• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ay benimdebenimde bebiş hayalim vardı psikolojim izin vermiyo bebişin cinsiyeti ne
Kız canım. inşallah olur bir günde seninde hiç yokmu şuan yalım kaç olur daha inşallah bende naslı oldu anlamdım çok korkuyordum halada öyle birde tarama testlerinde bazı riskler çıktı bebekle ilgili üzüldüm allaja sığındım 😭

Kız canım. inşallah olur bir günde seninde hiç yokmu şuan yalım kaç olur daha inşallah bende naslı oldu anlamdım çok korkuyordum halada öyle birde tarama testlerinde bazı riskler çıktı bebekle ilgili üzüldüm allaja sığındım 😭
Risk herşeyde var artık günümüzde Allah ın izniyle o sana şifa gelmiş bişi olmaz çok güzellll benim nesleğim bebek bakıcılığı bu arada ama yaklaşık 2 sene oldu bıraktım

Ayyyyy ne güzel Allah tamamına sağlıkla erdirsin şifa olsun şifa getirsin bebiş çok sevindim cinsiyeti ne
Amin canım inşallah öyle olur ama ben nasıl doğurcaöm bu panik ve ankdiyete yle bilmşyorum düşününce atak gelşyor kız dedi doktor ama tarama testlerinde risk çıkı bebekte ama yüzde yüz değil tabi allaj biliyor artık inşallah sağlıklıdır birde ilaç alıyorum ondan dolayıda üzülüyorum 😭

Amin canım inşallah öyle olur ama ben nasıl doğurcaöm bu panik ve ankdiyete yle bilmşyorum düşününce atak gelşyor kız dedi doktor ama tarama testlerinde risk çıkı bebekte ama yüzde yüz değil tabi allaj biliyor artık inşallah sağlıklıdır birde ilaç alıyorum ondan dolayıda üzülüyorum 😭
Allah ın izniyle doğsun ne panık kalcak ne anksiyete düşünmeye vaktin bile olmucak inşAllah sen dua et canım bişi çıkmaz inşAllah

Risk herşeyde var artık günümüzde Allah ın izniyle o sana şifa gelmiş bişi olmaz çok güzellll benim nesleğim bebek bakıcılığı bu arada ama yaklaşık 2 sene oldu bıraktım
İnşallah ilk başlarda çok ağladım ama ultrason sonuçlarında iyi dedi doktor sonra biraz rahatladım olursada allahtan dedij artık ne yapalım bende öğretmenin atanamadık daha doğrusu panik a dolayı kpss ye giremedim sınav kaygısı stresi çok ağır geldi bir kete girdim sakinleştirici ile oda olmadı bidaha denemedim

İnşallah ilk başlarda çok ağladım ama ultrason sonuçlarında iyi dedi doktor sonra biraz rahatladım olursada allahtan dedij artık ne yapalım bende öğretmenin atanamadık daha doğrusu panik a dolayı kpss ye giremedim sınav kaygısı stresi çok ağır geldi bir kete girdim sakinleştirici ile oda olmadı bidaha denemedim
1 dönem anaokulu görevliliği yapmamla başladı çocuk bakıcılığı kurslara gittim belge aldım çünkü anneliği bile çok anlıyamadımki hep çalıştım uğraştım bidahada çocuk sahibide olmadım bu iş ruhumuda doyurdu çocuklara bebeklere aşığım ben bu dünyadaki en harika şeyler en menfaatsiz çıkarsız sevgi alıp vermek harika bi duygu hep hayalim çok kalabalık bol çocuklu bi aile olmak özel günlerde çok uzun bol sohbet neşeli mutlu masalar ahhhh ah 😢 gece gece neyse sabah dişçi var bakalım neler olucak yarında

Allah bağışlasın herkezin evladını evet büyük onuda büyütene kadar manevi çok uğraştım etraf çakal dolu koruyup kollamak için çok şükür okudu avukat yanında stajda avukat olacak inşAllah
Maşallah zorlukların yanında güzel şeylerde oluyor bak anne kız birbirinize destek olursunuz

Maşallah zorlukların yanında güzel şeylerde oluyor bak anne kız birbirinize destek olursunuz
İnşAllah canım ayaklarının üstünde duran güçlü bi kız olsunda iyi sağlıklı mutlu olsun gerisi önemli değil ben bu hayata alıştım

1 dönem anaokulu görevliliği yapmamla başladı çocuk bakıcılığı kurslara gittim belge aldım çünkü anneliği bile çok anlıyamadımki hep çalıştım uğraştım bidahada çocuk sahibide olmadım bu iş ruhumuda doyurdu çocuklara bebeklere aşığım ben bu dünyadaki en harika şeyler en menfaatsiz çıkarsız sevgi alıp vermek harika bi duygu hep hayalim çok kalabalık bol çocuklu bi aile olmak özel günlerde çok uzun bol sohbet neşeli mutlu masalar ahhhh ah 😢 gece gece neyse sabah dişçi var bakalım neler olucak yarında
Bende çok isterdim kalabalık bir aile ama hem Maddi olarak zor hem manevi olarak heleki benim gibiler için dahada zor ama hiç uykumda yok yarım zestad aldım üç saat oluyor birde yalnızım evde eşim işte sabahlar olurmu bilemedim

İnşAllah canım ayaklarının üstünde duran güçlü bi kız olsunda iyi sağlıklı mutlu olsun gerisi önemli değil ben bu hayata alıştım
Bişi sorucam en korktuğum şeylerden birisi evlatlarımın da benşm gibi kaygılı araklı olmadı hem genetik olarak geçebiliyor hemde göre göre acabs böyle olurmu diye çok suçluyoruö kendini senşn kızın büyükmüş o nasıl varmı yatkınlık yada panik li bir yapı rabbim onları korusun o kadar zor ki bu hastalık ben onlar olmasın diye hep dua ediyorum

