- 23 Ocak 2016
- 32.470
- 48.787
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.661
Evet küçük çocukla daha zor ama sende saba öyle davranmasına izin verme bağır çağır kır dök sinirini at onun burnundan gelsinki sana öyle davranamasın sen bunları haketmiyosun çünkü sen ondan beter davranki çıldırtmasın insanıBabam pek ilgilenmez annem de biraz ilgilenir kız kardeşim daha çok ilgileniyor ama senin kızın büyümüş bazen çok zor bakıyorum kızıma eşim geçen hafta balığa gitti bizi bi yere götürmedi biz kızımla evde oturduk yakınımdaki parka gittik bu halimle iç çamaşırından rolonuna kadar alırım koyarım dolaba niye patik çorap yokmuş çekmecede diye burnumdan getirdi ben bunları hakedecek naptım
Bu akşam söylendim seninle kavga etmek istemiyorum dedi yarın dediklerimi burnumdan getirir bana zarar vermesinden de korkuyorumEvet küçük çocukla daha zor ama sende saba öyle davranmasına izin verme bağır çağır kır dök sinirini at onun burnundan gelsinki sana öyle davranamasın sen bunları haketmiyosun çünkü sen ondan beter davranki çıldırtmasın insanı
Ben böyle bir eşle çıkış yol bulamadım bedenen şiddet uygulamıyor ama psikolojik olarak çok yıprattı beniEvet küçük çocukla daha zor ama sende saba öyle davranmasına izin verme bağır çağır kır dök sinirini at onun burnundan gelsinki sana öyle davranamasın sen bunları haketmiyosun çünkü sen ondan beter davranki çıldırtmasın insanı
Gerçekten yaparmı senin gibi zaten hastalıkla kıvranan insana zarar verebilicek kadar vijdansızmıBu akşam söylendim seninle kavga etmek istemiyorum dedi yarın dediklerimi burnumdan getirir bana zarar vermesinden de korkuyorum
Senin iyileşememen normal tabi bunları anlatmıyomusun psikoloğunaBen böyle bir eşle çıkış yol bulamadım bedenen şiddet uygulamıyor ama psikolojik olarak çok yıprattı beni
Öfke patlamaları var daha önce çok korkuttu beni bazen normal insanlardan bile korkuyorum bana zarar verir mi diyeGerçekten yaparmı senin gibi zaten hastalıkla kıvranan insana zarar verebilicek kadar vijdansızmı
Anlattım yine de eşin hatalarını telafi etmeye çalışan biri diyor tam terapiye gidiyorum 2 3 gün sonra bi kavga çıkartıyor ben başa sarıyorumSenin iyileşememen normal tabi bunları anlatmıyomusun psikoloğuna
Senin ona bi ders vermen şart ki biraz sana karşı davranışları değişsin sen bu şekilde iyileşemessin neden annenlerde huzurlu olduğun belli oldu tabiÇocuk olmadan evvel ayrılmadığım için pişmanım çünkü yorgunumhastayım olan bana oldu taviz tavizi doğurdu artık bünyem kaldırmıyor yaptığı her davranışı batıyor önceden ne severdik birbirimizi çocuk olduktan sonra çok yıprattı beni şuan sevip sevmediğimi bile bilmiyorum yüreğim kalbim yorgun
Annemlerde çok korku gelmiyor orda da bazen babam huzursuzluk çıkartıyor ondan da korkuyorum imkanım olsa kızımı alır ayrı eve çıkarımSenin ona bi ders vermen şart ki biraz sana karşı davranışları değişsin sen bu şekilde iyileşemessin neden annenlerde huzurlu olduğun belli oldu tabi
Kendine yazık ediyon valla yaaa üzüldüm bak bu durumaa evdeki mutsuzluk çok kötüÖfke patlamaları var daha önce çok korkuttu beni bazen normal insanlardan bile korkuyorum bana zarar verir mi diye
Eskisi kadar öfke patlamaları yok şimdi çocuk var diye bir de hastalnıyorum evden kaçıyorum diye eskisi gibi değil evden kaçmalarım hep geçmişin travması hep korku her an kötü bişey olacak hissiKendine yazık ediyon valla yaaa üzüldüm bak bu durumaa evdeki mutsuzluk çok kötü
Ayrılmak çözüm değil ki ayrılmaya kalk da gör öldürürKendine yazık ediyon valla yaaa üzüldüm bak bu durumaa evdeki mutsuzluk çok kötü