aaa canım benım cok sevındım ınan kendım olsa bukadar olur:)) hayırlara veıle olsun ınsallah saglıcakla kucagına alırsın ıkı tane yaa mucıze gıbı bıseyy:))
kızlar bugun doktora gittik bebegimizin ikiz oldugunu ögrendik :))
ebuss cok sevindim müjde üstüne müjdee:)
aynen canım öyle oldu hamilelikte süprizdi şimdide bunu ögrendik bunuda sasırıp kaldık kısmet artık ilac içmiyorum elimden geldgince dayanmaya calısacam sen nasıslın peki ilaç kullnmıyosun degil mi
iyiyim canım hamdolsun..3 ayı gecti ilaçsızım gayet iyiym ama bizde bebiş yok:)dua et banada..cok sasırdım ve sevindim adına..saglıkla gelsinler inşallah
Arkadaşlar beta hcg değerim 417 çıktı Allah'ıma şükürler olsun hamileyim, sağlıkla Rabbim tamamına erdirsin inşallah ve bana da sizlere de sağlık versin. Doktor 3 aydan sonra ilaç kullanabilirsin bir zararı yok dedi.
hayırlı olsun canım Allah saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip eder inşallah
Arkadaşlar beta hcg değerim 417 çıktı Allah'ıma şükürler olsun hamileyim, sağlıkla Rabbim tamamına erdirsin inşallah ve bana da sizlere de sağlık versin. Doktor 3 aydan sonra ilaç kullanabilirsin bir zararı yok dedi.
Tebrik ederim cnm allah sağ salim kucagina almayi nasip etsin
ilaç kullannan arkdaslarım sizler kaçıncı haftanızda ilç kullanmaya başladınınz
8 hafta 3 günlük hamileyim canım durumlar beni zorluyor nereye kadar dayanacam bilmiyorum
ben ikizlere hamileyim tek gebeliklere göre daha zor ikiz midem gün boyu bulanıyor midemde yanma var idrar yolunda enfeksiyon kapmısım doktor antiyotık verdi ilaçsız geçmez içmesen ilerleyebilir dedi napcam bilemedim kendime ait sorunlarım var takıntılarım arttı psikolojım bozuldu iyice
ayy kıyamam ben sana yaa
Allah kucağınıza nasıp etsın bebeklerinizi
benım ıkızlerım cok sukur Rabbım bagıslarsa 2,5 yasındalar
pa. anksıyete , okb liyim ve güle oynaya doğuma gıttım
gebelıgımde neler yasadım yaz yaz bıtmez
hepsı geçer ınsaallah okadar güzel bı duygukı bebeklerınıze odaklanın
bebek düşünmüyorum ama kazara kalsa ve ıkız olsa yınede üzülmem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?