- 23 Ocak 2016
- 33.308
- 49.562
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.761
Eşim de çok şaşırdı sabah işten geldi özür diledi bi anlık sinirle insan neler söylüyor dedi kahvaltıdan sonra sizi gezmeye götürcem dedi ama kahvaltıda hüngür hüngür ağladım herşeyi söyle ama beni kızımla tehdit etme dedim bir anneye yapabileceğin en kötü şey dedim rahat ol senden ayrılıcam velayetini de vericem ben bakamadım madem sen bak dedim sustu tamam kapatalım konuyu dedi yine ben üzüldüğümle kaldım o da iş yerinde gece çok başının döndüğünü söyledi bekardım babam üzdü evlendim eşim ne denir ki bugün bi göl kenarına gittik sakince oturduk ama gözlerimi görseniz şiş şiş hani dün çok içim sıkılıyor patlıcak gibiyim diyordum bunaymış meğerse kadınsa hayatta zorSaçlarını kesmene şaşırmadım insan içindeki doluluğu bi şekilde atma istiyo benim saçlarıda biliyosun saçlarım çok değerlidir benim için ama bende bigün aynısını yaptım herkes şaşırdı sen nasıl yapabildin diye ama yaptım pişmanda olmadım o an oyle olması gerekti içimdeki fazlalık saçlarımdan gitti seninde o şekil olsun inşAllah için ferahlasın bitsin kötü şeyler canım herzaman güçlü ol ahsen seninle gurur duycak ilerde buna eminim ben