• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PANİK ATAK?

Cicekkz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Mart 2019
694
210
103
Herkese merhaba dün cok zor bir gün gećirdim mide bulantısı,bas ağrısı,bas dönmesi titreme vs vardı üsüttüm sandım gece 3gibi kollarmda ve yüzümde uyusma oldu ve taş kesildi.. felç oldum sandm ambulans çağrdk doktor panik atak olabileceğini söyledi benim gibi bir durum yasayan oldu mu acaba? Birde neler önerirsiniz? İlaçsız tedavi var mı? Ellerim tas gibi oldu tutmadı resmen.. sizde de böyle oluyor mu sakat gibi oldum dr bi iğne yaptı düzeldi ama bugün asırı yorgunum yataktan hic cıkamadım mide bulantısı vs var

Geçmiş olsun eğer panik atak dediyse kolay kolay ilaçsız tedavi olduğunu görmedim ben. En yakın zamanda psikiyatri dr dan randevu alıp tedavinize başlamanızı tavsiye ederim. Çünkü ilerisinde anksiyete ve depresyon da vücuda dahil oluyor.

SSa
Geçmiş olsun eğer panik atak dediyse kolay kolay ilaçsız tedavi olduğunu görmedim ben. En yakın zamanda psikiyatri dr dan randevu alıp tedavinize başlamanızı tavsiye ederim. Çünkü ilerisinde anksiyete ve depresyon da vücuda dahil oluyor.
Sağolun ben bir süredir depresyonda geçiriyorum zaten. Bazı kayıplarım oldu acaba depresyonda mı tetikledi

Herkese merhaba dün cok zor bir gün gećirdim mide bulantısı,bas ağrısı,bas dönmesi titreme vs vardı üsüttüm sandım gece 3gibi kollarmda ve yüzümde uyusma oldu ve taş kesildi.. felç oldum sandm ambulans çağrdk doktor panik atak olabileceğini söyledi benim gibi bir durum yasayan oldu mu acaba? Birde neler önerirsiniz? İlaçsız tedavi var mı? Ellerim tas gibi oldu tutmadı resmen.. sizde de böyle oluyor mu sakat gibi oldum dr bi iğne yaptı düzeldi ama bugün asırı yorgunum yataktan hic cıkamadım mide bulantısı vs var
Panik atak değilde anksiyete gibi duruyor bunun tedavi si çok basit ilaçlarla düzeliyor bende boyle bir süreçten ilaçsız bir yıl savaştım ama kazanamadim aynı sorunları yaşamışız çözüm çok basit tedavi olun geçmiş olsun

Şuan taniniz kesin değil bence işin uzmanına gorurun yada psikiyatri ye ama önce bir muayene olun bazen vitamin eksiklikleri bile neden olabiliyor

Herkese merhaba dün cok zor bir gün gećirdim mide bulantısı,bas ağrısı,bas dönmesi titreme vs vardı üsüttüm sandım gece 3gibi kollarmda ve yüzümde uyusma oldu ve taş kesildi.. felç oldum sandm ambulans çağrdk doktor panik atak olabileceğini söyledi benim gibi bir durum yasayan oldu mu acaba? Birde neler önerirsiniz? İlaçsız tedavi var mı? Ellerim tas gibi oldu tutmadı resmen.. sizde de böyle oluyor mu sakat gibi oldum dr bi iğne yaptı düzeldi ama bugün asırı yorgunum yataktan hic cıkamadım mide bulantısı vs va

Öncelikle sağlık açısından kontrole gidiniz eğer panik ataksa ilaçsız geçiyor ben ilaçsız atlattım beynimiz bizimle oyun oynuyor beynini dinleme ben bu süreçte izzet güllüyü dinledim dediklerini yaptım, hergün meditasyon, şükret vb. duygularımı kabullendim zamanla geçiyor inan ki sorun yok gibi yaşarsan sorun yok olur ;)

Çok sağolun tavsiyeleriniz için

Öncelikle sağlık açısından kontrole gidiniz eğer panik ataksa ilaçsız geçiyor ben ilaçsız atlattım beynimiz bizimle oyun oynuyor beynini dinleme ben bu süreçte izzet güllüyü dinledim dediklerini yaptım, hergün meditasyon, şükret vb. duygularımı kabullendim zamanla geçiyor inan ki sorun yok gibi yaşarsan sorun yok olur :KK66:
İzzet Güllü yü bir ben dinleyemiyorum sanırım konuşma tarzı yada ses tonu beni rahatsız ediyor 🤐

ben bu forumda her zaman yazarım panik atak geçirmiş ve atlatmış biriyim. O dönemlerim çok kötüydü bu yüzden herkese yardımcı olmaya çalışıyorum bu konuda. Pandemiden önce son buldu panik bozukluğum. Bir doktor sayesinde aştım, bu işte doktor terapist çokçok önemli çok. Öncesinde iki doktor değiştirmiştim bir de psikiyatr değiiştirdim. Bende kalp çarpıntısı, uyuşma bazen yüzümde bazen dudaklarımda dilimde olurdu, baş dönmesi ve kalp lrizi geçiricekmişim ölücekmişim gibi hissetme vardı. Sırılsıklam terliyordum. Bayılırım diye dışarı çıkamaz olmuştum. Sizin bu yaşadığınız sanki panik atak gibi benim yaşadıklarıma benzer. Kendi başınıza geçmesini beklemeyin ben denedim daha kötü oldu. Mutlaka yardım almalısınız başka yolu yok bunun. İyi gelen terapisti bulana kadarda devam etmelisiniz ben bir psikiyatr iki terapist değiştirdim evet paralar döktüm zaman harcadım ama sağlığım için doğruyu bulmak için değdi buna.

