malesef eşime bu teşhis kondu daha yeni 3 aylık bir durum ama ancak teşhis yeni kondu ilaç kullanmaya başladı...başlangıçta tansiyon galiba dedik ama ataklarda olurmuş bu durum 24 saat tansiyon ölçer bir makinaya bağlı doktor benden daha iyi tansiyonun dedi 1 ay öncesi geçirdiği ameliiyata bağladık sadece burun kanalları zedelenmişti o da sonuç vermeyince baştan beri ameliyatı yapan profun önerisine uydu ve psikiyatrik destek için doktora gitti sonuç bu rahatsızlıkmış....eşim annesine babasına kardeşlerine çok düşkün bir erkek, sağolsunlar hastalıkları hiçbirinin bitmez ve anında eşime duyururlar çünkü onun bu hassasiyetinden ötürü ilgisi onlara çok iyi gelir hemen düzeliverirler bizim eşimle gözle görülür çok ciddi bir sorunumuz yok şükür ama onun için ne yapabilirim diye düşünmediğim bir gün bile yok....ailesine gizliden artık her rahatsızlandığınızda anlatmayın sıkıntı pssikolojik dedim çok şükür biraz çekidüzen verdiler kendilerine...annesinin şekeri 600 e çıkar hastanede benimkini arar hanım meğersem bir dolu tabak incirden sonra bu hale gelir bu detayı anlatmaz ama ben sonra duyunca anlatırım, babası hastaneden yüksek tansiyon için serum bağlı vaziyette gece 1 de yanlışlıkla benim eşimi arar tabi yataktan fırlayan elleri titreyen eşim arayınca yanlışlıkla aradım deyip durumu anlatan baba,ablasının sara krizinden sonra düşüp kafasını gözünü yardığını sanki eşim çok sağlıklıymış gibi üzülme deyip anlatan annesi bu süreçte hiç yardımcımız olmadı,sebepler farklıdır belkide bunlarla alakası yok ama bunlar beni krize sokuyor eşim olmuş çok görmüyorum ....anlayacağınız bişeyler yapmak istiyorum ama ne?RABBİM hepinizede eşimede şifa versin umarım hemen atlatırsınız bu süreeçte yanında olmak ne derece yardımcı oluyorum bilmiyorum ama keşke bu rahatsızlığını yok edecek bişeyler yapabilsem....