- 17 Ocak 2012
- 1.565
- 295
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.101
Zestat uyku yapar uyuyamıyordun sen hoca mı oooo bi ara ev muska dolduBende yatarken zestat alıyorum bu aralar hocaya gittinizmi hiç
Yok canım ayrı dönemlerden bahsediyorum aynı anda değil o dönemler.Bu kadar ağır kürtajdan sonra oldu boş gebelik kürtaj oldum kortizon kullandım tramva üstüne tramvaCipralex 10 ve paxera 20 aynı anda mı alıyordun biri sabah biri akşam mı
Evet çok iştah acıyor bulantılarım geçti yemek yemeye başladımAynen rexapin ben de kullanıyorum 10 gün oldu öyle pek uyku yaptığı falan yok ama iştahımı çok açtı yaa
Ben de 1 kez kürtaj oldum çok kötü olmuştum hemen ilaca başlamıştımYok canım ayrı dönemlerden bahsediyorum aynı anda değil o dönemler.Bu kadar ağır kürtajdan sonra oldu boş gebelik kürtaj oldum kortizon kullandım tramva üstüne tramva
Atlatabildiniz mi peki şuan gebelik var mıYok benim emmedi zaten emmeyince de doktora gittik sütümü sağıyordum sapmayı kestik mama
3 yaşında kızım evet bi dönem iyiydim şuam yine tekrar etti panikatak anksiyete hamile değilim şuan için düşünmüyorumAtlatabildiniz mi peki şuan gebelik var mı
Aradaki sayfaları görmemişim canım şimdi okudum çok üzüldüm ya iyi hemşire gözetiminde almışsın çokk sevindim bugün bi ara aklımdan geçtin naptı acaba ilacı aldı mı yine almamıştır deyip içten içe sana kızdım aslında seni de anlamak lazım bizim farklı korkularımız gibi senin de ilaç korkun var sana göre de o zor yaşayan bilir ama diş ağrısı antibiyotik kullanılmazsa ağız içim komple yara apse oluyor yaşadım 1 haftaya yakın kamışla ayran çorba içtiğimi biliyorum 20 yaş dişi için hep kaçtım ameliyat dediler diye seni çok iyi anlıyorum bugün hergün hepimize dua ediyorum bugün gündüz iyiyken saat gece 11 den sonra kötü oldum ben deMerhaba dün ben hep hastanedeydim mübarek gün çok ağladım yalvardım Rabbime günlerdir çektiğim acı çok kötüydü dişim kulağıma boğazıma başıma ağzımın içini hep sardı apse Allah a çok şükür doktor ve hemşirenin büyük özverisiyle ilaç aldım başardım bugünde evde kendim aldım çok şükür daha ağrı dinmedi anca fayda edecek tabi ama günlerdir yaşadığım ağrı bunun üstüne panık kaygı çokda stres yaptım ilacı hep atak oldu inşAllah şu mübarek günler hürmetine Rabbim şifasını versin hepimize gecede çok dua ettim şükür ettim çok mutlu oldum benim için çok zordu ama sonunda mübarek günde Allah yardım etti
Çok ağır lohusa dönemi derken neler yaşadın canım ben de sırf aynı durumu yaşarım diye 2.çocuktan çok korkuyorum zaten şimdi de pek düzelmedim ki bu sefer de panikatak nüksetti ilaçsız atlattıysan çok güzel ben öyle ağlıyordum ki hatırlamak bile istemiyorum kendime zarar vermeyi bile düşündümBende kizimda çok ağır bir lohusalık yaşadım suanki gebeligimdeki korkuların tek sebebi aynı şeyleri yaşama ihtimalim o zaman kendi kendime atlatmıştım yada atlatmak zorunda kalmıştım
Evet bir dönem çok iyi hissediyorum hatta ilaçları bile bırakabilirim diyorum o kadar yani sonra bi olay ya da hayatımda ters giden birşey oluyor onu kafaya bi takıyorum hop hastalıkta yine başa sarıyorum sen hiç ilaç kullanmadın mı canımPeki bu ilaçları aldığında iyi hissediyor musun yani geçiyor mu ben en bunu merak ediyorum eğer öyleyse bu tarz ilâçların tedavi süresi 2 yıl sonra dr kontrolünde bırakmak gerekiyor
