Panik atak

Gittim doktora karisik anksiyete ve depresif bozukluk teshisi kondu. Paxera kullaniyorum. Carpintim icin verdi ilac ama kalbimde ekstrasistoller var korkuyorum durur kalbim diye

doktora gittinmi peki carpıntın icin benimde cok rahatsız ediciydi 25mg.lık tansiyon ilacıyla nefes egzersizleriyle simdi daha iyiyim
birde nane cayı cok ise yarıyor.Tamamen düzelmedim ara ara sıkıntılarım oluyor ama birazda kendikendimize yardım etmemiz gerekiyor

Surekli geziyorum evde durmuyorum kafami dagitmaya calisiyorum nane mideme iyi gelmiyor ki. Benim durumumda carpinti beni cok uzmuyor daha baska sorunlarim var

Sorgulama yabancilasma problemim var hayat cok garip geliyor panik atak nobetimden sonra basladi
panik atak nöbetinden sonra bendede sorgulama baslamıstı neden böyle oluyor,hersey beni neden buluyor,kimse beni yeterince sevmiyormu diye sendede bu türmü.Yabancılasma konusunda fazla bir bilgim yok.Hayat zaten garip

Ancak okuyabildim mesela kızlar ben asansöre binemiyorum , ucaga binemiyorum bu aralar mesela omuriliğim cok agrıyor felaket doktora gittim spor yap düzleşme var dedi ama ben sanırım ölecem falan diyorum bu ara fena halde psikologa gitmek istiyorum gercekten kendime kızıyorm sizde kızıyormusunuz bu arada bendede kalpte ritm bozuklugu var.

Canım emdr yi veya diğer psikoterapileri yaptırıp fayda gören çok görünürde... geçmiş olsun deneyebilirsin...

Arkadaşlar bir şey soracağım size bende aniden başlayan çarpıntı problemi var. İki kez acillik oldum 200 e kadar çıktı nabzım. Kalp doktoruna da gittim ekoya ve o anki EKG ne bakıp bazı insanlarda olur böyle dedi. Psikiyatri ye gidip ilaca başladım ama hala geçmedi nerdeyse bir yıl olacak ilaca başlayalı . Nabzım hizlaninca vücudumu sıcaklık basıyor ve içten bir titreme oluyor. Fazlasıyla paniğe kapiliyorum. Benim durumumda olan var mi aranızda? Kalp ritmini azaltıcı ilaç da kullandım o da fayda etmedi. Holter takılmaya korkuyorum daha da heyecanlanip nabzım çok artarsa diye.

erhaba arkadaşlar bir sorum olacak 2ay önce uyuyordum yaklaşık yarım saat sonra uykudan fırladım resmen eşim içerdeydi koş dedim bana bişey oldu ne olduğunı anlatamadım bile nefes alamama kalpte çarpıntı mide bulantısı bacakailarımda boşalma gibi
Tİtreme kasılma yüzemde dişlerimde titreme kaygı korku panik hali ne oldupunu anlayamadan doktora gttim solunum tansiyon kalp herşey normal dedi sakinleştirici yaptıneve geldim hala etkisi vardı sonra internetten baktım gece panik atağı varmış böyle olan varmı arkadaşlar dün gecede içerde tv izlerken eşinle uyudun sınra birden gözümü açtım o günkü hissi hissettim lavaboya gittim kalbimle çarpıntı mide bulantısı daraldı nefes alamama dizde titreme ölüm korkuau yine geldi annmdede oanik atak var ama onunki noram olan panik ataktan nefes egseriszi yaptım sonra azldı benim gibi olan varmı dontorada gitemdim

X