- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.121
Benim anksiyete hiç beyinde bitmiyor dün geceden sabah da dahil inanılmaz anksiyete geldi az kaldı delircen dedimHerşeyin beyinde bittiğinin en büyük kanıtı aslında yaşadığım
Olsun canim zor olsa da kalk ve listeni yap lütfen. Biz yatmaya ya da bu karamsarlıği devam ettirirsek bu devran böyle devam edecek kirmamız lazım bu zincirimBen bugün kötüyüm biraz sabah çok kaygı geldi beni çok korkuttu yatıyorum
Oruç yok 12 de içtim sabah 11 de kalktım bir önceki gün hiç uyumamıştım şimdide mal gibiyim yan etkisi z ilaç olsaydı keşkeOruç kaldı mı canım sahurda içseydin ben öyle yapıyorum
Şimdi kalktım topladım yatağı ama canım hiçbir şey yapmak istemiyorum akşama yeni ilaca başlıcam inşallah o bari iyi gelir ya çok ağlıcağım var niye düzelemiyorum eski günlerimi çok özledim benOlsun canim zor olsa da kalk ve listeni yap lütfen. Biz yatmaya ya da bu karamsarlıği devam ettirirsek bu devran böyle devam edecek kirmamız lazım bu zincirim
Ben de sabah öyleydim Amin Allahım yardım etsin bizeÇok kötüyüm bugün titriyorum kaygıdan ne yapacagimi şaşırdım Allahım sen yardim et
Zestat evet uyutuyor Allahım yardımcımız olsunOruç yok 12 de içtim sabah 11 de kalktım bir önceki gün hiç uyumamıştım şimdide mal gibiyim yan etkisi z ilaç olsaydı keşke
Ben de çok özledim eski gunlerimi. Şöyle ayağımı uzatıp huzurla uyuduğum saçma sapan takintilarimin olmadığı günleri. Ama nasıl başladıysa öyle de bitecek insallah. İlaç bize yoldaş olur sadece birşeyleri değiştirmek bizim elimizde. Ben ilk defa dün bu kadar çok inandım bu durumun sona ercegine ve erecek de.Şimdi kalktım topladım yatağı ama canım hiçbir şey yapmak istemiyorum akşama yeni ilaca başlıcam inşallah o bari iyi gelir ya çok ağlıcağım var niye düzelemiyorum eski günlerimi çok özledim ben
Sana nasıl saçma sapan takıntılar geliyorBen de çok özledim eski gunlerimi. Şöyle ayağımı uzatıp huzurla uyuduğum saçma sapan takintilarimin olmadığı günleri. Ama nasıl başladıysa öyle de bitecek insallah. İlaç bize yoldaş olur sadece birşeyleri değiştirmek bizim elimizde. Ben ilk defa dün bu kadar çok inandım bu durumun sona ercegine ve erecek de.
Uyuyamiyacam, uyuyamayinca da ya olcem ya cildircam delirecem herkes bana arkasını doncek, nişanlım ailem beni terk edecek gibiSana nasıl saçma sapan takıntılar geliyor
Yalnız yazarken bile ne kadar saçma olduğunu farkettimUyuyamiyacam, uyuyamayinca da ya olcem ya cildircam delirecem herkes bana arkasını doncek, nişanlım ailem beni terk edecek gibi
Benim de hep hastalıklara takıyor kötü kötü düşünceler bu sabah dedim artık psikiyatri servisine yatırılcaksın öyle gözüküyor dedim terapidekileri beyin uygulayamıyor bazenUyuyamiyacam, uyuyamayinca da ya olcem ya cildircam delirecem herkes bana arkasını doncek, nişanlım ailem beni terk edecek gibi
İlaçlar fayda etmeye başlayınca öyle oluyor
Emin olol bebiş doğunca biticek en azından istediğin gibi tedavi olacaksınÇok kötüyüm bugün titriyorum kaygıdan ne yapacagimi şaşırdım Allahım sen yardim et
Şöyle ayağımı uzatıp huzurlu uyuduğum günleri özledim bu cümle beni bitirdi bugün çünkü tam olarak hissettiğim bu eski günlerim ne yapardım ne keyif verirdi hiç bilmiyorum hiç düzelemeyecegim dusuncesinden kurtulamıyorumBen de çok özledim eski gunlerimi. Şöyle ayağımı uzatıp huzurla uyuduğum saçma sapan takintilarimin olmadığı günleri. Ama nasıl başladıysa öyle de bitecek insallah. İlaç bize yoldaş olur sadece birşeyleri değiştirmek bizim elimizde. Ben ilk defa dün bu kadar çok inandım bu durumun sona ercegine ve erecek de.
Aynıları bendede var eskiden gündüz bile mis gibi uyuyodum çok özledim eski hallerimi Rabbim iyi hal versin hepimize eskisindede iyi olalımUyuyamiyacam, uyuyamayinca da ya olcem ya cildircam delirecem herkes bana arkasını doncek, nişanlım ailem beni terk edecek gibi
Evet kullandım çokta iyi gelmişti hatta sonra yine dr kontrolünde bıraktım dediğin gibi biseyler ters gidince hortladı yine hamile kaldım ilk 5 ay kusarak geçti çok zayıfladım ve eski kaygı ve korkularım fazlasıyla geri döndü bu kez eskisinden de kötüyüm kendimi kontrol edemiyorum sürekli ağlama isteği ağlamaya başlayınca kızıma üzülmesem bütün gün ağlayabilirim içim daralıyor nefes alamıyorum oyalanayim diyorum biseyler yapayım içinden gelmiyor bombosum ya iyi olmayı öyle çok istiyorum ki çevreme bakıyorum sanki herkesin hayatında herşey yolunda ben can çekisiyorumEvet bir dönem çok iyi hissediyorum hatta ilaçları bile bırakabilirim diyorum o kadar yani sonra bi olay ya da hayatımda ters giden birşey oluyor onu kafaya bi takıyorum hop hastalıkta yine başa sarıyorum sen hiç ilaç kullanmadın mı canım
Kizin küçükmüş daha hiç acele etme bence önce sen iyi ol çünkü sen iyi olursan eşinde iyi evladın da ama bi evde anne hastaysa özellikle psikolojik kimsede tad olmuyor3 yaşında kızım evet bi dönem iyiydim şuam yine tekrar etti panikatak anksiyete hamile değilim şuan için düşünmüyorum
Bizdede öyle herkes normal ben anormalEvet kullandım çokta iyi gelmişti hatta sonra yine dr kontrolünde bıraktım dediğin gibi biseyler ters gidince hortladı yine hamile kaldım ilk 5 ay kusarak geçti çok zayıfladım ve eski kaygı ve korkularım fazlasıyla geri döndü bu kez eskisinden de kötüyüm kendimi kontrol edemiyorum sürekli ağlama isteği ağlamaya başlayınca kızıma üzülmesem bütün gün ağlayabilirim içim daralıyor nefes alamıyorum oyalanayim diyorum biseyler yapayım içinden gelmiyor bombosum ya iyi olmayı öyle çok istiyorum ki çevreme bakıyorum sanki herkesin hayatında herşey yolunda ben can çekisiyorum