- 17 Ocak 2012
- 1.565
- 295
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.481
Yok canım iznimiz 1ay ama köy yoğun oluyo ev işi felanNeden köyde 1 ay kalmak zorundasın canım iş falan mı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım iznimiz 1ay ama köy yoğun oluyo ev işi felanNeden köyde 1 ay kalmak zorundasın canım iş falan mı var
Ben gündüz uyuyamıyorum hiç uykumu tatlı tatlı alamıyorum gecede sürekli dön dön rüya rüya kalk yatBen de düşüncelerimi dağıtabileyim diye kıyafetlerle uğraşıyorum ama nafile temizlik ben de yapamıyorum ortalığı topluyorum yetiyor hergün kızım uyuyunca ben de uyuyorum şuan gece uykusuna uyumaya bile korkuyorum sabah yine aynı kötü oluyorum diye
Ankattıkkarın hiç yabancı değil sen kaç yaşındasın istanbuldamısın
Bende 40 yaşımdayım istanbuldayım33 yaşındayım yok Balıkesir’deyim ben
Bende 40 yaşımdayım istanbuldayım
[/QUO bende istanbuldayım avrupa yakasındayım
Bende avrupa yakasıBende istanbuldayım avrupa yakasındayım
Aynı ben geçen gece uyumuşmuş elim gece 4 tü çok korktum beynim de karıncalanmaya başladı bu ara üşüme geliyor bir de kafama tuhaf bir şekilde
Benimde dişim yine ağrımaya başladı yarın dişçiye gidicem başladı çarpıntı ve stres nasıl kurtulcam bu dişden bilmiyorum korku çok fazla midem desen hiç düzelmiyo bu ara çok bezdim bendeNasılsınız ben bugün de çok kötüyüm yine bişeyler yaşadım çok canım sıkkın bayılacak gibi oldum yine
Benimde dişim yine ağrımaya başladı yarın dişçiye gidicem başladı çarpıntı ve stres nasıl kurtulcam bu dişden bilmiyorum korku çok fazla midem desen hiç düzelmiyo bu ara çok bezdim bende
Nörolojiye gidecektin canım gittinmiSiz de ilaç kullanmıyorsunuz dimi ben de direndim 4 aydır ama çıldırmak üzereyim artık yarın gideceğim herhalde psikiyatriye Gerçi hala yaşadıklarımın psikolojik olduğunu düşünmüyorum hala bişey var diye düşünüyorum çünkü ilk başladığı zaman Ne stresim vardı ne bişey hala aynı fiziksel şeyleri hissediyorum
Az önce çok yoğun panikatak yaşadım hep bu böyle mi devam edecek diye üzülüyorum bazen çok iyiyim bazen çok kötü sen ilaç kullanıyor musun ben de son nefesimi vericem sandım her türlü şey geliyor yaNasılsınız ben bugün de çok kötüyüm yine bişeyler yaşadım çok canım sıkkın bayılacak gibi oldum yine
Nörolojiye gidecektin canım gittinmi
Benim de boynumdan bir damar çekti az önce hık diye son nefesimi vericek gibi oldum ben ilaç da kullanıyorum tam iyiydim yine başladı ya bişeye üzülmeye gelmiyor bu babamda bi rahatsızlık çıktı ona üzüldüm gene başladı hep kaygı var aşırı korku var bendeGittim canım 3 ay önce çekildiğim MR a baktı sadece başka da bişey demedi gerek yok dedi ona da çok sinir oldum boyun damarlarım geriliyor ağrıyor kaç gündür baş ağrım var diyorum üstelik gözlerim de çok kötü ama bişey yok diyip yolladı boşuna ora verdiğimle kaldım
Bazen çok iyiyim bazen de çok kötüyüm
Bende öyle mışıl mışıl uyumayı özledim huzuru özledim önceden şikayet ettiğim şeyler meğer ne basitmiş sağlıkmış hayattaki en önemli şeyKızıma bakamıcakmışım hissi var bende ya çok kaygı var herşeyden çok korkuyorum ben
Ama sen ilaç kullanmıyorsun ben ilaç kullandığım halde kötüyüm bazen inanılmaz iyiyim bazen de hastaneye yatırılcakmışım kadar kötü hissediyorum yorgunum benSiz geçenlerde çok kötüydünüz hani sakin olun falan yazmıştım o zamanlarda ben de gayet iyiydim ama şu bir haftadır dipteyim sondayım çok çok kötüyüm yüreğimde öküzle yatıp kalkıyorum ne zaman bayılacağım diye bekliyorum