- 23 Ocak 2016
- 32.473
- 48.791
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.701
Allah merhamet versin eşine ne diyeyim. Ona da versin aynısını da görsün gününü.İçimdeki sıkıntı belliymiş eşim sinir patlaması yaşadı aylardır bu evde kurabiye tatlı yapılmıyormuş bağırdı çağırdı ben kızımı doğru dürüst bakmıyormuşum çalışıp çabalıyormuş ben ona nasıl davranıyormuşum korona döneminden beri evden çıkmadık ondan dolayı bunalmıştım çocukla geçen sinirle söylediğim lafı yüzüme kaktı beni öldürecek diye çok korktum elim ayağım saldı kızımı banyo yaptırmıştım giydiremeden korkumdan daire kapısına gittim badanadan kalma odanın kapısında boya kalmış onu söyledi böyle mi temizlik yapıyorsun sen dedi daha neler neler çok kötüyüm kızlar inanamazsınız ben sana layık istediğin gibi bir eş değilim ayrılalım Allah sana daha iyisini versin dedim benim elimden bu kadar geliyor bu hastalıkla bu kadar yapabiliyorumBen ne kadar kötü biriymişim haberim yok
Öyle dua ettim içimden ben iyi olayım sen bu hastalığa yakalan dedimAllah merhamet versin eşine ne diyeyim. Ona da versin aynısını da görsün gününü.
Canım eşinin yaptığı hiç doğru değil ama, ben şöyle düşünüyorum. Bu rahatsızlığı yaşamayan anlamaz. Anlayamaz. Onlara göre biz nasıl böyle birşey yaşarız. O yüzden ben artık içimden geldiğince içimde yaşıyorum. İçim kan ağlarken gülmeye çalışıyorum çok zor ama.. beraber bir tatile bir yere mi gitseniz belki iyi gelirİçimdeki sıkıntı belliymiş eşim sinir patlaması yaşadı aylardır bu evde kurabiye tatlı yapılmıyormuş bağırdı çağırdı ben kızımı doğru dürüst bakmıyormuşum çalışıp çabalıyormuş ben ona nasıl davranıyormuşum korona döneminden beri evden çıkmadık ondan dolayı bunalmıştım çocukla geçen sinirle söylediğim lafı yüzüme kaktı beni öldürecek diye çok korktum elim ayağım saldı kızımı banyo yaptırmıştım giydiremeden korkumdan daire kapısına gittim badanadan kalma odanın kapısında boya kalmış onu söyledi böyle mi temizlik yapıyorsun sen dedi daha neler neler çok kötüyüm kızlar inanamazsınız ben sana layık istediğin gibi bir eş değilim ayrılalım Allah sana daha iyisini versin dedim benim elimden bu kadar geliyor bu hastalıkla bu kadar yapabiliyorumBen ne kadar kötü biriymişim haberim yok
Sen ne durumdasın o kurabiye tatlı düşünüyo temizlik düşünüyo az yesin bi uşak tutsun ozaman sen hizmetçimisin eşimi ona karar versin ve bian önce boşan git huzurla otur evindeİçimdeki sıkıntı belliymiş eşim sinir patlaması yaşadı aylardır bu evde kurabiye tatlı yapılmıyormuş bağırdı çağırdı ben kızımı doğru dürüst bakmıyormuşum çalışıp çabalıyormuş ben ona nasıl davranıyormuşum korona döneminden beri evden çıkmadık ondan dolayı bunalmıştım çocukla geçen sinirle söylediğim lafı yüzüme kaktı beni öldürecek diye çok korktum elim ayağım saldı kızımı banyo yaptırmıştım giydiremeden korkumdan daire kapısına gittim badanadan kalma odanın kapısında boya kalmış onu söyledi böyle mi temizlik yapıyorsun sen dedi daha neler neler çok kötüyüm kızlar inanamazsınız ben sana layık istediğin gibi bir eş değilim ayrılalım Allah sana daha iyisini versin dedim benim elimden bu kadar geliyor bu hastalıkla bu kadar yapabiliyorumBen ne kadar kötü biriymişim haberim yok
Evleneceğin adam sana hizmetçi muamelesi yapar sen içinde yaşar üzülür içinde dışında kölesi olabilirsin ama eşse hayat arkadaşıysa bi yastığa baş koyuyosa anlıcakkkkk mecbur anlamaz diye bişi yok herşey gözünün önünde oluyo sizi üzen adamları hasta eden adamları hiçteeee sizde anlamayın bu hayat yaşam bikere var kusura bakma ne tatil yapıcak öyle bi anlayışsıZ bencil biriyle bu kadını bu hale getiren defolsun gitsin yazık günah kadın ne çekiyoCanım eşinin yaptığı hiç doğru değil ama, ben şöyle düşünüyorum. Bu rahatsızlığı yaşamayan anlamaz. Anlayamaz. Onlara göre biz nasıl böyle birşey yaşarız. O yüzden ben artık içimden geldiğince içimde yaşıyorum. İçim kan ağlarken gülmeye çalışıyorum çok zor ama.. beraber bir tatile bir yere mi gitseniz belki iyi gelir
