Arkadaslar merhaba. Öncelikle herkese geçmiş olsun . Anne ve anne adaylarına rabbim kolaylık versin. Kısaca kendimden bahstmek istiyorum. Ben 8 aylık evliyim ve 6 yıllık panik bozukluk hastasıyım. Çocuk sahibi olmak istediğmiz için paxili azaltmaya baslamıstık. Ama hastalık nuksedınce geri basladık. Hatta aksam risperdal ilacı da eklendi. Moralım bozuldu. Doktor ilacı bırakma inancımı kaybetmememisoyluyor ama ben sanmıyorum. Bu sekilde hamile kalamaz mıyım? ( ki dun geceden suphelyim) paxille hamilelik olmaz mı ?
Merhabalar. Doktor Paxille Olabilir Ama risperdal onermiyorum Dedi. doktor bırakmaktan yana ama en hamile olmak istiyorum. Tum hamileliği boyunca paxil kullananlar varmısMerhaba.
Maalesef Paxil'le hamilelik olmuyor. Ben de Paxil kullanıyordum (artı dideral ve xanax) Hamileliğimi öğrenince birden kestim ilaçlarımı ve duvara tosladım. Paxil, başlarken de bırakırken de çok zorlayan bi ilaç. Bırakınca Özellikle baş dönmesi oluyor. Doktorun doğru söylemiş. Lütfen inancını kaybetme. Süt verme döneminde Paxil kullanabilirsin gerekirse.
veririm canım sen nasılsın ilacın birazda olsa etkisini görebildinmi ben bu gun yalnızım cok kotuyum
Yok canim hala kendimi kotu hissediyorum bide dun cok kotuydum ilac gozlerime iyi gelmiyor galiba dun gozlerim puslu gormeye basladi arkasina kan sekerim dustu cok korktum tum icmem gwrekirken yarim ictimben dogudaydim esimin mesleginden dolayi orda kaliyordum ailem uzakta cok zor gunler yasdiim gunleri sayiyordum sabahlari midem bulaniyor kusuyor sonrada yatiyor kendimi dinliyordum sorunlar buyudukce buyudu tutamaz oldum esim desen ise gidip geliyor gezeck desen yer yok simdi kendi memleketimdeyim burda iyilesmeyi bekliyorum oraya nasil gidecem nasil yapcam bilmiyorum kafayi yememek elde dil sabrediyorum hergun dua ediyorum
canım inşallah kısa zaman da toparlarsın benimde gecen hafta kansekerim düşmüştü cok kotu oluyo hamilelikte arada bi olabilir dediler bide bişey yiyemiyosan ondanda olabilirmiş ben midem bulansada yiyorum yemeyincede bayılcak gibi oluyorum.oyle böyle geciyo yarın ola hayrola diyorum ama yine aynı yine aynı...
Insallah canim ondan midir baska biseyden midir bilmiyorum pek biseyde yiyemiyorum bogazimdan gecmiyor yutamiyorum icim almiyor sikintilarim cok fazla hayirlisi olur insallah
Merhabalar. Doktor Paxille Olabilir Ama risperdal onermiyorum Dedi. doktor bırakmaktan yana ama en hamile olmak istiyorum. Tum hamileliği boyunca paxil kullananlar varmıs
ben bide tüp bebek olduğu için hormon ilaçları falan içiyorum onlarda baya mahfediyo beni zor olcanı biliyodum ama bu kadar zorlancağımı düşünmemiştim yoksa asla cesaret edemezdim.bundada vardır bi hayır diyorum.yarında bi ilaç vermezse kendim eski kullandığım ilacı alıp düşük dozda başlamayı düşünüyorum zaten hemen etkisini göstermiyor daha fazla dayanamıyorum titremekten bütün vücudum ağrıto kasılıyo uyuyamıyorum
Ona bakarsan hamileliği boyunca xanax içen de var. Burda kendimizi değil bebeğimizi düşünmek zorundayız. Ne kadar zorlanacağınızı biliyorum. Beter günler yaşadım. Baş dönmesinden tuvalete bile gidemedim. Yemek yapamadım, hiç bir şey yapmadan yattım ama yatarken bile başım döndü. 18. haftadan sonra uygun ilaca başladım. Bende çok işe yaramadı ama paxil de içmedim sonuçta.
ben bide tüp bebek olduğu için hormon ilaçları falan içiyorum onlarda baya mahfediyo beni zor olcanı biliyodum ama bu kadar zorlancağımı düşünmemiştim yoksa asla cesaret edemezdim.bundada vardır bi hayır diyorum.yarında bi ilaç vermezse kendim eski kullandığım ilacı alıp düşük dozda başlamayı düşünüyorum zaten hemen etkisini göstermiyor daha fazla dayanamıyorum titremekten bütün vücudum ağrıto kasılıyo uyuyamıyorum
Yarin daniscam canim ben misol ve sulpir kullaniyodum cok iyi gelmisti insallah yine ona baslariz baska ilac kullanmaya korkuyorumİlaç olarak ne kullanıyordun? Lütfen doktoruna danışmadan ilaç başlama. Bebeğini düşün.
Doktor ilac vermeden kendin ilaca baslama canim
Yarin daniscam canim ben misol ve sulpir kullaniyodum cok iyi gelmisti insallah yine ona baslariz baska ilac kullanmaya korkuyorum
Merhaba cnm bende hamilelikten önce paxil kullaniyordum. Iki kez ilaci birakmayi denedim ama her defasinda daha kötü oldum. Sonra ilac kullanirken hamile kaldım. Ve bir gunde paxili birakmak zorunda kaldim. Ilk üç ay hicbir sıkıntı yaşamadım fakat 3. Aydan sonra panik atak geri döndüArkadaslar merhaba. Öncelikle herkese geçmiş olsun . Anne ve anne adaylarına rabbim kolaylık versin. Kısaca kendimden bahstmek istiyorum. Ben 8 aylık evliyim ve 6 yıllık panik bozukluk hastasıyım. Çocuk sahibi olmak istediğmiz için paxili azaltmaya baslamıstık. Ama hastalık nuksedınce geri basladık. Hatta aksam risperdal ilacı da eklendi. Moralım bozuldu. Doktor ilacı bırakma inancımı kaybetmememisoyluyor ama ben sanmıyorum. Bu sekilde hamile kalamaz mıyım? ( ki dun geceden suphelyim) paxille hamilelik olmaz mı ?
arkadaşlar tms hakkında bilgisi olan varmı işe yarıyo mu hamilelikde en güvenilir yöntem buymuş işe yarıyosa lütfen bilgi verin
Merhaba tmsyi bende duydum drum universitede prof. Ona sordum. O da onlar para tuzağı öyle bir şey olsa biz üniversitelerde kullaniriz demişti. Onun icin ben guvenip gitmedim
İnsallah sabredebilirim dr arada bi xanax yarim alabilirsin dedi simdiye kadar 1kere aldim cok zor tutuyorum kendimi aldigimda oyle rahat uyumustumki ama sonraki vicdan azabim daha beter oldu
ezgıcık nasılsın artık gelmıosun buraya ıyıısn sanırım bıraz daha unuttun bızı:) nasıl oldun ılaclar bebege bı zararı olmadı dımı bende ıstıorum ama eşim ızın vermıor zorda kalıorum ozman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?