• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Al bende o kadar 2 çocukla uğraşıyorum boşta
Kalınca paniklerim yokluyo benide hamd olsun
Idare ediyorum. Bende dört gözle yaz gelsin diye
Bekliyorum zaten dışarı çıkamıyorum en azından
Yaz gelince bir güneş görürüz

Al bende o kadar 2 çocukla uğraşıyorum boşta
Kalınca paniklerim yokluyo benide hamd olsun
Idare ediyorum. Bende dört gözle yaz gelsin diye
Bekliyorum zaten dışarı çıkamıyorum en azından
Yaz gelince bir güneş görürüz

Canim ayni iste ilacsz devam ediym ben bebisle unitmaya calisyz bazen cok bunalim ckmaza girym ama toparlaniym hemn 2cocuk cok zor geldi bana baslarda simdi alismaya basladm iste bide benm 7sene var arda ama napalin saglik olsn

aslında calısıorum bende ılac almamaya calısıorum ama bıyerde tıkanıorum sureklı mucadele etmektende yoruldum artık sankı vucudumu bı sopayla tutuolarmıs gıbı sureklı gergın heyecanlı bekleyıste..kendı halıme ben uzulur oldum kımseye anlatamıorumda ılac ıcmekte ıstemıorum normale dönebılsek keske:(

aynen bende öyleyim hep bi gergin hep stres üzerindeyim bende kimseye anlatamıyorum zannediyolar ki ebru iyi ama öyle dil napalım bugunlere sukur senın rahatsızlıgın tam olarak ne anksiyete mi p.atak mı

Canim ayni iste ilacsz devam ediym ben bebisle unitmaya calisyz bazen cok bunalim ckmaza girym ama toparlaniym hemn 2cocuk cok zor geldi bana baslarda simdi alismaya basladm iste bide benm 7sene var arda ama napalin saglik olsn

domestikustan haber alan var mı hiç görünmüyor özledik onu

aynen bende öyleyim hep bi gergin hep stres üzerindeyim bende kimseye anlatamıyorum zannediyolar ki ebru iyi ama öyle dil napalım bugunlere sukur senın rahatsızlıgın tam olarak ne anksiyete mi p.atak mı

valla cnm her dr ayrı dıo panık atak deılde panık bozukluk benımkı ve anksıyede var ayrıca obs de:) zaten bırbırnı takıp eden durumlar bırı olunca otekıde oluor mecbuuurr:) yanı keske bı ucaga falan bınemem durumu olsa korku olsa ama vucudumu etkılemese ozman atlatmak kolay olur korkularının uzerıne gıdersın ama bu öle deıl vucudumun rahat oldugu tek an uykum dıer zamanlar hep bekleyıs:( senınkı ne?

valla cnm her dr ayrı dıo panık atak deılde panık bozukluk benımkı ve anksıyede var ayrıca obs de:) zaten bırbırnı takıp eden durumlar bırı olunca otekıde oluor mecbuuurr:) yanı keske bı ucaga falan bınemem durumu olsa korku olsa ama vucudumu etkılemese ozman atlatmak kolay olur korkularının uzerıne gıdersın ama bu öle deıl vucudumun rahat oldugu tek an uykum dıer zamanlar hep bekleyıs:( senınkı ne?

canım benim ilk zaman anksiyete bozukluguydu kalp çarpıntım bi yere gidecem zamn sanki bayılıp duscem ya da bana o an bişe olacak diye korkularım vardı huzursuzluk mutsuzluk bunun gbi şeylerdi daha sonraları bunlar azalmaya basladı obsesife çevirdi :(hamileyim ilaçta kullanamıyorum taa ailemden uzak yerdeyim esimde geceye basladı bı sure geceye gidecek ben napcam bilmiyorum kaldım burda tek basıma :(

domestikustan haber alan var mı hiç görünmüyor özledik onu

Geldim geldim :))

mailime bildirim mesajı gelmiyor bazen. açamıyorum siteyi kızla uğraşmaktan. 15. ayı doldu çok şükür. Dişleri çıkıyor, şu oluyor bu oluyor derken boş vaktim kalmıyor. Ancak uyurken nete girebiliyorum. Eğer uyanıksa ve ben laptopu açarsam hemen kucağıma gelmek istiyor :)) Tabi sonrası malum.

