• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ayni seyleri ben yasadm yasiyorum hala benmde oyle hep kotu dusunurm biyerim agrir acaba kanser mi intihapmi var enafeksiyon kaparmiym hep kotu kendimi dinliym hep nefesm yetmiyomus gibi arada derin nefes aliyrm bazen ates basiyo bazen titrym dusune dusune kafam oluyo kutuk enselerm kollarm agriyo disme dolgu yaptrcm gidemym korkudan herseyden korkuym sol koluma agrr kalbimdemo bisey var derim bu sekilde mutsuz lluyrm adap te olamyrm kafamn yarisinda dusunceler artk alistm ne olsaksa olsun diyom napayim ya emzirmeyi birakinca tedavi olmk istym

bende hamile olmasaydım ilac tedavisi olurdum ama şimdi elden bişey gelmiyor mecbur bebek için katlanıyorum eger ilerleyen zamanlarda daha da kötü olursam kullanmak zorunda kalcam kim ister ki bu halde kullnmak ama bilmiyorum zamana bırakıyorum bencede emzirmeyi bırakınca tedavını ol gerçekten sende böyle yasanmıyor

evet var yurdagül kuruca.. cıdden prozac merak ettım etkısnı eger sende olursa bende kullanayım dıcektım:) haklısın ama nebılım ılacları kullanmak hıc ıcımden gelmıor ama dedıgınde dogru ya olmazsa nebılım rabbım bızı korusun bu gecmıceksede bunla yasamayı ogretsın ınsallah

valla canım benm bildiğim antidepresanların etkisi uzun zaman alıyo ama sanki bana hemen yaradı:)

valla canım benm bildiğim antidepresanların etkisi uzun zaman alıyo ama sanki bana hemen yaradı:)

Kizlar bende sizin gibiyim suan 19 haftalik hamileyim 13 haftalikken prozac suruba basladim cok sukur iyim bebegimde cok iyi biz stresliyken onlarda oyle oloyormus daha cok etkiliyuomus

evet ılacsız alısmaya calısıorum bıde hamıle kalıram zaten bıraktırcaklar dıe dırenıorum yanı eşim bu konuda cok katı hıc anlasamıoruz ınanmıor bu hastalıga anlatamıorum dınlemıor bıle ılaclar benı uyusturuomus sadece sureklı bunları soluor ondanda bı destek yok bana bazen kotu olunca baslıcam dıorum ama sonra gecınce dayanayım dıorum gunlerım berbat gecıor okula bıle gıdemıorum ogrencılerımle ıletısım eksıklıgı yasıorum artık napıcamıda bılmıom ılacların etkısını gördunmu?:)

Eşini psikiyatra götür ve bu hastalığı ona anlatmasını iste. Tutumu hiç hoş değil. Panik atak bazı hormonların dengesiz salgılanmasından meydana gelir. Vücut kendini tehlikede hisseder ve stres hormonları salgılamaya başlar. Bu durum senin elinde olan bi şey değil. Sabit fikirliliğinden vazgeçmezse işini zorlaştırır sadece. İlaçlar uyuştursa, -ki uyuşturanlar da vardır mutlaka, daha ağır hastalar için- sosyal hayatımıza devam edebilir miyiz? Burda çalışan ne kadar çok insan var. İşini yapabilir mi uyuşuk kafayla? Lütfen bu işin eğitimini almış doktorları dinle. Ondan bundan yalan yanlış bilgilerle kafanı karıştıranları değil.

Kizlar bende sizin gibiyim suan 19 haftalik hamileyim 13 haftalikken prozac suruba basladim cok sukur iyim bebegimde cok iyi biz stresliyken onlarda oyle oloyormus daha cok etkiliyuomus

canım sen sadece surup mu kullanıyorsun ilaçta kullanıyor msun kaç haftalıkken basladın

maşallah sana..ben hamile değilim canım..bu gidişlede olamıcam sanırım:)ben hemen etkisini gördüm hiç de yan etki hissetmiorum 3 gün oldu..gerçi bide tranko buskas var bende o uyku yapıo onuda gece alıorum..Allah sağlık versin:)

Eşini psikiyatra götür ve bu hastalığı ona anlatmasını iste. Tutumu hiç hoş değil. Panik atak bazı hormonların dengesiz salgılanmasından meydana gelir. Vücut kendini tehlikede hisseder ve stres hormonları salgılamaya başlar. Bu durum senin elinde olan bi şey değil. Sabit fikirliliğinden vazgeçmezse işini zorlaştırır sadece. İlaçlar uyuştursa, -ki uyuşturanlar da vardır mutlaka, daha ağır hastalar için- sosyal hayatımıza devam edebilir miyiz? Burda çalışan ne kadar çok insan var. İşini yapabilir mi uyuşuk kafayla? Lütfen bu işin eğitimini almış doktorları dinle. Ondan bundan yalan yanlış bilgilerle kafanı karıştıranları değil.

