- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.681
Öyle kolaydı adam öldürmek sanki hiçbişey yapamaz seni korkutmuş korkmaAyrılmak çözüm değil ki ayrılmaya kalk da gör öldürür
Panikatak geçirirken tansiyon aletini al gel başım dönüyor dedim hiç umursamadı bile ama terapiye götürüyor hakkını yiyememSana bişey yapar diye korkma kendini basıl sağlıklı hissediceksen öyle yaşa bu can bidaha gelmicek sana bişey olsa bu adam sana ölse bakmaz bu halde bunları yapan
Ben hep fedakarlıkk yaptım hayatımda herkese ama herkeseSana bişey yapar diye korkma kendini basıl sağlıklı hissediceksen öyle yaşa bu can bidaha gelmicek sana bişey olsa bu adam sana ölse bakmaz bu halde bunları yapan
Bak canım o Zestatı içi yazdıklarımı bazen okumuyorsun galiba benim o ilaçla kusmam geçti arkadaşım da aynı o şekilde hatta ilacı içmeye korkuyordu zorla içirdim şuan bulantısı yok yemekten kilo bile aldı biraz sabret Zestat işe yarayacak 1 gecede işe yaramaz o da benim gibi senin gibiydi biraz sabır farkedeceksin sonra iştahının açıldığını
Gazdan iste bana da öyle.oluyor çok fena geçmiş olsunŞuan hastaneye gitmemek için kıvranıyorum resmen regl yaklaşıyo mide bağırsak hassas 1000 lik antibiyotik içiyorum bide midemi maffetti gaz gaz felaket bide sıkıştırınca panikde yapıyo şuan yaşadığım kabus yani
Yok ilaç kesecek biraz sabır arkadaşım şuan kilo aldı olmayan kıyafetlerini satıyor aynı sen gibiydi acillerde serum takılıyordu hemen etki etmez biraz sabırOkuyorum okumaz olur muyum hatta içer içmez keser bulantını demiştinben de benimkini niye kesmiyor diyordum neyse sabır o zaman ya hakaret etmek istemiyorum ama o doktor bozuntusu mahvetti beni şu an bende panik tamamen boyut değiştirdi artık fenalaşır mıyım diye düşünmüyorum tek düşündüğüm midem bulanacak mi ve sürekli düşündüğüm için de bulanıyor tabi ki
100 çok bişi değilki kuzum bendede oluyo çok sık olursa gidersin doktora ama oraya odaklanma sakınArkadaşlar bugün nabzım 100 e çıktı durup dururken. Bu da mı panik atak sebepli? Daha önceden ablasyon olmuştum nabız yüksekliği sebebiyle o zamanlar nabzım 260 lara çıkıyordu inşallah o değildir sebep
Yok ilaç kesecek biraz sabır arkadaşım şuan kilo aldı olmayan kıyafetlerini satıyor aynı sen gibiydi acillerde serum takılıyordu hemen etki etmez biraz sabır
Nexium çare oldu bi nebze çok şükür sizede çok geçmiş olsun Allah hepimize şifa versinGazdan iste bana da öyle.oluyor çok fena geçmiş olsun
Allah razı olsun senden. Durup dururken çıkınca çok korktum. Fazla değil ama önceden ablasyon geçmişim olduğu için korktum yine mi öyle oluyorum diye.100 çok bişi değilki kuzum bendede oluyo çok sık olursa gidersin doktora ama oraya odaklanma sakın
Sendende canım hiç korkma ama kalbine odaklanma özellikle söylüyorum bunu yoksa olmayanı oldururuz Allah korusun hayırlı cumalarAllah razı olsun senden. Durup dururken çıkınca çok korktum. Fazla değil ama önceden ablasyon geçmişim olduğu için korktum yine mi öyle oluyorum diye.
Doğru söylüyorsun. Rabbim bu mübarek gün hürmetine hepimize şifalar versin inşallah. Hayırlı cumalarSendende canım hiç korkma ama kalbine odaklanma özellikle söylüyorum bunu yoksa olmayanı oldururuz Allah korusun hayırlı cumalar
Aslında her zaman böyle değil ara ara böyle yaz kış tatilimize gideriz ama aksi oldu mu da tam aksiAyy inşallah inşallah o yemek yiyeceğim günler gelir bütün kıyafetlerimi vermeye razıyım ben çok kötüymüş bu yemekten tiksinme hali insan hayattan soğuyor ve o lanet doktor yüzünden sürekli midem mi bulanıyor diye düşünüyorum
senin için de çok üzüldüm eşinin böyle davranması çok üzücü senin neden tamamen iyileşemediğini açıklıyor aslında
Bende öyle namazlarımı kılamıyorum çok üzülüyorum hep bi daralti icimdeYalnız nasıl hepimiz farklı tellerden çalıyoruzhepinizi seviyorum yalnız degilsiniz. Akşam rexapini atınca sanki biraz daha iyi oldum. Bu ara maneviyattan uzaklaştım ama
Çok yoğun anksiyete panik korku yaşadığım da bende ne yediysem ogurerek çıkarıyorum çok ağlıyorum kurtarın beni diye sonra bi öğürme ne yediysem hepsi çıkıyor ama beni tedirgin etmiyo kusmak anksiyete yapıyor bunuda herzamanki gibi mübarek cuma bugün ac ellerini felak nas ayet-el kürsi oku üfle kalbine götür ellerini sifa niyetineKızlar ben çok kötüyüm ya zestat da işe yaramıyor mide bulantım da kusacağım diye çok korkuyorum napim şimdi ben dünkü doktor beni mahvetti doktora anlattım
ben çok kötüyüm ya zestat da işe yaramıyor Pek bende geçmiyor mide bulantım dün ilk gittiğim doktor beni mahvetti benim stres olunca midem bulanır şu bi haftadır sürekli öğürüyorum dün doktora da söyledim omda bana geçmişte parmakla kendini kusturdun mu dedi evet dedim yapmıştım üniversite okurken ama 5-10 kez ancak olmuştur bana şimdi onun cezasını çekiyorsun eğer tekrar yaparsan blumia olursun ve ölürsün bunun sonu ölüm dedi şimdi artık sürekli midem bulanıyor sürekli kusacak gibiyim ve kusmaktan dehşet korkuyorum kusarsam öleceğim gibi geliyor beni hastaneye yatıracaklar kusup kusup öleceğim diye düşünüyorum ve artık her yiyecek midemi bulandırıyor dün doktora gidene kadar böyle değildi öğürüyordum geçiyordu artık geçmiyor zestat ile de geçmezse ben ölecek miyim ne olur bişey söyleyin çok kötüyüm aşırı korku halindeyim ya kusarsam diye
Bende aynı durumdayım bugün kizim kahvaltısını bitirmedi çıldırdım ne var sanki yemezse yemesin bırak çocuğu dimi yok kızdım sonra oturdum ağladım geldi gozyasimi siliyor minicik elleriyle daha çok perişan oldum bikac gündür böyle patlayacak gibiyim Allahım sen büyüksün yardım etRuhum daralıyor çok sinirliyim niye böyleyim sanki ölcem ruhum çıkacak çok darlanıyorum
Hadi senin hamilelikten benim niye yaBende aynı durumdayım bugün kizim kahvaltısını bitirmedi çıldırdım ne var sanki yemezse yemesin bırak çocuğu dimi yok kızdım sonra oturdum ağladım geldi gozyasimi siliyor minicik elleriyle daha çok perişan oldum bikac gündür böyle patlayacak gibiyim Allahım sen büyüksün yardım et