Koşuşturma ve sinir harbiyle geçiyor günler. Hala süt veriyorum. Yaza kadar da vermeyi düşünüyorum. Sonrası Allah kerim. İyice yürümeye başlayıp, gezerse sütü unutur diye düşünüyorum. Aslında kesecektim sütü ama annem, dışarıya çıkarazsın hava soğuk, evin içinde sıkılır sana sarar dedi :))

Buradaki herkes de iyidir İnşallah. Hamilelere sağlıklı ve paniksiz doğumlar, hamile olmayanlara da en hayırlı zamanda bebek nasip etsin Allah'ım.

canım benim ilk zaman anksiyete bozukluguydu kalp çarpıntım bi yere gidecem zamn sanki bayılıp duscem ya da bana o an bişe olacak diye korkularım vardı huzursuzluk mutsuzluk bunun gbi şeylerdi daha sonraları bunlar azalmaya basladı obsesife çevirdi :(hamileyim ilaçta kullanamıyorum taa ailemden uzak yerdeyim esimde geceye basladı bı sure geceye gidecek ben napcam bilmiyorum kaldım burda tek basıma :(

bende oleyım aileden uzaktayım yalnız deılsın yanı bızde varız burda ancak bole yardım edebılıoruz:) bende hamılelık ıstıom ama olmadı henuz demekkı zamanı deıl bılmıorum artık aılenın yanına gıtme sansın yokmu bıraz onlarla kalsan? belkıde bu hamılelık sızın ıcın bı ımtıhan hanı ılacsızda yapılabılecegını gosterıor ama bız zora gelemıoruz maaleef herseyın hayırlısı olsun..

arkadaslar panik atak rahatsızlığı olup hamile olanlar ya da hamile kalmayı düşünenler
burdan sıkıntılarımızı paylaşalım birbirimize destek olalım
ben hamilelik öncesi sadece 1 ay hap kullanıp hamile kaldım özellikle su aralar gerçekten kötüyüm
kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama sanırım yetersiz kalıyor

merhaba beray..bende panık hastalıgı gecırdım 10 ay tedavı gördüm ve suanda haftalık hamıleyımm bende dogumdan cok korkuyorum fakat kendını sakın öyle kötu hıssetmeee bak devletın ucretsız psklogları var 153 arıosun sana yakın bı yere ayarlıosun o kadar faysdası oluyorkı bende psklog tedavııs gordum suan cok rahatımmm kendını sakınnn onunn etkı altına almasına ızın verme canımmm..senı cok ıyı anlıyorumm nasıl bısey oldugunuda bılıorum fakat elden hıcbısey gelmıoo...bol duaaa...

Geldim geldim :))

mailime bildirim mesajı gelmiyor bazen. açamıyorum siteyi kızla uğraşmaktan. 15. ayı doldu çok şükür. Dişleri çıkıyor, şu oluyor bu oluyor derken boş vaktim kalmıyor. Ancak uyurken nete girebiliyorum. Eğer uyanıksa ve ben laptopu açarsam hemen kucağıma gelmek istiyor :)) Tabi sonrası malum.

Koşuşturma ve sinir harbiyle geçiyor günler. Hala süt veriyorum. Yaza kadar da vermeyi düşünüyorum. Sonrası Allah kerim. İyice yürümeye başlayıp, gezerse sütü unutur diye düşünüyorum. Aslında kesecektim sütü ama annem, dışarıya çıkarazsın hava soğuk, evin içinde sıkılır sana sarar dedi :))

Buradaki herkes de iyidir İnşallah. Hamilelere sağlıklı ve paniksiz doğumlar, hamile olmayanlara da en hayırlı zamanda bebek nasip etsin Allah'ım.

maşallah kocaman olmus kızın en azından bi ugras evin nesesi :)iyi diyelim iyi olalım amin inşallah Allah herkse hayırlısını versin

bende oleyım aileden uzaktayım yalnız deılsın yanı bızde varız burda ancak bole yardım edebılıoruz:) bende hamılelık ıstıom ama olmadı henuz demekkı zamanı deıl bılmıorum artık aılenın yanına gıtme sansın yokmu bıraz onlarla kalsan? belkıde bu hamılelık sızın ıcın bı ımtıhan hanı ılacsızda yapılabılecegını gosterıor ama bız zora gelemıoruz maaleef herseyın hayırlısı olsun..

sagol canım benim Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur hiç acele etme kendini bunun yüzünden üzüp sterse girme olacagı varsa olur ailemin yanına gittik bayada kaldık buraya gelince boşluga düşüyorum bitürlü alışamadım ama istemesemde burdayım napalım Allah yardımcımız olsun

maşallah kocaman olmus kızın en azından bi ugras evin nesesi :)iyi diyelim iyi olalım amin inşallah Allah herkse hayırlısını versin

Çok şükür. Zaman hızla geçiyor. Büyüdü de, kızıp bize laf yetiştirmeye bile başladı Maşallah :) Ne dediği anlaşılmıyor ama bize çıkışıyor belli. :))

Bebişlerin hayırlı olsun. Allah hayırlı bir hamilelik ve sağlıklı bir doğum nasip etsin İnşallah. Darısı bebek isteyenlerin başına :)

domestiskus,fuja nasılsınız ben uzun zamandır yazmıyodum arada takip ediyorum sizleri bende doğum yaptım 2 aylık olduk sizler ne yapıyorunuz?

Back
X