- 17 Ocak 2012
- 1.565
- 295
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.081
Benim xzanaxım var canım ama içmiyorum trankobuskas içiyorum daralınca bazen rexapin buspon hepsi mevcut bende ama içmiyorum bilmiyorum çocuk için hayırlısı olsun kafam net değil çocuk olayından dolayı tedavim yarım kalıyo yine başla bırak başla bırak kötü oluyo hayırlısı nı versin mevlamBende de oluyor o Passiflora bitkisel şurup var onu alsana eczaneden biraz pahalı ama biraz iyi geliyor hamilelere veriyorlar onu çok kötü oldum mu 3 ölçek içiyordum onu ben zanax olmadan önce şimdi doktor zanax yazdı onu alıyorum oruç tutuyor musun
Tranko buskas bana da bi dönem çok iyi geldi tedavi edici ilacımın yanında rahatlatıcı olarak vermişti ama şimdi iyi gelmiyor zanax alıyorum Ramazanda Ramazan sonrası bırakmayı denicez inşallah Rexapin bence iç evinde varsa kısa sürede etki eden bir ilaç bu şekilde de olmaz ama her gün ağlayarak çocuğunu düşünmelisinBenim xzanaxım var canım ama içmiyorum trankobuskas içiyorum daralınca bazen rexapin buspon hepsi mevcut bende ama içmiyorum bilmiyorum çocuk için hayırlısı olsun kafam net değil çocuk olayından dolayı tedavim yarım kalıyo yine başla bırak başla bırak kötü oluyo hayırlısı nı versin mevlam
Sen şuan ne kylanıyorsun sadece bir ilacınmı var canımTranko buskas bana da bi dönem çok iyi geldi tedavi edici ilacımın yanında rahatlatıcı olarak vermişti ama şimdi iyi gelmiyor zanax alıyorum Ramazanda Ramazan sonrası bırakmayı denicez inşallah Rexapin bence iç evinde varsa kısa sürede etki eden bir ilaç bu şekilde de olmaz ama her gün ağlayarak çocuğunu düşünmelisin
Nilos hamd olsun Allah'a iyiyim. Benim de yarın online görüşmem var kontrol görüşmesi. Çok şükür çabuk toparladım bu sefer, geçen sene bir ay sürmüştü. Ama ara ara korku ve kaygılarım geliyor. Ben inanıyorum ki bu bir dönem hepimiz için ve geçecek. Herkesin hayatında olur ya böyle dönemler, bu da bir dönem işte. Mevlam ol der ve olur. Ben de dün gece hepimize dua ettim inşallah kabul olurSen nasıl oldun canım
Amin amin kimseye bişey anlatmak zorunda değilsin kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsin bu benim kararım diceksin bitecek hayatımızı birileri için yaşamıyoruz böyle ağlayarak 8 yaşındaki yavruna iyilik mi ediyorsun hayır önemli olan yavruna iyi bakabilmek 2 3 taneye bakmışsın ama hasta olnuşsun kıymeti var mı kendine işkence etme ve derhal doktora git ilaç almadan geçmicek belli biraz iyi ol toparla kendini sonra çocuk düşün inşallah olmazsa da olmaz tek kardeş olarak bizim evladımız olmucak ya hayatta ben şuan düşünmüyorum iyi olayım ondan sonra inşallah çünkü gerçekten zor günler geçirdim lohusa iken tam 6 ay ağladım kimse de niye ağlıyor demedi doktoruma da kendim gittim devamı kendim aradım Allaha yalvardım şifamı ver diye ilacı denk geldi ve o dönem iyi oldum
Peki bu ilaçları aldığında iyi hissediyor musun yani geçiyor mu ben en bunu merak ediyorum eğer öyleyse bu tarz ilâçların tedavi süresi 2 yıl sonra dr kontrolünde bırakmak gerekiyorBenim xzanaxım var canım ama içmiyorum trankobuskas içiyorum daralınca bazen rexapin buspon hepsi mevcut bende ama içmiyorum bilmiyorum çocuk için hayırlısı olsun kafam net değil çocuk olayından dolayı tedavim yarım kalıyo yine başla bırak başla bırak kötü oluyo hayırlısı nı versin mevlam
Nasıl atlattınız peki ilaç kullandınız mi bebeğinizi emzirebildinizmiAmin amin kimseye bişey anlatmak zorunda değilsin kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsin bu benim kararım diceksin bitecek hayatımızı birileri için yaşamıyoruz böyle ağlayarak 8 yaşındaki yavruna iyilik mi ediyorsun hayır önemli olan yavruna iyi bakabilmek 2 3 taneye bakmışsın ama hasta olnuşsun kıymeti var mı kendine işkence etme ve derhal doktora git ilaç almadan geçmicek belli biraz iyi ol toparla kendini sonra çocuk düşün inşallah olmazsa da olmaz tek kardeş olarak bizim evladımız olmucak ya hayatta ben şuan düşünmüyorum iyi olayım ondan sonra inşallah çünkü gerçekten zor günler geçirdim lohusa iken tam 6 ay ağladım kimse de niye ağlıyor demedi doktoruma da kendim gittim devamı kendim aradım Allaha yalvardım şifamı ver diye ilacı denk geldi ve o dönem iyi oldum
