Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Sırf düşüncelerimi dağıtabilmek için satış işiyle meşgul olmaya çalışıyordum ona bile laf dedi sırf belki iyi olurum diye meşgale yapıyordum

Allah büyük kulun değil Allahın dediği olurolur belkide sen iyileşeceksin o dermansız bir derde düşecek yinede hayır duası et Allahım eşime anlayış ver iyilik ver diye
Ne dua edeceğimi bilmiyorum sadece çok korktum kızımı banyo yaptırmıştım daha giyindiremeden daire kapısına gititm bana bişey yapar diye

Allah büyük kulun değil Allahın dediği olurolur belkide sen iyileşeceksin o dermansız bir derde düşecek yinede hayır duası et Allahım eşime anlayış ver iyilik ver diye
Evet tabi kesinlikle tevekkül Allah dan gelene amenna ama bende zamanında çok şeyler yaşadığımdan kadını bu hale getirmesine dayanamıyorum hiç vijdan merhamet olmayan evladıyla tehdit eden adam insanmı yaa Allah aşkına bi diyin bana

Senin kafanı toplamaya dinlenmeye huzura ihtiyacın çok fazla var kuzum git dedenin yazlığa kafanı toparla böyle daha kötü olucan diye korkuyorum ben artık

Canım daha önce dövdümüki bu kadar korkuyorsun böyle bir durum varsa zaten sorun sende ilaçlarda değil tabi iyileşemezsin ailene aç konuyu Allah yardım etsinetsin hepimize bu cuma hürmetine
Hayır dövmedi ama dövmekten beter etti sinir anında bana bişey yapacak diye çok korkuyorum aileme açsam nolacak damat iyi gezdiriyor yediriyor giydiriyor ama sonra da arada hıncını alıyor kimse bilmiyor ilk defa yapmıyor bunu bugün yine çok korktum bikaç ay önce de böyle kavga etmişti ayrılırsan öldürürüm seni haberlere 2 3 dk çıkarsın olacağı o dedi

Senin kafanı toplamaya dinlenmeye huzura ihtiyacın çok fazla var kuzum git dedenin yazlığa kafanı toparla böyle daha kötü olucan diye korkuyorum ben artık
Olmam inşallah annem burda olsaydı gitcektim annemlere ilk defa yapmıyor daha önce kaç kez böyle yaptı ben hep böyle tam iyi olurken başa sarıyorum işte

Olmam inşallah annem burda olsaydı gitcektim annemlere ilk defa yapmıyor daha önce kaç kez böyle yaptı ben hep böyle tam iyi olurken başa sarıyorum işte
Ya şimdi okudum geti dönüp çok üzüldüm çok Allahım yardımcın olsun bu şekilde ilaçların fayda etmesi zor tabi hep bi huzursuzluk kaygı bisey yapacak korkusuyla yaşamak ne diyeyim bilemedim bosanamiyorsunda

Çok şükür antibiyotikden ötürü mide gaz ağrı çekiyom ara ara ama idare ediyorum bu halimize bin şükür sende iyisindir umarım

Aslında iyiydim bugün ilaçlar işe yaramaya başladı diye düşünüyordum ama bugün 3. Kez zestat aldım ve aldıktan 1 saat sonra da yatıyorum hep gözümde ışık çakması yapıyor bu sefer bi de kafama da elektrik çarpıyormuş gibi hissettim korktum açıkçası normal bi yan etki mi acaba alışana kadar bilemedim ama uyumaya korkuyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…