Arkadaşlar selam herkese..
Ben 3 aylık hamileyim, panik atak hastası değilim. Bazı hislerim oluşmaya başladı gebelik ile birlikte, size anlatayım bana fikir verin lütfen..
ilk rahatsızlık hissim, 8 haftalık gebe iken bi akrabamın durup dururken çok yüksek ses ile bağırması ile çarpıntı başlaması oldu. Sonra iş yerinde ya da annemle yaşadığım tartışmalarda yüksek çarpıntı ve birisinde nefes darlığı, çok zor nefes aldım sanki ciğerlerim çok küçülmüş bende olabildiğince hava doldurmaya çalışıyorum ama hava girmiyo gibiydi. bide son zamanlarda çok sinirliyim, beni üzen kişilere (bilerek ve bilmeyerek üzen kişiler var) aşırı öfke duymaya başladım. Kardeşim ve annem anlayışsız davranıyo, ikisini de çok sevmeme rağmen şu an yüzlerini hiç göresim yok, hatta telefon açıp saydırasım var vs vs...
Bide bugün, doğum zamanını düşündüm, evde ağlayan bi bebek, kaynanam kayınpederim vır vır, anneme minnet etmemek için çağırmayacam yardıma, o da gelmez zaten, berbat anlar yoluk saçlı ben... Neredeyse ağlayacaktım şuracıkta.
Bu bulgular normal hamilelikte yaşanan şeyler mi yoksa ben mi biraz fazla hisler yaşıyorum.
Çok moralsiz ve mutsuzum..