ben bu forumda her zaman yazarım panik atak geçirmiş ve atlatmış biriyim. O dönemlerim çok kötüydü bu yüzden herkese yardımcı olmaya çalışıyorum bu konuda. Pandemiden önce son buldu panik bozukluğum. Bir doktor sayesinde aştım, bu işte doktor terapist çokçok önemli çok. Öncesinde iki doktor değiştirmiştim bir de psikiyatr değiiştirdim. Bende kalp çarpıntısı, uyuşma bazen yüzümde bazen dudaklarımda dilimde olurdu, baş dönmesi ve kalp lrizi geçiricekmişim ölücekmişim gibi hissetme vardı. Sırılsıklam terliyordum. Bayılırım diye dışarı çıkamaz olmuştum. Sizin bu yaşadığınız sanki panik atak gibi benim yaşadıklarıma benzer. Kendi başınıza geçmesini beklemeyin ben denedim daha kötü oldu. Mutlaka yardım almalısınız başka yolu yok bunun. İyi gelen terapisti bulana kadarda devam etmelisiniz ben bir psikiyatr iki terapist değiştirdim evet paralar döktüm zaman harcadım ama sağlığım için doğruyu bulmak için değdi buna.
Sağolun Ankara da tavsiye edebileceğiniz bir psikolog var mı acaba yada psikyatr bu arada 4gün oldu geçireli hâlâ yataktan kalkamıyorum tamsiyonum düsüyor çok halsizim çok güçsüzüm sanki üstümden kamyon gecmis gibi gücsüzüm

Arkadaşlar atak sonrası yorgunluk nasıl geçer acaba? 4gün oldu yorgunum üstümden kamyon gecmis gibiyim gerci bugün düne göre daha iyiyim

Aynen katılıyorum doktor ve ilaç destegi şart.bende panik atak hastasıyım

Sağolun Ankara da tavsiye edebileceğiniz bir psikolog var mı acaba yada psikyatr bu arada 4gün oldu geçireli hâlâ yataktan kalkamıyorum tamsiyonum düsüyor çok halsizim çok güçsüzüm sanki üstümden kamyon gecmis gibi gücsüzüm
ben İzmir'deyim o bahsettiğim doktor da burada. Ankara'yı hiç bilmiyorum ama isterseniz Volkan beye bir ulaşın online yapıyor mu bilmiyorum bir sorun. Volkan Öztürk diye aratın instagram sayfası varmış ben kullanmadığım için bilmiyorum sayfa adını. Ama numarası var 2 sene öncesinden. Size atayım isterseniz,, tabi değişmiş midir numarası bilmiyorum bir denersiniz şansınızı

ben İzmir'deyim o bahsettiğim doktor da burada. Ankara'yı hiç bilmiyorum ama isterseniz Volkan beye bir ulaşın online yapıyor mu bilmiyorum bir sorun. Volkan Öztürk diye aratın instagram sayfası varmış ben kullanmadığım için bilmiyorum sayfa adını. Ama numarası var 2 sene öncesinden. Size atayım isterseniz,, tabi değişmiş midir numarası bilmiyorum bir denersiniz şansınızı
Sağolun instadan ulasmaya calısayım

merhaba öncelikle cok gecmiş olsun ben 8 senedir panik atak hastasıyım.hepsi belirtilerin içinde var hiç vakir kaybetmeyin hemen psikojik destek alın.inanın çekilir dert değil

merhaba öncelikle cok gecmiş olsun ben 8 senedir panik atak hastasıyım.hepsi belirtilerin içinde var hiç vakir kaybetmeyin hemen psikojik destek alın.inanın çekilir dert değil
Allah yardimciniz olsun.gercekten cok zor ve dediginiz gibi bekleyip ihmale gelecek bisey degil hatta belkide ne kadar erken tedavi edilirse iyilesme suresi o kadar hizli olur

Allah yardimciniz olsun.gercekten cok zor ve dediginiz gibi bekleyip ihmale gelecek bisey degil hatta belkide ne kadar erken tedavi edilirse iyilesme suresi o kadar hizli olur
sekiz senedir ilaç kullanıyorum ara ara yokluyor öldürmiyor ama çeken bilir cok kötü bişey.siz nasıl oldunuz

merhabalar, ilk etapta bir nörologdan randevu almanızı tavsiye ederim. psikiyatrik bir durum varsa zaten o sizi yönlendiirecektir. oradaki tetkikler yapılıp sonuclar temiz cıkarsa psikiyatriye başvurun. (not: uzman görüşüm)

sekiz senedir ilaç kullanıyorum ara ara yokluyor öldürmiyor ama çeken bilir cok kötü bişey.siz nasıl oldunuz
Çok geçmiş olsun Rabbim şifaniızı versin inşallah ben rahatsiz değilim çok şukur🙏 arkadasim rahatsiz benimde onun ataklarina,rahatsızlıklarına şahit oldum ordan biliyorum gerçekten zor gercekten çeken bilir

Back