Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Babam pek ilgilenmez annem de biraz ilgilenir kız kardeşim daha çok ilgileniyor ama senin kızın büyümüş bazen çok zor bakıyorum kızıma eşim geçen hafta balığa gitti bizi bi yere götürmedi biz kızımla evde oturduk yakınımdaki parka gittik bu halimle iç çamaşırından rolonuna kadar alırım koyarım dolaba niye patik çorap yokmuş çekmecede diye burnumdan getirdi ben bunları hakedecek naptım 😪😪
Evet küçük çocukla daha zor ama sende saba öyle davranmasına izin verme bağır çağır kır dök sinirini at onun burnundan gelsinki sana öyle davranamasın sen bunları haketmiyosun çünkü sen ondan beter davranki çıldırtmasın insanı

Evet küçük çocukla daha zor ama sende saba öyle davranmasına izin verme bağır çağır kır dök sinirini at onun burnundan gelsinki sana öyle davranamasın sen bunları haketmiyosun çünkü sen ondan beter davranki çıldırtmasın insanı
Bu akşam söylendim seninle kavga etmek istemiyorum dedi yarın dediklerimi burnumdan getirir bana zarar vermesinden de korkuyorum

Ben böyle bir eşle çıkış yol bulamadım bedenen şiddet uygulamıyor ama psikolojik olarak çok yıprattı beni

Çocuk olmadan evvel ayrılmadığım için pişmanım çünkü yorgunum 😪hastayım olan bana oldu taviz tavizi doğurdu artık bünyem kaldırmıyor yaptığı her davranışı batıyor önceden ne severdik birbirimizi çocuk olduktan sonra çok yıprattı beni şuan sevip sevmediğimi bile bilmiyorum yüreğim kalbim yorgun

Çocuk olmadan evvel ayrılmadığım için pişmanım çünkü yorgunum 😪hastayım olan bana oldu taviz tavizi doğurdu artık bünyem kaldırmıyor yaptığı her davranışı batıyor önceden ne severdik birbirimizi çocuk olduktan sonra çok yıprattı beni şuan sevip sevmediğimi bile bilmiyorum yüreğim kalbim yorgun
Senin ona bi ders vermen şart ki biraz sana karşı davranışları değişsin sen bu şekilde iyileşemessin neden annenlerde huzurlu olduğun belli oldu tabi

Ona göre ben sürekli kusurluyum iyi davranan biri değilim daha ben napayım sürekli beni kötülemesini kaldıramıyorum ayrılalım dedim kızımızın ayrı anne baba ile yaşamasını istemiyormuş ama ben çok yoruldum ona ne hissedip ne hissetmediğimi bile bilmiyorum

Bedenen şiddet uygulamadı ama psikolojik şiddet çok gördüm haketmediğim davranışları çok gördüm çocuğum için iyi baktığım halde defalarca azar işittim hiç takdir görmedim

Sana bişey yapar diye korkma kendini basıl sağlıklı hissediceksen öyle yaşa bu can bidaha gelmicek sana bişey olsa bu adam sana ölse bakmaz bu halde bunları yapan

X