Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

mrb biaa sen nasılsın nekadarlık oldu bebegın mıden falan cok bulanıormu?

Perşembe günü 9 hafta bitmiş olacak Allah'ın izniyle, mide bulantım şikayet edeceğim boyutta değil neyse ki , ara ara bulanıyor ama az bulanıyor. Sende inşallah doktordan güzel haberler alırsın, senin için hayırlısı olsun , hiç bir şeyi kafana takma, inan ki hamileyken öyle bir dayanma gücü geliyor ki , bir şekilde zamanı geçiriyorsun, bir de 3 ayı atlattın mı hayırlısıyla sonra her şey daha kolay olur.

ıyı ya neguzel bende şükür bugun gıttım keseyı gorduk daha be haftalıkmıs :) ama sureklı mıdem bulancak dıe korkuorum ya korktukcada atak vuruor sankı hıc uyuyamıcakmısım gıbı sıze vıtamın folık asıt verıldımı ?

çok sevindim kese gözüktüyse tamamdır Allah'ın izniyle, folik asiti hamilelikten önce kullanmaya başladım hala da devam ediyorum. Hiç korkma mide bulantısı herkeste olmuyor şayet olursa da işe yarayan bulantı hapları var, Allah korusun zaten çok bulantı olursa da panik atağı düşünecek halin bile kalmaz. Uyku için pasifflora tablet iç(hamileler kullanabiliyor), işe yaramıyor diye düşünme hafifte olsa sakinleştiriyor.Şimdiden Allah tamamına erdirsin :)

amın ınsallah bana verdı ama folık asıt mıde bulantısı yapar dıe alamıorum korkuorum ya bulantı vurdukca sankı mıdem havalanıo ozmanda tıtrıorum kendımı sakınletıremıcem dıe korkuorum neyse rabbım yardım etsın hepımıze ınsallah

merhabalar
bende bir panik atak hastasıyım, hamileliğimin 25.haftasındayım ve 3,5.ayımda gece bir atakla uyandım, ve kabus gibi 1,5 ay geçirdim
sadece şunu söylemek istiyorum kendimi şuanda çok iyi hissediuyorum, tecrübelerimi sizlerle paylaşmak isterim.

yaa böle bı takıntı var yutkunuosun sureklı ama gecmıor bıde bısey yememe engel oluordu sankı öle bıse oluo herzaman deıl arada oluor bıde aglamaya calıs ınsanı rahatlatıor

Canm benmde oyle oluyo reen tikirt ediyodu yutkunurken takarsan daha cok oluyo tskmiym kendilignden geciyo bide benm bogazmn yanlari hafif agriyo onuada takiym boynum sinirlerdenmi acaba bilmiym bende emzirmeyi birakinca baslicm tedaviye daha 6aylk kafam rahat olsun istym artk ya yoruldm

