Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kizlar ben 100 mg lustral kullaniyorum.
Adet gunum 3 gun gecti
Dun evde test yaptim negatif.
Hap tan gecikmis olabilirmi.
Basina gelen varmi.
Korunuyoruz ama uffffff ya varsa ya ben erken test yptiysam. Hap zarar verirse diye korkarim en cok. Uffffff biri beni teselli etsin yoktur dimiiiii

korunuosanız bence yoktur ama bende ıkıgun gectı testte cıkmadı ertesı gun kan testındede cıkmadı bugun yaptım pozıtıf cıktı bakalım kan testınde ne olcak ama sen dusunmuorsan olmayabılır bıraz bekle kan testı yaptır bence

kızlaar galıba hamıleyımm cıft cızgı cıktı :) ama dr gıtmedım henuz korkuorum yaa nasıl dayancam ya atak vurursa offf yardım edın bana

çook güzel bir haber çok sevindim hayırlı olsun,sende çok sevin zaten ne zamandır çok istiyordun Allah tamamına erdirsin, bu yola girdimi bir şekilde sıkıntılara dayanıp zamanını geçiriyorsun, bizlere bak bizde öyle böyle dayanıyoruz, hiç birimize bir şey olmuyor, önemli olan bebeğinin sağlıkla doğması, zaten 3 ay dolunca ilaç kullanabiliyorsun hatta doktorum bana 3 aydan önce de kendini çok kötü hissettiğin zaman arada xanax alabilirsin demişti ama ben içmedim..

Ayy senin adina cok sevindim. Hayirli olsun canim.
Sakin korkma hamileligimde cok sorun yasamama ragmen pa anksiyete konusunda cok rahattim.
Vitamin ve kan ilaclarini, magnezyum ve kalsiyumunu iyi almaya bak ozaman nuksetmeyebilir.

Simdi sen anlatinca ben kendimden korktum . Ozaman bi kac gun bekleyip kan testi yaptirayim. Ama antidepresan aliyorum bisey olursa vicdanim kotu olur cok uzulurum.. hem cocuklarimda daha ikibucuk yasindalar. Rabbim e duaciyim hakkimizda hayirlisini versin.

kızlaar galıba hamıleyımm cıft cızgı cıktı :) ama dr gıtmedım henuz korkuorum yaa nasıl dayancam ya atak vurursa offf yardım edın bana

Hayirli olsun canimm :)) gozunaydin insanlar nelere dayanmiyor ki sen de bunlari asacan insallah hemen git yaptir merak ederiz bizde :)

Korunduysaniz hamile dilsindir canim bazen stresten gecikmis olabilirsin biraz daha bekle olmadi kan testi yaptir ama soylediklerine gore dilsindir bence

selam kızlar bende 19 haftalık gebeyim öncesinde yıllarca aralıklarla ilac kullandım hamile kalmadan bırakmıstım simdi sanki hafiften yoklamaya basladı beni bu illet. nefes alamıyormus gibi hissediyorum ara ara anafranil bana cok iyi geliyor doktorum hamileykende kullanablirsin demişti gificem haftaya konusmaya bakalım neler olacak allaha dua ediyorum inşallah ilaca gerek kalmadan atlatırım

herkes ıyıdır umarım ben bıraz kotuyum kan testınde deger dusuk cıktı dıs gebelık olma ıhtımalı yuksek dedı cok sancım vardı mıdemde bı tuhaf zaten panık atakta sagolsun rahat bırakmıor demekkı rabbım bole uygun gordu

Cok gecmis olsun canim insaallah sorun cikmaz.

Kizlar destekleriniz icin cok tesekkur ederim. Dediginiz gibi bisey yokmus. Bugun basladi benim beklenen......
Rabbim isteyene versin insaallah.

Hayirli olsun canimm :)) gozunaydin insanlar nelere dayanmiyor ki sen de bunlari asacan insallah hemen git yaptir merak ederiz bizde :)

tskler cnm ınsallah bı sorun yoktur bıde dıs gebelık cıkarsa hep uzulcem senın nasıl bulantıların gectımı hıc nasıl hıssedıosun

Kizlar nasilsiniz ben hic iyi dilim icimde bi sikinti gun boyu beynimi yoran sacma dusunceler kafayi yicem sanki doktora gittim bana selectra verdi kullan icin rahat olsun dedi ne zaman gececek bugunler

Kizlar nasilsiniz ben hic iyi dilim icimde bi sikinti gun boyu beynimi yoran sacma dusunceler kafayi yicem sanki doktora gittim bana selectra verdi kullan icin rahat olsun dedi ne zaman gececek bugunler
hiç üzülme çok kısa sürede kendini daha rahat hissetmeye başlayacaksın ilaç iyice etkisini gösterince de tamamen düzelmiş olursun, çok kısa sürede geçecek bu günler inşallah

hiç üzülme çok kısa sürede kendini daha rahat hissetmeye başlayacaksın ilaç iyice etkisini gösterince de tamamen düzelmiş olursun, çok kısa sürede geçecek bu günler inşallah

mrb biaa sen nasılsın nekadarlık oldu bebegın mıden falan cok bulanıormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…