Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

İyi bayramlar kızlar sağlıklı bir bayram diliyorum dün gece üşüyerek uyandım sonra panikatak da geldi bikaç gündür karnımın sağ tarafında ağrı yanma var gaz mı yoksa safra kesesi mi diye korkmaya başladım arka tarafa da vuruyor ağrı çok korkuyorum birden ağrı şiddetlenirse diye gaz da var kafam bir sürü senaryo kuruyor ne zor Allahım belirti okuyorum internetten acaba safra kesesi taş mı doldu diye annem de oldu ameliyat beden aşırı ağrıyla gitmiştik hastaneye ben de olursam diye çok korkuyorum 😪
İyi bayramlar canım direk söyleyeyim piskolojik. Allah mübarek bayram hürmetine hepimize şifa versin🤲 iyi bayramlar kızlar.

Artık ayaklarım iyice şişmeye başladı ne yapacagimi bilmiyorum oyalanmaya çalışıyorum ama nafile Allah yardımcın olsun seninde çocuk var mi
Benim kızım 24 yaşında başka çocuğum yok küçük çocukla daha zor tabi Allah yardımcınız olsun hepimizin

Ben hiç iyi değilim bugün bulantı var hep vücudumu dinliyorum atak çok geliyor nefesim kesiliyor ilaçlar niye iyi gelmiyor Allahım nolursun yardım et hiç zevk almıyorum
Çünkü aslında düşüncede olan bir rahatsızlık bu o yüzden ilaçlar iyi gelmiyor

Şuan yatakta titriyorum çok korkuyorum artık delircem galiba ben beynim sürekli konuşuyor o sesle ya konuşursam kötü olcam hastanelik olcam kendimi kaybedicem psikotik olcam şizofren olma ölcem çok kötüyümm😪😪😪

Şuan yatakta titriyorum çok korkuyorum artık delircem galiba ben beynim sürekli konuşuyor o sesle ya konuşursam kötü olcam hastanelik olcam kendimi kaybedicem psikotik olcam şizofren olma ölcem çok kötüyümm😪😪😪
Sadece sana değil aynıları bizede oluyo korkma hiç ölünmüyoda psikotik şizofrende olunmuyo sadece sürünüyoz sabahdan beri sol kalp kol bacak göğüs ağrı var tuhaflık var sanki heran kalbim durucak aklım hep böyle diyo bu his berbat bişi dişim desen ilaç bugün bitti ama ağrı geçmedi hayat hepimize zehir gerçekten

Şuan ağlıyorum kuru kuru ekmek yedim o kadar açım ki eşime dedim kızımıza bakmaya yardım et yoksa annemlere gidicem midemin yanında da yanma ağrı var gaz mı bilmiyorum ben bugün ölcem galiba 😪😪o kadar kötü düşünceler geldi ki yattım uyuyamadım bile ilaç aldım nasıl geçer bilmiyorum elim ayağım salıyor yine aynı atak geldiğinde nasıl başa çıkıcam ilaçsız başedenler nasıl başediyor benim beynim susmuyor felaket senaryoları ve yoğun korku

Şuan ağlıyorum kuru kuru ekmek yedim o kadar açım ki eşime dedim kızımıza bakmaya yardım et yoksa annemlere gidicem midemin yanında da yanma ağrı var gaz mı bilmiyorum ben bugün ölcem galiba 😪😪o kadar kötü düşünceler geldi ki yattım uyuyamadım bile ilaç aldım nasıl geçer bilmiyorum elim ayağım salıyor yine aynı atak geldiğinde nasıl başa çıkıcam ilaçsız başedenler nasıl başediyor benim beynim susmuyor felaket senaryoları ve yoğun korku
Niloya canım bak lütfen kendini bırakma. Daha önce de dedim düşüncede olan bir rahatsızlık ilaçlar geçirmez anlık rahatlama verir uzun vadede belkii düşünme yetisine etkisi olur. İnan yazdıklarının aynılarını bizler yaşıyoruz. Kaç gece duvara tavana baka baka mide kramplariyla ağlayıp sabahlayip ise gittim. Hepsi geçecek ama düşüncede de olsa ben iyiyim diyeceksin. Şuan iyiyim. Şimdi iyiyim. şimdi şunu yapıyorum bunu yapıyorum gibi. Hadi bana örnek bir liste at bakalım bana da fikir olsun kuzum.

Niloya canım bak lütfen kendini bırakma. Daha önce de dedim düşüncede olan bir rahatsızlık ilaçlar geçirmez anlık rahatlama verir uzun vadede belkii düşünme yetisine etkisi olur. İnan yazdıklarının aynılarını bizler yaşıyoruz. Kaç gece duvara tavana baka baka mide kramplariyla ağlayıp sabahlayip ise gittim. Hepsi geçecek ama düşüncede de olsa ben iyiyim diyeceksin. Şuan iyiyim. Şimdi iyiyim. şimdi şunu yapıyorum bunu yapıyorum gibi. Hadi bana örnek bir liste at bakalım bana da fikir olsun kuzum.
Yok atamam gerçekten yoğun korku var üzerimde

Sabahdan beri aynıyız bide stres doluyum anlatamam öfke dolu içim kime çıkıcak bakalım :KK43:

Canım sen Passiflora şurup alsana bitkisel şurup hamilelere veriyorlar sgk karşılıyor mu bilmiyorum ben eczaneden almıştım evde de var biraz kaygıyı azaltıyor
Alıyorum ama Hiç faydası yok dr günde 3 taneye kadar alabilirsin dedi bitkisel olduğu için hiçbir etkisini görmedim ben şurup değil kapsül olanı al demişti dr öyle yaptım bende

X