tüm söylediklerine katıllmakla birlikte..ne hallerdesin nigar:)dün sana mesaj yazıodum araya birşey girdi unuttum..kızda iyidir inşallah..benim anksiyete saolsun cok vefalı cıktı bırakmıyo beni geri döndüm fırtına gibi:)

tüm söylediklerine katıllmakla birlikte..ne hallerdesin nigar:)dün sana mesaj yazıodum araya birşey girdi unuttum..kızda iyidir inşallah..benim anksiyete saolsun cok vefalı cıktı bırakmıyo beni geri döndüm fırtına gibi:)

Yazdıklarımı da unutur oldum :) Onun için baştan alayım. Kızım idrar yolu enfeksiyonu oldu ve 3 iğne yedi. Tam iyileşti dedik, grip oldu. Ben de onunla birlikte hasta oldum tabi. Çok şükür şu an ikimiz de iyiyiz. Hala süte devam. Onun için ilaç kullanamıyorum ve sosyal hayatım sıfır. Bir iki gündür sütü az vermeye çalışıyorum. İnşallah bıraktırabilirim.

Kim yazmıştı ya burda? Arsız misafir demişti Panik atak ve anksiyete için :))

Mevsim geçişleri zorlar biraz. B vitamini takviyesi yap. B vitamini içeren gıdalar ye. Belki faydası olur.

Yazdıklarımı da unutur oldum :) Onun için baştan alayım. Kızım idrar yolu enfeksiyonu oldu ve 3 iğne yedi. Tam iyileşti dedik, grip oldu. Ben de onunla birlikte hasta oldum tabi. Çok şükür şu an ikimiz de iyiyiz. Hala süte devam. Onun için ilaç kullanamıyorum ve sosyal hayatım sıfır. Bir iki gündür sütü az vermeye çalışıyorum. İnşallah bıraktırabilirim.

Kim yazmıştı ya burda? Arsız misafir demişti Panik atak ve anksiyete için :))

Mevsim geçişleri zorlar biraz. B vitamini takviyesi yap. B vitamini içeren gıdalar ye. Belki faydası olur.

canım mesajım geldimi:/:)

bir şekilde geçiyor inan hamilelik, hiç olmuyorsa 3.ay dan sonra ilaç içilebiliyor. Bizlere bak, aynı senin durumundayız ama dayanmaya çalışıyoruz, Allah hepimize yardım ediyor hiç şüphen olmasın, bulantın olursa bulantı hapı kullanırsın v.s. ama kendini bırakmaman lazım

Cnm ozelden msj atamiorum zor bi durum bende ic sikintisi hep bisey olucakmis korkusu vardi sukur suan Iyim ins sende iyi olursun hormonlarda cok etkiliyo ama

Kizlar slm bu bhr gecislerindenmidir nedir aksam ustleri icim sikilio sizde de oluyormu

Mrhb cnm
Ben eski mudavimlerdenim

Okb anksiyete pa var bende

17 yil once nuksettiginde aksam ustlerini sevmezdim bunalirdim icim sikilirdi ve her daim bisey olucak korkusu vardi. Birde anormal derecede ölüm korkusu.

Her nuksettiginde farkli seylerden korktum. Tabi daimi olan korkularimda var.

Allah tan hamileligimde nuksetmedi. Rabbim yardimcin olsun hamilesin sanirim. Cok zor bi durum.

Mrhb cnm
Ben eski mudavimlerdenim

Okb anksiyete pa var bende

17 yil once nuksettiginde aksam ustlerini sevmezdim bunalirdim icim sikilirdi ve her daim bisey olucak korkusu vardi. Birde anormal derecede ölüm korkusu.

Her nuksettiginde farkli seylerden korktum. Tabi daimi olan korkularimda var.

Allah tan hamileligimde nuksetmedi. Rabbim yardimcin olsun hamilesin sanirim. Cok zor bi durum.

Evt cnm nrmlde ilac kullaniorum aslinda iyim ama bazen ic sikintisi oluyo aksam ustleri iste

kızlaar galıba hamıleyımm cıft cızgı cıktı :) ama dr gıtmedım henuz korkuorum yaa nasıl dayancam ya atak vurursa offf yardım edın bana:(

Back
X