- 23 Ocak 2016
- 32.474
- 48.793
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.721
Sırf düşüncelerimi dağıtabilmek için satış işiyle meşgul olmaya çalışıyordum ona bile laf dedi sırf belki iyi olurum diye meşgale yapıyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşanamam sero öldürür beni ailemi de öldürürArkadaşımız bize derdini sorununu döküyosa bende bu adamı bian önce boşa derim bana düşer herzaman heryerde haklıdan mazlumdan yanayım bunu kimse değiştiremez
Ne dua edeceğimi bilmiyorum sadece çok korktum kızımı banyo yaptırmıştım daha giyindiremeden daire kapısına gititm bana bişey yapar diyeAllah büyük kulun değil Allahın dediği olurolur belkide sen iyileşeceksin o dermansız bir derde düşecek yinede hayır duası et Allahım eşime anlayış ver iyilik ver diye
Evet tabi kesinlikle tevekkül Allah dan gelene amenna ama bende zamanında çok şeyler yaşadığımdan kadını bu hale getirmesine dayanamıyorum hiç vijdan merhamet olmayan evladıyla tehdit eden adam insanmı yaa Allah aşkına bi diyin banaAllah büyük kulun değil Allahın dediği olurolur belkide sen iyileşeceksin o dermansız bir derde düşecek yinede hayır duası et Allahım eşime anlayış ver iyilik ver diye
Böyle nolucak sen daha kötüye gidiyosun buda bi nevi yaşarken ölmek değilmiBoşanamam sero öldürür beni ailemi de öldürür
Evet son zamanlarda daha kötüsün farkındayım Allah ıslah etsin onuNasıl kalkayım yemek yapayım iş yapayım kızıma bakayım zaten biraz iyiydim şimdi daha da kötüyüm
Canım daha önce dövdümüki bu kadar korkuyorsun böyle bir durum varsa zaten sorun sende ilaçlarda değil tabi iyileşemezsin ailene aç konuyu Allah yardım etsinetsin hepimize bu cuma hürmetineBoşanamam sero öldürür beni ailemi de öldürür
Aminnn Allah ıslah etsin o kocayıCanım daha önce dövdümüki bu kadar korkuyorsun böyle bir durum varsa zaten sorun sende ilaçlarda değil tabi iyileşemezsin ailene aç konuyu Allah yardım etsinetsin hepimize bu cuma hürmetine
Amin çocuğuma bakmak bana yük geliyormuş kendisi 5 dk bile oyalamıyor ben hasta halimle parka bile götürüyorum çok şükürEvet son zamanlarda daha kötüsün farkındayım Allah ıslah etsin onu
Hayır dövmedi ama dövmekten beter etti sinir anında bana bişey yapacak diye çok korkuyorum aileme açsam nolacak damat iyi gezdiriyor yediriyor giydiriyor ama sonra da arada hıncını alıyor kimse bilmiyor ilk defa yapmıyor bunu bugün yine çok korktum bikaç ay önce de böyle kavga etmişti ayrılırsan öldürürüm seni haberlere 2 3 dk çıkarsın olacağı o dediCanım daha önce dövdümüki bu kadar korkuyorsun böyle bir durum varsa zaten sorun sende ilaçlarda değil tabi iyileşemezsin ailene aç konuyu Allah yardım etsinetsin hepimize bu cuma hürmetine
Olmam inşallah annem burda olsaydı gitcektim annemlere ilk defa yapmıyor daha önce kaç kez böyle yaptı ben hep böyle tam iyi olurken başa sarıyorum işteSenin kafanı toplamaya dinlenmeye huzura ihtiyacın çok fazla var kuzum git dedenin yazlığa kafanı toparla böyle daha kötü olucan diye korkuyorum ben artık
Ben öyle düşünemiyorum hamilelikten geçicek diyor herkes sanki bidaha eskisi gibi olamayacagim düşüncesi çıldırtıyor artıkHadi senin hamilelikten benim niye ya
Ya şimdi okudum geti dönüp çok üzüldüm çok Allahım yardımcın olsun bu şekilde ilaçların fayda etmesi zor tabi hep bi huzursuzluk kaygı bisey yapacak korkusuyla yaşamak ne diyeyim bilemedim bosanamiyorsundaOlmam inşallah annem burda olsaydı gitcektim annemlere ilk defa yapmıyor daha önce kaç kez böyle yaptı ben hep böyle tam iyi olurken başa sarıyorum işte
Olmam inşallah annem burda olsaydı gitcektim annemlere ilk defa yapmıyor daha önce kaç kez böyle yaptı ben hep böyle tam iyi olurken başa sarıyorum işte
İnşAllah iyidirNiloya nasılsın sakinleşebildin mi biraz
İnşAllah iyidir
Çok şükür antibiyotikden ötürü mide gaz ağrı çekiyom ara ara ama idare ediyorum bu halimize bin şükür sende iyisindir umarımsen de iyi misin canım
Çok şükür antibiyotikden ötürü mide gaz ağrı çekiyom ara ara ama idare ediyorum bu halimize bin şükür sende iyisindir umarım