• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Saçlarını kesmene şaşırmadım insan içindeki doluluğu bi şekilde atma istiyo benim saçlarıda biliyosun saçlarım çok değerlidir benim için ama bende bigün aynısını yaptım herkes şaşırdı sen nasıl yapabildin diye ama yaptım pişmanda olmadım o an oyle olması gerekti içimdeki fazlalık saçlarımdan gitti seninde o şekil olsun inşAllah için ferahlasın bitsin kötü şeyler canım herzaman güçlü ol ahsen seninle gurur duycak ilerde buna eminim ben
Eşim de çok şaşırdı sabah işten geldi özür diledi bi anlık sinirle insan neler söylüyor dedi kahvaltıdan sonra sizi gezmeye götürcem dedi ama kahvaltıda hüngür hüngür ağladım herşeyi söyle ama beni kızımla tehdit etme dedim bir anneye yapabileceğin en kötü şey dedim rahat ol senden ayrılıcam velayetini de vericem ben bakamadım madem sen bak dedim sustu tamam kapatalım konuyu dedi yine ben üzüldüğümle kaldım o da iş yerinde gece çok başının döndüğünü söyledi bekardım babam üzdü evlendim eşim ne denir ki bugün bi göl kenarına gittik sakince oturduk ama gözlerimi görseniz şiş şiş hani dün çok içim sıkılıyor patlıcak gibiyim diyordum bunaymış meğerse kadınsa hayatta zor

Niloyatospikk Niloyatospikk ADAY ADAY @Yadeya kızlar sizler nasılsınız bugün
İyiy diyelim iyi olalım eşimle barıştık ama kahvaltıda ağlamaktan gözlerim şişti saçlarımı görseniz karman çorman kuaföre de gitmeye korkuyorum ara ara sıkıntı her an kötü bişey olacak hissi geliyor bilmiyorum halimi biliyorsunuz biz işte eşimle ara ara böyle oluyoruz eşimle olmadığı zaman babamla oluyoruz ben işte hep başa sarıyorum 😔

Şuan ben ilaç kullanıyorum o sıkıntı hali geçti. Merak ettiğim nokta psikolog yardımı bu sıkıntının geçmesini sağlar mı? Sero abla belki bilir yoksa ilaç bir yere kadar.
Bende çok işe yaradı yarıyodu psikolog yanından her seferinde daha iyileşmiş çıkıyodum ama en önemli olan doğru psikoloğu bulmak ben bulana kadar baya gezdim bu gerçek ama buldum covid süresince terapi yoktu online yapıyodu ben istemedim bikaç sefer kötü olduğumda telefonda görüştük okadar iyi geldiki şimdi başlamış terapi hastanede pazartesi şu dişimden kurtulayım hemen koşucam terapiye eğer imjanın varsa mutlaka git çok faydalı canım

İyiy diyelim iyi olalım eşimle barıştık ama kahvaltıda ağlamaktan gözlerim şişti saçlarımı görseniz karman çorman kuaföre de gitmeye korkuyorum ara ara sıkıntı her an kötü bişey olacak hissi geliyor bilmiyorum halimi biliyorsunuz biz işte eşimle ara ara böyle oluyoruz eşimle olmadığı zaman babamla oluyoruz ben işte hep başa sarıyorum 😔
Sen mutlu olda iyi olda bidahada seni üzmez inşAllah

Boğazımdaki damarlar atıyoda atıyo bugün bide düğüm sanki yumru var gerginlik ilacı içmedim midem iyi biri bitiyo biri başlıyo ne naletmiş bu bide bugün hiç konuşmak gelmiyo içimden

Bende çok işe yaradı yarıyodu psikolog yanından her seferinde daha iyileşmiş çıkıyodum ama en önemli olan doğru psikoloğu bulmak ben bulana kadar baya gezdim bu gerçek ama buldum covid süresince terapi yoktu online yapıyodu ben istemedim bikaç sefer kötü olduğumda telefonda görüştük okadar iyi geldiki şimdi başlamış terapi hastanede pazartesi şu dişimden kurtulayım hemen koşucam terapiye eğer imjanın varsa mutlaka git çok faydalı canım
Çok sağol sero abla. Başlayacam ben de tekrar. Merak ettiğim hep o hisse nasıl etki ediyor psikolog görüşmesi. Bakalım şuanlık iyi sayılırım kendimi kontrol edebiliyorum. Ama daha iyi olmam için psikolog şart.

Tam iki buçuk ay sonra o his geçti. Başta ben de hemen etki etmesini bekledim ama biraz zaman geçmesi gerekli sanırım.

Ayy gerçekten mi içim rahatladı o zaman ben de 3. Günündeyim de ilaçlar niye etki etmedi diyordum demek o kadar sürüyor inanın içim rahatladı Allah razı olsun

Çok sağol sero abla. Başlayacam ben de tekrar. Merak ettiğim hep o hisse nasıl etki ediyor psikolog görüşmesi. Bakalım şuanlık iyi sayılırım kendimi kontrol edebiliyorum. Ama daha iyi olmam için psikolog şart.
Nedemek canım estağfurullah İşte işin profösyonelliği orda olayın neden nasıl geliştiğini çözüp seni tedavi edip o hisden kurtarıyo ben bile bazen şaşırıyodum Allah daha iyi etsin inşAllah

Ayy gerçekten mi içim rahatladı o zaman ben de 3. Günündeyim de ilaçlar niye etki etmedi diyordum demek o kadar sürüyor inanın içim rahatladı Allah razı olsun
Bunu hiç ilaç kullanmadığım halde ben bile biliyorum hangi ilaç hemen etki eder bi diş belasına bile 2 kutuya yakın içtim koca koca antibiyotikleri canım sabır et

Sizden de razı olsun. Aynen öyle ben de ilk zamanlar mucize bekliyordum ilaçlardan ama biraz kullanmak gerekiyormuş. İnşallah sen de şifa bulursun.

Şuan ben ilaç kullanıyorum o sıkıntı hali geçti. Merak ettiğim nokta psikolog yardımı bu sıkıntının geçmesini sağlar mı? Sero abla belki bilir yoksa ilaç bir yere kadar.
Ne kullanıyodun canım işte ben çok aceleci davrandım etki etmiyo diye ilaç değiştirttim çok zorlandım o dönemde gözümde etkilendi kortizon alınca zor bir süreç geçirdim şimdi kararsızım psikiyatriye gidip gitmeme konusunda

Ne kullanıyodun canım işte ben çok aceleci davrandım etki etmiyo diye ilaç değiştirttim çok zorlandım o dönemde gözümde etkilendi kortizon alınca zor bir süreç geçirdim şimdi kararsızım psikiyatriye gidip gitmeme konusunda
F... verin adlı ilacı kullanıyorum canım. Ben de ümide kesmiştim birden tak diye bitti içimdeki sıkıntı. İnan ölüyordum yerimde duramıyordum. Şimdi öyle değilim çok şükür. Bir de psikoloğa da gideceğim o zaman tamamen iyi olacağıma inanıyorum.

F... verin adlı ilacı kullanıyorum canım. Ben de ümide kesmiştim birden tak diye bitti içimdeki sıkıntı. İnan ölüyordum yerimde duramıyordum. Şimdi öyle değilim çok şükür. Bir de psikoloğa da gideceğim o zaman tamamen iyi olacağıma inanıyorum.
F ne canım tek ilaçmı kullanıyorsun bende öyleyim bu aralar ilaç ismi yazmak yasak değil galiba herkes yazıyo

Back