Hosgeldin cnm paylas canm bizde yararlanalum tedavi mi gordun

Merhabalar
Uzun yillardir panik atakla basediyorum.cok uzun zamandirda atak gecirmiyorum.hamile kalmaya karar verince ilacimi doktor kontrolunde biraktim.ve yaklasik 4-5 ay icinde hamile kaldim.ilk zamanlar bulantilarim oldu,bulanti benim ataklarimi hep tetikler kendime sikinti yaptim,o donem calisiyordum isler cok yogundu cok bunaldim hamileligime birturlu alisamadim.3,5 ayliklen bir gce korkunc bir carpinti ile uyandim ve o gece kabusum oldu.o geceden sonra asla yatak
Odasinda uyuyamadim sabahlara kadar tv seyrettim nezamanki hava aydinlanmaya basliyor ozaman uyuyabiliyordum icimdeki sikinti gececek gibi degildi inanilmaz bir hizursuzluk heran atak gelecek korkusu hergunum bir beklenti icinde gecmeye basladi.annemle yakin oturuyoruz annemsiz bisey yapamaz hale geldim,esim sabah evden cikiyor ben hemen annemin yaninda olmak istiyorum kendime guvende hissediyorum.bebegim ile hic iletisim kuramiyordum.onun varligi beni cokta sikintiya sokuyor gibi hissettim.hergun 6 ay nasil gececek diye daha cok panikledim.kendi kendime asma yollari aradim.mesela parpinti ve oanik geldiginde asla esimi uyandirmadim cunku eger kendinii kotu hissederseniz birinden yatdim almaya calismak insani daha cok sikintiya sokuyor.uyanip balkona cikiyordum nefes almaya basliyorum (derin nefes almak panigi daha cok tetikliyor) kisa kisa ve sik nefesler ve surekli kendimle konustum sen bana bisey yapamazsin ben senden gucluyum en fazla ne olabilir ilac alirim hastanelik olurum ordada igne olurum gibi. İlk atagimdan 10 gun sonra falan doktorumun onerisi ile psikoterapite gittim ben bana ilac verecek rahatlayacagim oh derken ilaca baslamak istemiyorum bunu yenicez dedi yikildim.nasil basaricaktim uzun uzun konustuk agladim anlattim biryandan bebegime karsi duydugum vicdan azabi biryandan icimdeki korkunc panik beklentisi.bana cok ciddi bir atak durumunda 1 tane xanax alabilecegimi soyledi ayda 1 den fazla olmamak kosulu ile.bunu duymak bile birazda olsa rahatlatti beni,kendi kendime biseyler yapmaliydim.ogun gidip puzzle aldim ve puzzle yapmaya basladim butun gece sabahlara kadar nezaman bunalmaya basliyorum puzzle karsisina gecip onunla ugrastim ondan bunaldim orgu ormeye basladim Bebegime bir battaniye ordum.ve surekli kendi kendime sen bana bisey yapamazsin bisey olursa alirim bir xanax en fazla 10 dk sonra rahatlarim dedim durdum bu sekilde 6 aylik oldum ve allahima sukurler olaun son 2 haftadir kendimi cok ii hissediyorum.mutlaka hergece dua edin dua kitaplarim basucumda.kendimi yapmaktan cekindigim hersey icin zorluyorum hala.beynime surekli ben senden daha gucluyum diyorum.sen bana aitsinn beni yonetemezsin diyorum.oglumun hareketleri artik beni korkutmuyor umarim benim sikintilarim ona zarar vermemistir diye dua ediyorum.panik geldigi zaman daha ne kadar kotu olabilirim nasilsa olmeyecegim bunun bana sikintisi enfazla 1 saat deyin kendinize.o gunleri dusununce eger ben suan bu haldeysem sizlerde yapabilirsiniz.ben sikintili gunlerimde bu bloga birkac kez baktim ve bana daha ck sikinti yapti paylasmak guzel fakat benim ataklarimi daha cok arttirdi simdi kendimi ii hissediuorum ve sizlerle paylasmak istedim.umarim herkes beneklerini saglikli kucagina alir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

neguzel anlatmısınız sızın yasadıklarınızı yasıorum sankı bende mıde bulantısı ataklarımı hep tetıklemıstır bununla nasıl baedıcemı bılmıorum uyuyamıorum gunduz bulantıyı hıssedınce dahada gerılıorum sankı tek basıma olmak ve esıme solememk daha ıyı gelıor sankı ınsallah saglıklı bı hamılelık gecırebılırız

evet cnm bazen yastıga yatıodum bogazıma gelen kısmı bıle agrı yapıodu bazen hala oluor ama dusunmemeye calısorum bıde ac kalırsam cok yapıor sımdı hamılelıkte varya zor oluor tedavıyede ınanmıorumkı ben bu hastalık donem donem gelecek artık alısmaya calısmalıyız korkma bıseyın yok sadece emzırıosun bıraz vıtamın almaya calıs cnm:)