Yarın çok zorlu bigün olacak 1 aydır hastane hastane doktor doktor geziyorum önce ilaç içindi antibiyotik başardım çok büyük bi hastanede doktor ve hemşire gözetiminde çok büyük bi başarıydı ama bi dişi çektiremedim şimdi onun için uğraşıyorum yarın başka bi hastane ve doktor bakalım neler olacak inşAllah başarırım bunuda yaparsam tedaviye devam ederim korkmadan dolgularıda yaptırırım ama hep içimde kötü düşünceler bırakmıyo beni çok yıprattı bu süreç beni :(

Bişi sorucam en korktuğum şeylerden birisi evlatlarımın da benşm gibi kaygılı araklı olmadı hem genetik olarak geçebiliyor hemde göre göre acabs böyle olurmu diye çok suçluyoruö kendini senşn kızın büyükmüş o nasıl varmı yatkınlık yada panik li bir yapı rabbim onları korusun o kadar zor ki bu hastalık ben onlar olmasın diye hep dua ediyorum
O benim ağır olduğum zamanı görmedi tatildeydi hep zaten ara ara gördü çok fazla etkilenmedi çünkü ben hep dışarda yaşadım bu dönem olduğumda tanık oldu çoğu şeye ona çok enteresan geliyo yaşadıklarım anlamıyo onun kimyası babasına çok yatkın çok soğukkanlı ve kendine çok düşkün o yüzden Allah ın izniyle zannetmiyorum olacağını ben oldum olası aşırı duygusal aşırı vijdan aşırı merhamet herşeye ağlayan sızlayan üzülen biriyim o daha bilinçli duygularıyla değil mantığıyla hareket ediyo ama benimde kızımda korktuğum baba sevgisi görmedi annede hep mücadeledeydi rahat yaşatmak için okutmak için sevgisizlik de hayatda çok zor bişi onu üzecek birine kanar yanlış seçim yapar diye korkuyorum amaaa sonrada beni tanıyınca üzemez ben bu kızı üzersem annesi benim a... eder diye düşünür :)

O benim ağır olduğum zamanı görmedi tatildeydi hep zaten ara ara gördü çok fazla etkilenmedi çünkü ben hep dışarda yaşadım bu dönem olduğumda tanık oldu çoğu şeye ona çok enteresan geliyo yaşadıklarım anlamıyo onun kimyası babasına çok yatkın çok soğukkanlı ve kendine çok düşkün o yüzden Allah ın izniyle zannetmiyorum olacağını ben oldum olası aşırı duygusal aşırı vijdan aşırı merhamet herşeye ağlayan sızlayan üzülen biriyim o daha bilinçli duygularıyla değil mantığıyla hareket ediyo ama benimde kızımda korktuğum baba sevgisi görmedi annede hep mücadeledeydi rahat yaşatmak için okutmak için sevgisizlik de hayatda çok zor bişi onu üzecek birine kanar yanlış seçim yapar diye korkuyorum amaaa sonrada beni tanıyınca üzemez ben bu kızı üzersem annesi benim a... eder diye düşünür :)
Benim anne tarafımdada hiç böyle bi hastalık yok bi ben oldum ama benim ilk olmam çok çok ağır kaldırılamıyacak bi olay yaşadım günlerce çok üzülüp ağladım kalbim beynim dayanmadı bi gece yarısı hastanelik oldum 3 gün yoğun bakımda kaldım kalp spazmı olmuş sonra panık ataklar işte ama gençlik vardı tabi

ben de bi tek kendim öyleyim sanıyordum ben de sabah gözümü bi iç sıkıntısıyla açıyorum kötü bişey olacak hissi mide bulantısı ve karın ağrısı hepimiz öyleymişiz demek binde şimdi yemekleri yutamayacağım yutkunamayacağım diye korkuyorum sürekli şekil değiştiriyor
O yutkunamama korkusu var bende bazen tavan yapıyor nefesim kesiliyor bu hastalık sürekli şekil değiştiriyor beyin kanaması kalp krizi yutkunamama iç sıkıntısı bulantı ama çoğu kişinin genelde bulantı kusma ile başlıyor benim de aynı senin gibi başlamıştı hatta artık midemde bişey kalmayınca boş öğürmeydi endoskopi olana kadar yakınlarım en başta ailem mide kanseri olmamdan çok korkmuşlardı

Şu anan kullanmıyorum 1yıl kullandım bıraktım iyi gelmediği için birde yan etkilerşetkileri olmuştu

Canım muadilide aynı etkiyi yapmıyormuymuş muadili farklımıki
Bilmiyorum ki paxera başkalarına uyku yapıyormuş hatta bazı kişilere gece uyku ilacı olarak veriliyormuş ben bunu duyunca çok şaşırdım bana da paxil inanılmaz uyku yaptı hatta bir dönem başka Dr vermişti biraz kullanıp bırakmıştım sabah alınca inanılmaz uyku yapmıştı başka kullananlara sordum paxil hiç uyku yapmıyormuş paxera daha etkili ama benim bünye ona alışık diye Dr uma paxil yazmasını söyleidm ama gece yatarken almama rağmen ertesi gün uyuşuk bir haldeyim yine paxera ya döndüm yıllar önce onunla atlatmıştım umarım yine bi umut geçer

Back