- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.181
Canimm zor da olsa kalk ve yemeklerini hazirla. Hem sana da iyi gelir belki yaparken kafan dağılır. Hadi zor da olsa kalk bir yerden başlamak lazım.Eve geldim az önce annemlerden eşim akşam yemek bekler ben daha yatıyorum inşallah Rabbim gayret kuvvet verir yaparım
Malesefİlaç kullandığın dönemde sen iyi olmuş muydun
İlaç kullandığın halde iyi olmayınca acaba teşhisim mi yanlış bende başka hastalık var galiba diye düşündün mü ben artık korkuyorum niye iyi olmuyorum diyeMalesef
Sen böyle deyince aklıma İzzet güllü'nun lafı geliyor işte. Madem bu bir hastalık ilaçla tedavi olunuyor 5-10 sene ilaç alanlar neden hala kötü diyorduİlaç kullandığın halde iyi olmayınca acaba teşhisim mi yanlış bende başka hastalık var galiba diye düşündün mü ben artık korkuyorum niye iyi olmuyorum diye
Evet düşünüyorum tabi içimde büyük bir korku var bugün görümcele kadın doğuma gittik kontrolü vardı bende sordum kaygı bozukluğu hamilelikte nasıl olur diye benim antidepresan kullananan hastalarım var dedi gerçi antidepresan da geçirmiyo nolcak halimiz şaka gibi şu yaşadıklarımız büyük imtihanİlaç kullandığın halde iyi olmayınca acaba teşhisim mi yanlış bende başka hastalık var galiba diye düşündün mü ben artık korkuyorum niye iyi olmuyorum diye
Hemen şimdi gelirse gelsin de ve keyifle çikolatanı ye afiyet olsun bu arada :)Şuan hava serin olmasına rağmen balkonda oturuyorum en sevdiğim çikolata var elimde normalde yerken çok zevk alırım şuan öylesine yiyorum hiç zevk vermiyor ama içeri de girmek istemiyorum açık havada durmak istiyorum bugün çok ruhum daraldı şimdi biraz iyi hissediyorum çok şükür ama yine gelecek korkusu mahvediyor
Sağol canım Allah razı olsunHemen şimdi gelirse gelsin de ve keyifle çikolatanı ye afiyet olsun bu arada :)
Tamam deneyelim günlük yaşantımızdan muhabbet ededim neler yaptık falanBir gün boyunca sadece normal konuşmayı yazışmayı deneyelim burdan hiç sıkıntıdan ataktan psikolojiden bahsetmeyelim bugün ne yemek yaptık naptık gibi şeyler yazalım sadece bakalım yapabilecekmiyiz yokmuş gibi sanki hiç yaşamamış gibi yapalım
Amin amin ben de kötüyüm hep yatıyorum sabah inanılmaz atak geldi dedim artık yatırılcam hastaneye ne iş yapıyorum ne bişey akşam yemeğini nasıl yapıcam bilmiyorum korku titreme bulantı Allahım yardım etsin anksiyete panikatak bunlar çok kötüHerkez yinede mutlu bayram temizliği alışverişi derken koşturmacaları ben günlerdir öektiğim ağrı yaşadığım kaygı ve ataklar ilaç içtiğime sevinirken ilaç bitmek üzere ama tam geçmedi apse çekim yapılması şart birsürü kaygı dolu kafamda basıl çektiricem o iğneyi nasıl vurdurcam apseli diş çekimi insanı öldürürmü birsürü soru korku yine çok sessiz ve sinirli bi insan oldum hiç kalkmıyorum yattığım yerden bu arada bikaç kez panıkden hastaneye bile gittim çeşitli muayne ve tetkik yaptırdım koşturmacadan şikayet edenler oluyo dediğim tek şey keşke sağlığım olsaydı koştursaydım dünyanın işini yapsaydım Allah ım ezan okunuyo ezan hürmetine mübarek arife günü hürmetine ettiğimiz dualar hürmetine bize sağlık dayanma gücü hafiflik huzur ver Rabbim bizi senden başka anlıyan yok çünküBugün birbirimize çok dua edelim arkadaşlar muhakkak birimizinkinden birisi kabul olacaktır Allah açtığımız elleri geri çevirmesin inşAllah Çok kötüyüm bu ara ben ((((
Nasıl bi beyinsizlik bu iman eksikliğimi bunu bana biri dese ağzının üstüne indirirdim kim kimin imanlı olduğunu içini kalbini beyninin nerden bilebilir sizi o şekil yargılayan insanlarla selamlaşmayın bile bence Allah şifalar versinAmin Rabbim şifamızı versin insanlara göre zayıflık iman eksikliği keşke psikolojik hastalık diye birşey olmasaydı yada insanlar bu kadar acımasız olmasaydı
Niloss ataak gelirse gelsin umrumda değil deeYine gelecek korkusu mahvediyor
Diyemiyorum elimde değil sabah çok kötüydümNiloss ataak gelirse gelsin umrumda değil dee
Bu ara hiç geçmiyor sanki bende deYine gelecek korkusu mahvediyor