Ben cipralex 20ile başladım iki ay kullandım işe yaramadı sonra paxeraya geçtik 40mg hemde arada uyku için zestat bi ara rexapin buspon hiç biri tam iyileştirmedi önceden cipralex 10mg paxera 20 ile iyileştiğim dönemler olmuştu sonradan işe yaramadıPeki bu ilaçları aldığında iyi hissediyor musun yani geçiyor mu ben en bunu merak ediyorum eğer öyleyse bu tarz ilâçların tedavi süresi 2 yıl sonra dr kontrolünde bırakmak gerekiyor
Zestad i uyku için verdi banada psikiyatri ama çok kullanmadim aldığımda uykuya dalabiliyordum rexapin ide hem iştah hem uyku hem rahatlatır dedi 10 gün kullanıp bırakırdı bu arada bunları hamileliğim de kullandim sanki rexapin biraz iyiydi çokta fayda etti diyemem amaBen cipralex 20ile başladım iki ay kullandım işe yaramadı sonra paxeraya geçtik 40mg hemde arada uyku için zestat bi ara rexapin buspon hiç biri tam iyileştirmedi önceden cipralex 10mg paxera 20 ile iyileştiğim dönemler olmuştu sonradan işe yaramadı
Şuan ben citoles kullanıyorum 2 aydır pek etki etmedi bugün seansım vardı paxile geçicez kademeli olarak tek ilaç evet ama bu ay 2 oldu diğerini doz azaltarak geçicez zanaxla birlikte 3 ama Ramazandan sonra zanax yerine tranko buskasa geçicezSen şuan ne kylanıyorsun sadece bir ilacınmı var canım
Evet inşallah geçecek birgün 2 ilaç da etkili bir ilaç şuan kullandığım bana da paxera başlıcaktı yine daha önce kullandım onu bünye alıştı bu sefer paxile karar verdi doktorumNilos hamd olsun Allah'a iyiyim. Benim de yarın online görüşmem var kontrol görüşmesi. Çok şükür çabuk toparladım bu sefer, geçen sene bir ay sürmüştü. Ama ara ara korku ve kaygılarım geliyor. Ben inanıyorum ki bu bir dönem hepimiz için ve geçecek. Herkesin hayatında olur ya böyle dönemler, bu da bir dönem işte. Mevlam ol der ve olur. Ben de dün gece hepimize dua ettim inşallah kabul olurümidimizi yitirmeyelim
Aynen rexapin ben de kullanıyorum 10 gün oldu öyle pek uyku yaptığı falan yok ama iştahımı çok açtı yaaZestad i uyku için verdi banada psikiyatri ama çok kullanmadim aldığımda uykuya dalabiliyordum rexapin ide hem iştah hem uyku hem rahatlatır dedi 10 gün kullanıp bırakırdı bu arada bunları hamileliğim de kullandim sanki rexapin biraz iyiydi çokta fayda etti diyemem ama
Yok benim emmedi zaten emmeyince de doktora gittik sütümü sağıyordum sapmayı kestik mamaNasıl atlattınız peki ilaç kullandınız mi bebeğinizi emzirebildinizmi
Nasıl uyku yapmadı çok şaşırıyorum beni ertesi gün bile koca gün uyuttu akşam kalkabilmiştimAynen rexapin ben de kullanıyorum 10 gün oldu öyle pek uyku yaptığı falan yok ama iştahımı çok açtı yaa
Ben bir dönem çok istifra ettim endoskopi falan oldum psikolojik dediler gittiğimde Zestat verdiler o şekilde istifalarım bitmişti iştahımı da açmıştıZestad i uyku için verdi banada psikiyatri ama çok kullanmadim aldığımda uykuya dalabiliyordum rexapin ide hem iştah hem uyku hem rahatlatır dedi 10 gün kullanıp bırakırdı bu arada bunları hamileliğim de kullandim sanki rexapin biraz iyiydi çokta fayda etti diyemem ama
Cipralex 10 ve paxera 20 aynı anda mı alıyordun biri sabah biri akşam mıBen cipralex 20ile başladım iki ay kullandım işe yaramadı sonra paxeraya geçtik 40mg hemde arada uyku için zestat bi ara rexapin buspon hiç biri tam iyileştirmedi önceden cipralex 10mg paxera 20 ile iyileştiğim dönemler olmuştu sonradan işe yaramadı