah razı olsun çok sağol inşAllah hepimizin evladının canım aminnnn güzel dileklerine işte herkesin ayrı derdi hikayesi var boşuna bu hale gelinmez zaten ama yanında bi tanede olsa bi desteğin varsa dünyalara bedel bunun kıymetini bilin ben bu hayatda hep Allah a sığındım sadece çok şükür hep yanımda

Back