İlacı daha sonra evde yalnız alabilmen gerçekten şuan senin için büyük başarı canım yavaş yavaş atlatacaksın ben de bikaç ilacı birlikte içmeye korkuyorum doktora danışıp da içiyorum etkileşim olursa falan diye gün gün apseler geçer canım antibiyotikle bir gün biz de şifa bulucaz inşallah düne kadar mecbura kalmadıkça ağrı kesici içmeyen ben peh şimdi yeşil reçeteli içiyorumMerhaba dün ben hep hastanedeydim mübarek gün çok ağladım yalvardım Rabbime günlerdir çektiğim acı çok kötüydü dişim kulağıma boğazıma başıma ağzımın içini hep sardı apse Allah a çok şükür doktor ve hemşirenin büyük özverisiyle ilaç aldım başardım bugünde evde kendim aldım çok şükür daha ağrı dinmedi anca fayda edecek tabi ama günlerdir yaşadığım ağrı bunun üstüne panık kaygı çokda stres yaptım ilacı hep atak oldu inşAllah şu mübarek günler hürmetine Rabbim şifasını versin hepimize gecede çok dua ettim şükür ettim çok mutlu oldum benim için çok zordu ama sonunda mübarek günde Allah yardım etti
Çoğu gitmiş azı kalmış biraz daha sabır et bunca zamandır ilaç almadıysan iyi başarmışsın canım panik atak yaşayan hamileler diye yaz arama yerine kk da çıkıyor ilça kullananlar ben de orda yazmıştım bir dönem sağlıklı bebek dünyaya getiren baya kişi olmuştu dayanamıcak durumdaysan git riskli dönmesi atlatmışsın zatenGebe olup ilaç kullanan yoğun anksiyete korku panik ic huzursuzluğu yasayan var mı 32 haftalik gebeyim çok kötüyüm
Sana bişey diyim mi 2 gündür benim de aklımda bu geçiyor hatta yazıp görevler diye burda paylaşıcaktım hastalığı yenmek için bikaç adım atalım hep birlikte diyerekten çok güzel olmuş canımKızlar günümü böyle planladim, bakalım ne kadarına uyabilcem :)
Listen müthiş canım spor hareketleri o yazdığın kişi mi ben de deniyim 2 gündür google a spor yazdım TV den bi tane beğendiğim var 15 dk onu yapıyorum bu gece ara verdim inanılmaz bacaklarım ağrıyor namazda yerden kalkarken biraz zorlanıyorumKızlar günümü böyle planladim, bakalım ne kadarına uyabilcem :)
Evet canım spor hareketleri o yazdığım kişiler YouTube a yaz bak :) bugün de yapacağım kendime. Sen de paylassana listeni fikir olurr :) uzmanlar öyle diyor ya kaygı için bir saat belirleyin o saatte gelsin kaygılariniz, sonraki saatte umursamıyorum deyip düşünmeyin falan. Teravih kılmak iyi geliyor banaa, ama tam ramazan biterken farkettim onu da :) bugün de yazacağım görevler sen de paylassana :)Listen müthiş canım spor hareketleri o yazdığın kişi mi ben de deniyim 2 gündür google a spor yazdım TV den bi tane beğendiğim var 15 dk onu yapıyorum bu gece ara verdim inanılmaz bacaklarım ağrıyor namazda yerden kalkarken biraz zorlanıyorummerdiven inmeyi hiç sorma hele ay ay diyerek iniyorum kaygı saati niye yaptın onu anlamadım tam o saatte kaygı mı getireceksin aklına benim saat falan farketmiyor şırank diye geliyor bugün terapiye gittim iyiyim deidm teravih kılamayan ben teravihte bir geldi Allahım sorma kaç türlü hastalık teşhisi koydum kendime namazda Allah affetsin
Herşeyin beyinde bittiğinin en büyük kanıtı aslında yaşadığımİlacı daha sonra evde yalnız alabilmen gerçekten şuan senin için büyük başarı canım yavaş yavaş atlatacaksın ben de bikaç ilacı birlikte içmeye korkuyorum doktora danışıp da içiyorum etkileşim olursa falan diye gün gün apseler geçer canım antibiyotikle bir gün biz de şifa bulucaz inşallah düne kadar mecbura kalmadıkça ağrı kesici içmeyen ben peh şimdi yeşil reçeteli içiyorumbugünümüze şükür ne diyim hayat öyle böyle geçiyor
Ben bugün kötüyüm biraz sabah çok kaygı geldi beni çok korkuttu yatıyorumEvet canım spor hareketleri o yazdığım kişiler YouTube a yaz bak :) bugün de yapacağım kendime. Sen de paylassana listeni fikir olurr :) uzmanlar öyle diyor ya kaygı için bir saat belirleyin o saatte gelsin kaygılariniz, sonraki saatte umursamıyorum deyip düşünmeyin falan. Teravih kılmak iyi geliyor banaa, ama tam ramazan biterken farkettim onu da :) bugün de yazacağım görevler sen de paylassana :)
Oruç kaldı mı canım sahurda içseydin ben öyle yapıyorumUyumuşum canım zestat içmiştim