Hic endise etmeyin hep daha kotusunu dusunun,doktorla konusunca ne hikayeler duydum bizden cok daha kotu durumda olan insanlar var inanin.panigi getirmeyeye calismakda insani yoruyor ve daha cok panikle hasir nesir olmaniza neden oluyor.kafamizda surekli ayni endise ayni dusunce nezaman atak gelecek beklentisi cok sikintili.ama hic duymuyor hissetmiyor gibi davranin kendinize mutlaka ugras bulun ama bunlarla ugrasirken kendi kendinize atak gelmesin diye oyalaniyor gibi davranmayin.inan bana allah yardim ediyor bir bakiyorsun hersey gecmis kac ayliksin suan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende 7senedr ckiyorum bu hastaligi zamanzaman unutyrm daha cok yazin kisin gene niksediyo hep savastm ilac kullanmadim cok hep biraktm cevremdekiler kendini uyustryn kendi kendine yen dediler bende hrp ugrastm sukur normalde dogurdum bazen simdide kkotu oluym artk alistm ne olcak sa olsu diyom simdiye kadr olmedim kendimi yipratym diyede kizym bu dusunceler tamamen silinsin aklimdan istym bakalim yaz grldi bana kapimn onune bahce yaptm bebegm durdugunda uyudgnfa cikiym cicek ekiym toprakla ugrasmk iyi geluyo bi seylerle ugrasmk iyi geliyo 6aylk bebgm var zaman buldgmda elisi yapiym buaralar solikonla kasnakta elisi yapiyrm ii geliyo bide evde cok furmak iyi gelmiuo bana 2gunde bir bi komsuya carsita cikym kafam dagiliyo allahim beternden korusun kotu dusinceleri atalim beynimzden ne biliym allahimz var yanimzda en buyuk destekcimz dua namz kuran okumkta iyi geliyo ben hamileyken hep kendimi ben normal doguracm bosey olmucak saglikli bebegimi ku cagima alicm basarcm dedim dualarla doguma gittm 1gun evde ssnci cektm 8cm kadr dusunn dusumu aldim kuranimi okudum doguma gittm evimi bile duzelttm kizimada kardesini alip gelicm dedim o agliyodu hep guclu durmaya calistm kocama belli etmemeye calisyrm aylarca savastm baska odalarda aglar yuzumu yikar bisey olmamis gibi gelirdm kocamn karsisunda kizmn karsisinda gucsz olmk istemiyrm ben anneyim guclu olmaliym dedim hep cevremdekilrerede cok anlatmazdm niye inlari bunaldiym derdim halada boyleyim yapabilirz aslinda ama ilk once inanamaliyz ben suan cok kotu degilm onceki gibi carpintilarm yok kotu dusunceler gciyo bazen umursamiym

mrb kızlaar ya benım mıdem sureklı delıınır gıbı yaa bazen bogazıma gelıor bu sureklı bolemı olcak gecmıcekmı yaa bole olan varmı napıosunuz bu durumda? ole oluncada sagolsun panık benı bırakmıor habıre gelıor ya sureklı nasıl gecıcek bu aylar ılacsız dıe dusunuorum artık yaa

slm kızlar bende yılalrca ugrastım bu dert ile hala da ugrasıyorum en son 7 ay önce ilacı bıraktım ve 5 aylık hamileyim bu aralar gene tetiklemeye basladı ben özellikle yakınımda birileri hasta olunca ölünce vs cok etkileniyorum eft die bi teknik uygulamaya basladım simdilik iyi gidio bakalıkmk 4 ay daha ilacsız idare edebilecekmiyim ben ilaca baslayınca cok cabuk eski halime dönüyorum ama bebegime arar verir die kullanmak istemiorum allah yardımcımız olsunnn

Domestikus merhaba gebeligimin 25. Haftasindayim ve 16.haftadan beri lustral kullaniyorum son 20 günde 2 kere suyum bitti ve sivi transferi yapildi erken dogum riskim devam ediyor sende erken dogum yapmiistin sana sormak istedigim bebegin kac gr dogdu küvezde ne kadar kaldi? Küvezdeyken anne sütü veriliyor mi? İlaci birakmadan o sürecte süt verebiliyor muyuz?

Gecmis olsin cnm sende ilac kullaniosun nasilsin artik

Gecmis olsin cnm sende ilac kullaniosun nasilsin artik

Tesekkur ederim cnm. İlaca basladiktan 1.5ay sonra cok iyi oldum. Hersey cok iyi gidiyordu taki suyumun bittigini ogrenene kadar. Simdi anksiyetem artmis durumda ama yinede iyi idare ediyorum ilac kullanmadan once cok kotuydum. Sen kac haftaliksin ne kullaniyosun?

20 haftaligim cnm prozac surup kullaniorum bnde iyim ama arada tutuyo gene idare ediyoruz

merhaba arkadaşlar uzun zamandır sayfayı takip ediyorum 9 haftalık hamileyim cok zor günler geçiriyorum üstelik tüp bebek yntemiyle hamile kaldım 12. haftaya kadar dayanmaya çalışıyorum ama olmuyo p.tesi randevum var bakalım nolcak benim durumumda olup doğum yapanları görünce öyle rahatlıyorumki acaba bende o günleri görebilecekmiyim rabbim hepimize yardım etsin dayanmak cok zor coook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…