-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.201
Ne diyim bunu söyleyene yinede Rabbim bu sıkıntıyı vermesinAmin Rabbim şifamızı versin insanlara göre zayıflık iman eksikliği keşke psikolojik hastalık diye birşey olmasaydı yada insanlar bu kadar acımasız olmasaydı
Korku titreme bulantı geldiği anda ne yapıyorsun var mı yaptığın bisey yada aldigin bi ilaç çarpıntı hissediyor musun ya da kalbin çok yavaş mi atıyor içinden bağırmak ağlamak geliyor mu hemen hareket etme isteği yerinde duramama bunlar var mı merak ediyorumAmin amin ben de kötüyüm hep yatıyorum sabah inanılmaz atak geldi dedim artık yatırılcam hastaneye ne iş yapıyorum ne bişey akşam yemeğini nasıl yapıcam bilmiyorum korku titreme bulantı Allahım yardım etsin anksiyete panikatak bunlar çok kötü
Anlattıklarının hepsi bende vardı. Şimdi ilaçlarla toparladım biraz. Ama iş yine de bizde bitiyor gibi. Ama hepsi geçici, buna emin olKorku titreme bulantı geldiği anda ne yapıyorsun var mı yaptığın bisey yada aldigin bi ilaç çarpıntı hissediyor musun ya da kalbin çok yavaş mi atıyor içinden bağırmak ağlamak geliyor mu hemen hareket etme isteği yerinde duramama bunlar var mı merak ediyorum
Bendede oluyor aynıları Allah yardımcımız olsunKorku titreme bulantı geldiği anda ne yapıyorsun var mı yaptığın bisey yada aldigin bi ilaç çarpıntı hissediyor musun ya da kalbin çok yavaş mi atıyor içinden bağırmak ağlamak geliyor mu hemen hareket etme isteği yerinde duramama bunlar var mı merak ediyorum
Bu saydıklarının hepsi bende mevcut o an geldiğinde ben henen ya ütü ya mutfak bişiler yapıyodum kendimle konuşuyodum o gelen düşüncelere defolun gidin size yenilmicem diye meydan okuyodum çok başedemedim dışarı çıkıp biraz yürüyodum dönüyodum arada bile bunca ağrımla geliyo ama diş ağrım daha baskın olduğundan kim takar paniği atağı demekki bu düşünceyi ve vücut dilini bastırıcak bişi bulman gerek o anda bi dene bence işe yarayacak çokk zor çokkk gerçektenKorku titreme bulantı geldiği anda ne yapıyorsun var mı yaptığın bisey yada aldigin bi ilaç çarpıntı hissediyor musun ya da kalbin çok yavaş mi atıyor içinden bağırmak ağlamak geliyor mu hemen hareket etme isteği yerinde duramama bunlar var mı merak ediyorum
Neler kullaniyorsun ve ne zamandırAnlattıklarının hepsi bende vardı. Şimdi ilaçlarla toparladım biraz. Ama iş yine de bizde bitiyor gibi. Ama hepsi geçici, buna emin ol
Bende de aynı bunlar oluyor ayaklarımı uzatıp yatmak yok sırtıma yaslanarak oturmaya bile korkuyorum odaklanamiyorum h8cbiseyle uzun süre ilgilenemiyorum fenalık geliyor kızımla ne etkinlikler yapardım önceden Şimdi mümkün değil kendimi rahatlatmak için gebeliğe bağlıyorum sonrasında geçicek diyorum sen ilaç aliyomuydun adayBendede oluyor aynıları Allah yardımcımız olsun
Artık ayaklarım iyice şişmeye başladı ne yapacagimi bilmiyorum oyalanmaya çalışıyorum ama nafile Allah yardımcın olsun seninde çocuk var miBu saydıklarının hepsi bende mevcut o an geldiğinde ben henen ya ütü ya mutfak bişiler yapıyodum kendimle konuşuyodum o gelen düşüncelere defolun gidin size yenilmicem diye meydan okuyodum çok başedemedim dışarı çıkıp biraz yürüyodum dönüyodum arada bile bunca ağrımla geliyo ama diş ağrım daha baskın olduğundan kim takar paniği atağı demekki bu düşünceyi ve vücut dilini bastırıcak bişi bulman gerek o anda bi dene bence işe yarayacak çokk zor çokkk gerçekten
Daha yeni iki hafta oldu gündüz paxera gece rexapin.Neler kullaniyorsun ve ne zamandır
Ben 8 aydır ilaç kullanmıyorum ama uyku uyuyamadığım zaman zestat içiyorum.Sen ilaç almadan uyuyabiliyormusun bide sürekli rüya görüyorum uyurken bide kızlar zestat kabızlık yaptı bağırsaklarım çalışmıyor canım sen hamilelikten önce ilaç kullsnıyomuydun planlı gebelikmiydiBende de aynı bunlar oluyor ayaklarımı uzatıp yatmak yok sırtıma yaslanarak oturmaya bile korkuyorum odaklanamiyorum h8cbiseyle uzun süre ilgilenemiyorum fenalık geliyor kızımla ne etkinlikler yapardım önceden Şimdi mümkün değil kendimi rahatlatmak için gebeliğe bağlıyorum sonrasında geçicek diyorum sen ilaç aliyomuydun aday
Rexapinde kabızlık iştah yapıyoDaha yeni iki hafta oldu gündüz paxera gece rexapin.
Evet abla kabizim şuan çok kötüRexapinde kabızlık iştah yapıyo
Hayır bir de çatlak var bende kanamalarım oluyor geçen çok kanama yaşadımBu ilaçların çoğu kabızlık yapıyor maalesef bende de uzun zamandır aynı sorun var ilaç kullanmak zaten sıkıntı bi de bu tarz etkileri yaşamak daha çok sıkıntı
Sen yazarken bile yaşıyorumKorku titreme bulantı geldiği anda ne yapıyorsun var mı yaptığın bisey yada aldigin bi ilaç çarpıntı hissediyor musun ya da kalbin çok yavaş mi atıyor içinden bağırmak ağlamak geliyor mu hemen hareket etme isteği yerinde duramama bunlar var mı merak ediyorum
Canım sen Passiflora şurup alsana bitkisel şurup hamilelere veriyorlar sgk karşılıyor mu bilmiyorum ben eczaneden almıştım evde de var biraz kaygıyı azaltıyorKorku titreme bulantı geldiği anda ne yapıyorsun var mı yaptığın bisey yada aldigin bi ilaç çarpıntı hissediyor musun ya da kalbin çok yavaş mi atıyor içinden bağırmak ağlamak geliyor mu hemen hareket etme isteği yerinde duramama bunlar var mı merak ediyorum
Bende almıştım bi ara hiç etki etmediCanım sen Passiflora şurup alsana bitkisel şurup hamilelere veriyorlar sgk karşılıyor mu bilmiyorum ben eczaneden almıştım evde de var biraz kaygıyı azaltıyor
Çok etki etmiyor zaten biraz hafifletiyor sanki ya da psikolojik içince geçmesiBende almıştım bi ara hiç etki etmedi