Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Aslında iyiydim bugün ilaçlar işe yaramaya başladı diye düşünüyordum ama bugün 3. Kez zestat aldım ve aldıktan 1 saat sonra da yatıyorum hep gözümde ışık çakması yapıyor bu sefer bi de kafama da elektrik çarpıyormuş gibi hissettim korktum açıkçası normal bi yan etki mi acaba alışana kadar bilemedim ama uyumaya korkuyorum şimdi
Çok duydum o elektrik çarpmasını genel bişi o korkma alışana kadar bünye sonra geçer inşAllah demekki biraz daha ilerde daha işe yarıcak çok iyi olucaksın inşAllah senin çocupun varmı

amin cnm Allah evlatlarımızın hepsini korusun ben sizin eski yazıları okudum hep biliyorum kızın olduğunu 😬 Balıkesirdeyim ben bu arada
Beni iyi biliyosundur ozaman :) çok isterdim böyle burdan bu durumda biriyle yakın olsaydık birbirimizi anlardık yoldaş olurduk diye bende bi anlıyanım yok diye çok dertliyim :KK43: çok arkadaş eş dost var sağolsunlar ama ben bizim gibi aynı ruh halınde bi arkadaş olmasını isterdim

Niloya nasılsın sakinleşebildin mi biraz
Bi ara elim ayağım saldı ama sonra dedim kalk ve güçlü ol kızın kızımla oyun oynadık ama çok değişik bişey yaptım bu akşam kızım saçlarımla oynuyordu tarakla gel kızım dedim saçlarımı keselim eşim bakakaldı uzundur saçlarım bu kadar uzattım diye de seviniyordum eşime de dedim kızımı hep elimden almakla tehdit ediyorsun ya vericem sana velayetini dedim merak etme diğer odaya aynanın karşısına geçtim omuz hizasında kestim saçlarımı 😔neden böyle bişey yaptım bilmiyorum

İnşAllah iyidir :KK43:
Akşam daha iyiydim güçlü olmalıyım dedim kendi kendime ama içimde hep korku var artık ona karşı sevgi hissettiğimi sanmıyorum çok yıprandım şu gün dese gel anlaşmalı boşanalım hiç düşünmem ama kızım😪iyi günleri yaşattı bana bir o kadar da çok kötü günler yaşattı unutulmuyor

Akşam daha iyiydim güçlü olmalıyım dedim kendi kendime ama içimde hep korku var artık ona karşı sevgi hissettiğimi sanmıyorum çok yıprandım şu gün dese gel anlaşmalı boşanalım hiç düşünmem ama kızım😪iyi günleri yaşattı bana bir o kadar da çok kötü günler yaşattı unutulmuyor
Saçlarını kesmene şaşırmadım insan içindeki doluluğu bi şekilde atma istiyo benim saçlarıda biliyosun saçlarım çok değerlidir benim için ama bende bigün aynısını yaptım herkes şaşırdı sen nasıl yapabildin diye ama yaptım pişmanda olmadım o an oyle olması gerekti içimdeki fazlalık saçlarımdan gitti seninde o şekil olsun inşAllah için ferahlasın bitsin kötü şeyler canım herzaman güçlü ol ahsen seninle gurur duycak ilerde buna eminim ben

Yok valla bugün daha kötüyüm ben de anlamadım acayip bi sıkıntı var içimde üstelik zestat almama rağmen öğürmelerim hiç geçmiyor
Geçer inşAllah kısa sürede bazen uzandığımda kısadan bi çarpıntı boğazımda boynumda bile atıyo nasıl sizdede oluyomu ne gıcık bişey bugün antibiyotiği içmedim midem okadar kötü değil ama baş ağrısı var bugünde:KK43:

Geçer inşAllah kısa sürede bazen uzandığımda kısadan bi çarpıntı boğazımda boynumda bile atıyo nasıl sizdede oluyomu ne gıcık bişey bugün antibiyotiği içmedim midem okadar kötü değil ama baş ağrısı var bugünde:KK43:

O çarpıntı bende hep oluyor takmıyorum onu ben ama şu an canım çıkacak sanki o kadar sıkıntı var ki içimde patlayacağım sanki

X