Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Olsun canim zor olsa da kalk ve listeni yap lütfen. Biz yatmaya ya da bu karamsarlıği devam ettirirsek bu devran böyle devam edecek kirmamız lazım bu zincirim
Şimdi kalktım topladım yatağı ama canım hiçbir şey yapmak istemiyorum akşama yeni ilaca başlıcam inşallah o bari iyi gelir ya çok ağlıcağım var niye düzelemiyorum eski günlerimi çok özledim ben

Şimdi kalktım topladım yatağı ama canım hiçbir şey yapmak istemiyorum akşama yeni ilaca başlıcam inşallah o bari iyi gelir ya çok ağlıcağım var niye düzelemiyorum eski günlerimi çok özledim ben
Ben de çok özledim eski gunlerimi. Şöyle ayağımı uzatıp huzurla uyuduğum saçma sapan takintilarimin olmadığı günleri. Ama nasıl başladıysa öyle de bitecek insallah. İlaç bize yoldaş olur sadece birşeyleri değiştirmek bizim elimizde. Ben ilk defa dün bu kadar çok inandım bu durumun sona ercegine ve erecek de.

Ben de çok özledim eski gunlerimi. Şöyle ayağımı uzatıp huzurla uyuduğum saçma sapan takintilarimin olmadığı günleri. Ama nasıl başladıysa öyle de bitecek insallah. İlaç bize yoldaş olur sadece birşeyleri değiştirmek bizim elimizde. Ben ilk defa dün bu kadar çok inandım bu durumun sona ercegine ve erecek de.
Sana nasıl saçma sapan takıntılar geliyor

Uyuyamiyacam, uyuyamayinca da ya olcem ya cildircam delirecem herkes bana arkasını doncek, nişanlım ailem beni terk edecek gibi
Benim de hep hastalıklara takıyor kötü kötü düşünceler bu sabah dedim artık psikiyatri servisine yatırılcaksın öyle gözüküyor dedim terapidekileri beyin uygulayamıyor bazen

Şöyle ayağımı uzatıp huzurlu uyuduğum günleri özledim bu cümle beni bitirdi bugün çünkü tam olarak hissettiğim bu eski günlerim ne yapardım ne keyif verirdi hiç bilmiyorum hiç düzelemeyecegim dusuncesinden kurtulamıyorum

Evet bir dönem çok iyi hissediyorum hatta ilaçları bile bırakabilirim diyorum o kadar yani sonra bi olay ya da hayatımda ters giden birşey oluyor onu kafaya bi takıyorum hop hastalıkta yine başa sarıyorum sen hiç ilaç kullanmadın mı canım
Evet kullandım çokta iyi gelmişti hatta sonra yine dr kontrolünde bıraktım dediğin gibi biseyler ters gidince hortladı yine hamile kaldım ilk 5 ay kusarak geçti çok zayıfladım ve eski kaygı ve korkularım fazlasıyla geri döndü bu kez eskisinden de kötüyüm kendimi kontrol edemiyorum sürekli ağlama isteği ağlamaya başlayınca kızıma üzülmesem bütün gün ağlayabilirim içim daralıyor nefes alamıyorum oyalanayim diyorum biseyler yapayım içinden gelmiyor bombosum ya iyi olmayı öyle çok istiyorum ki çevreme bakıyorum sanki herkesin hayatında herşey yolunda ben can çekisiyorum

Bal.gibide bu ilaçlar bağımlılık yapıyo hatta beyni dahada bozuyo ilk 20yaşımda yaşadığımda tecrübem olsa idi ilaca değil psikolağa koşardım

Evet kullandım çokta iyi gelmişti hatta sonra yine dr kontrolünde bıraktım dediğin gibi biseyler ters gidince hortladı yine hamile kaldım ilk 5 ay kusarak geçti çok zayıfladım ve eski kaygı ve korkularım fazlasıyla geri döndü bu kez eskisinden de kötüyüm kendimi kontrol edemiyorum sürekli ağlama isteği ağlamaya başlayınca kızıma üzülmesem bütün gün ağlayabilirim içim daralıyor nefes alamıyorum oyalanayim diyorum biseyler yapayım içinden gelmiyor bombosum ya iyi olmayı öyle çok istiyorum ki çevreme bakıyorum sanki herkesin hayatında herşey yolunda ben can çekisiyorum
Bizdede öyle herkes normal ben anormal :KK43: merak.etme doğuma az kalmış bende eşimin zoruyla düşünüyorum doğum yapınca iyileşeceksin ama banada yaz unutma olurmu moral olur

X