Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Az önce sağ tarafıma bi üşüme geldi çok korktum acaba boyun damarımda tıkanma mı var kasığıma bazen kramp giriyor
Bendede uyku gitti az önce sanki yatak sallandı deprem oldu sandım kalktım oturuyorum gram uyku yok benim boynumda damarlara iğne batıyo gibi oluyo bazen ah ah ne diyim Rabbim yardımcımız olsun

Diş ağrısı azıma etti ne uyku kaldı ne sağlık Allah ım şu mübarek günde hepimize sağlık sağlık inşAllahhhhh

Canım bak bu hastalığın en büyük düşmanı araştırmak vakti zamanında bende çok araştırdım hiç iyi gelmiyor diyim sana..kötü rüya gördüğün zaman suya anlat derler o kabuslar bitecek herşey düzelecek bak bende uykusuzluk çekiyorum bi gün bigünü tutmuyor tesbih çekerken uyuya kaldığım günleri biliyorum korkuyla yaşamak çok kötü herşeye canını sıkma ey gönül die bi kitap var onu tavsiye ederim orada adam sürekli örneklerle anlatıyor bi araştır istersen

Kadir gecemiz mübarek olsun bugün edeceğimiz dualar huzur bulmamıza şifamıza vesile olsun ALLAH şifa verdimi engelleyecek yoktur vermedimide fizana gitsen hocaya doktorA gitsen yedi düvel bir araya gelse kimse şifa veremez bol bol dua edelim

Amin amin inşallah Kadir Gecemiz mübarek olsun dualarımız kabul olsun tüm hastalar şifa bulsun sıkıntıda olanlar kurtulsun günahlar affolsun inşallah

Çok korkuyorum çoook başaramicam yine kızıma kardeş yapmicam ona anne bile olamıyorum
Yaaa abla bunların hepsi kısmet. Allah ol der ve olur. Demek ki zamanı var ablam doğru zaman şuan değil, tabiki Allah'ın izniyle kızının bir kardeşi olacak ve sen de gayet güzel bir annesini bunu düşünmen bile gösteriyor

Bir yolu olmalı Rabbim şifa versin banada dua et Rabbim seninde evliliğinle bu hastalığı silsin süpürsün

Neler yaşadın canım anksiyete olarak ben de bu akşam 1 saat kadar yaşadım geçti çok şükür sen ilaç almadan olmucak galiba bence kullan kadınlar kulübünde hamile olup ilaç kullananları okudum hep ben
Valla anlatılmaz bir bunaltı imdat diye camı açıp bağırasım geliyo sığamıyorum sanki dünyaya ilk üç ay ilaç vermiyolar ki ne bilim ya çok yorgunum üzgünüm

Çok korkuyorum çoook başaramicam yine kızıma kardeş yapmicam ona anne bile olamıyorum
Ben de kızıma bir kardeş yapamayacak mıyım diye soruyorum kendime eşim diyor sen kardeş duygusu nedir biliyorsun o bilmesin mi diyor kendimi çok kötü hissediyorum hadi hamileliği geçirdik bir şekilde ya yine lohusa depresyonu olursam 2 çocuğa birden nasıl bakarım Allah sağlık versin bu evladıma bakayım önce sağlık ille de kardeş diye tutturma bence evladının başında sağlıklı bir anne olmak daha önemli bence ben artık öyle düşünüyorum yarın 11.30 da terapim var bu konuda doktorumla da konuşucam geçen konuştuğumuzda henüz değil dedi Allahım komşu var biizm burda biri Suriyeli 4.yolda diğeri doğulu 5.çocuk 3 yaşında 6. yeni doğdu biz niye yapamıyoruz eksiğimiz ne

Valla anlatılmaz bir bunaltı imdat diye camı açıp bağırasım geliyo sığamıyorum sanki dünyaya ilk üç ay ilaç vermiyolar ki ne bilim ya çok yorgunum üzgünüm
Yok burda okudum ben ilk 3 ay kullanan bile oldu bence şuan hamile kalana kadar ilaç almalısın ben 6.haftalıkkem öğrendim kamile olduğumu hemen bıraktım ilacı bebeğim gayet sağlıklı

Bencede sağlıklı bir anne daha önemli gel bunu eşine anlat çocuğuna anlat çevrene anlat anlamıyorlar anlamıyorlar Rabbim bu illeti yavrularımızdan uzak etsin onlar bu sıkıntılarla imtihan olunmasınlar hiç bir zaman

Amin amin kimseye bişey anlatmak zorunda değilsin kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsin bu benim kararım diceksin bitecek hayatımızı birileri için yaşamıyoruz böyle ağlayarak 8 yaşındaki yavruna iyilik mi ediyorsun hayır önemli olan yavruna iyi bakabilmek 2 3 taneye bakmışsın ama hasta olnuşsun kıymeti var mı kendine işkence etme ve derhal doktora git ilaç almadan geçmicek belli biraz iyi ol toparla kendini sonra çocuk düşün inşallah olmazsa da olmaz tek kardeş olarak bizim evladımız olmucak ya hayatta ben şuan düşünmüyorum iyi olayım ondan sonra inşallah çünkü gerçekten zor günler geçirdim lohusa iken tam 6 ay ağladım kimse de niye ağlıyor demedi doktoruma da kendim gittim devamı kendim aradım Allaha yalvardım şifamı ver diye ilacı denk geldi ve o dönem iyi oldum

Bende de oluyor o Passiflora bitkisel şurup var onu alsana eczaneden biraz pahalı ama biraz iyi geliyor hamilelere veriyorlar onu çok kötü oldum mu 3 ölçek içiyordum onu ben zanax olmadan önce şimdi doktor zanax yazdı onu alıyorum oruç tutuyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…