Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Korku titreme bulantı geldiği anda ne yapıyorsun var mı yaptığın bisey yada aldigin bi ilaç çarpıntı hissediyor musun ya da kalbin çok yavaş mi atıyor içinden bağırmak ağlamak geliyor mu hemen hareket etme isteği yerinde duramama bunlar var mı merak ediyorum

Anlattıklarının hepsi bende vardı. Şimdi ilaçlarla toparladım biraz. Ama iş yine de bizde bitiyor gibi. Ama hepsi geçici, buna emin ol

Bendede oluyor aynıları Allah yardımcımız olsun

Bu saydıklarının hepsi bende mevcut o an geldiğinde ben henen ya ütü ya mutfak bişiler yapıyodum kendimle konuşuyodum o gelen düşüncelere defolun gidin size yenilmicem diye meydan okuyodum çok başedemedim dışarı çıkıp biraz yürüyodum dönüyodum arada bile bunca ağrımla geliyo ama diş ağrım daha baskın olduğundan kim takar paniği atağı demekki bu düşünceyi ve vücut dilini bastırıcak bişi bulman gerek o anda bi dene bence işe yarayacak çokk zor çokkk gerçekten

Bendede oluyor aynıları Allah yardımcımız olsun
Bende de aynı bunlar oluyor ayaklarımı uzatıp yatmak yok sırtıma yaslanarak oturmaya bile korkuyorum odaklanamiyorum h8cbiseyle uzun süre ilgilenemiyorum fenalık geliyor kızımla ne etkinlikler yapardım önceden Şimdi mümkün değil kendimi rahatlatmak için gebeliğe bağlıyorum sonrasında geçicek diyorum sen ilaç aliyomuydun aday

Artık ayaklarım iyice şişmeye başladı ne yapacagimi bilmiyorum oyalanmaya çalışıyorum ama nafile Allah yardımcın olsun seninde çocuk var mi

Ben 8 aydır ilaç kullanmıyorum ama uyku uyuyamadığım zaman zestat içiyorum.Sen ilaç almadan uyuyabiliyormusun bide sürekli rüya görüyorum uyurken bide kızlar zestat kabızlık yaptı bağırsaklarım çalışmıyor canım sen hamilelikten önce ilaç kullsnıyomuydun planlı gebelikmiydi

Sen yazarken bile yaşıyorum sahurda zanax aldım ama yine de geliyor okurken bile kalbim küt küt etti

Canım sen Passiflora şurup alsana bitkisel şurup hamilelere veriyorlar sgk karşılıyor mu bilmiyorum ben eczaneden almıştım evde de var biraz kaygıyı azaltıyor

İyi bayramlar kızlar sağlıklı bir bayram diliyorum dün gece üşüyerek uyandım sonra panikatak da geldi bikaç gündür karnımın sağ tarafında ağrı yanma var gaz mı yoksa safra kesesi mi diye korkmaya başladım arka tarafa da vuruyor ağrı çok korkuyorum birden ağrı şiddetlenirse diye gaz da var kafam bir sürü senaryo kuruyor ne zor Allahım belirti okuyorum internetten acaba safra kesesi taş mı doldu diye annem de oldu ameliyat beden aşırı ağrıyla gitmiştik hastaneye ben de olursam diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…