Dicek bişeyim yok dün akşamdan beri içimdeki sıkıntı buymuş derbederimEvleneceğin adam sana hizmetçi muamelesi yapar sen içinde yaşar üzülür içinde dışında kölesi olabilirsin ama eşse hayat arkadaşıysa bi yastığa baş koyuyosa anlıcakkkkk mecbur anlamaz diye bişi yok herşey gözünün önünde oluyo sizi üzen adamları hasta eden adamları hiçteeee sizde anlamayın bu hayat yaşam bikere var kusura bakma ne tatil yapıcak öyle bi anlayışsıZ bencil biriyle bu kadını bu hale getiren defolsun gitsin yazık günah kadın ne çekiyo
Canım boşansında sonra psikolojisi bozukbozuk diye suçlarlar çocuğu vermezler suçlu biz oluruz yineSen ne durumdasın o kurabiye tatlı düşünüyo temizlik düşünüyo az yesin bi uşak tutsun ozaman sen hizmetçimisin eşimi ona karar versin ve bian önce boşan git huzurla otur evinde
Mesajıma beğenmedim atmışsın sero. Şimdi zaten kadincagiz üzgün iyice üzerine biz de gidersek daha kotu olur diye düşündüm. Yaşadıklarımız kolay değil. Ama arkadaşim yaşamayan bir yere kadar anlar bu durumu onu söylemek istedim. Tabiki bana köpek gibi davranacak adamla evlenmem isim de olmaz. Herkes kendi değerini bilmeli. Ben neden yazdım o mesajı biliyor musun. Niloyanin eşi, Niloya nin terapisinden sonra Dr ile de gorusuyormus. Bir mesajında görmüştüm. Bu şekilde bana cevap vermene gerek yoktu yani.Üzülme lütfen buda bi imtihan belki sana ama seni kimsenin üzmesine izin verme ahsen hariçhiç konuşma bile o kudursun
Öyle diyor zaten çocuğu elinden alırım görürsünCanım boşansında sonra psikolojisi bozukbozuk diye suçlarlar çocuğu vermezler suçlu biz oluruz yine
O adamı hiçbir yorum savunamaz kadını bu hale getirmiş belkide dahada delirtmeye çalışıyo hareketleri yaptıkları bunu gösteriyo evet görüşmüş ama boşa görüşmüş bugün bunları yapabiliyosa boşa demekki o görüşmeler ... ben sana cevap olarak değilde kendi görüşüm olarak yazdım aslında kırdıysam kusura bakma özür dilerim ben senin ablan sayılırım seni üzmek istemem sadece doğru fikirlerimi yazarım kuzumMesajıma beğenmedim atmışsın sero. Şimdi zaten kadincagiz üzgün iyice üzerine biz de gidersek daha kotu olur diye düşündüm. Yaşadıklarımız kolay değil. Ama arkadaşim yaşamayan bir yere kadar anlar bu durumu onu söylemek istedim. Tabiki bana köpek gibi davranacak adamla evlenmem isim de olmaz. Herkes kendi değerini bilmeli. Ben neden yazdım o mesajı biliyor musun. Niloyanin eşi, Niloya nin terapisinden sonra Dr ile de gorusuyormus. Bir mesajında görmüştüm. Bu şekilde bana cevap vermene gerek yoktu yani.
Hiç iyi değilim hiçÜzülme lütfen buda bi imtihan belki sana ama seni kimsenin üzmesine izin verme ahsen hariçhiç konuşma bile o kudursun
Allah büyük kulun değil Allahın dediği olurolur belkide sen iyileşeceksin o dermansız bir derde düşecek yinede hayır duası et Allahım eşime anlayış ver iyilik ver diyeÖyle diyor zaten çocuğu elinden alırım görürsün
Evet sen benim sero ablamsin :) kırgınlık olmaz bizim aramızda :)O adamı hiçbir yorum savunamaz kadını bu hale getirmiş belkide dahada delirtmeye çalışıyo hareketleri yaptıkları bunu gösteriyo evet görüşmüş ama boşa görüşmüş bugün bunları yapabiliyosa boşa demekki o görüşmeler ... ben sana cevap olarak değilde kendi görüşüm olarak yazdım aslında kırdıysam kusura bakma özür dilerim ben senin ablan sayılırım seni üzmek istemem sadece doğru fikirlerimi yazarım kuzum
Arkadaşımız bize derdini sorununu döküyosa bende bu adamı bian önce boşa derim bana düşer herzaman heryerde haklıdan mazlumdan yanayım bunu kimse değiştiremezBosan ya da boşanma demek bize düşmez ayrıca arkadaşlar, lütfen soylemlerimize dikkat edelim.