( Resmen evimi özledim ,evimde mutlu bir şekilde zaman geçirmeyi hatta iş yapmayı bile özledim. En önemlisi eşimi özledim , çünkü bu haldeyken ona da ilgi gösteremiyorum Çok az uykuyla iş yerinde ruh gibiyim, hiç bir şeye konsantre olamıyorum. Dün gittiğim doktor biraz rahatlattı beni, ilaçta ki kimyasalın vücuttan atılması 2 gün sürüyor sadece dedi. Zaten bu stresi yaşarken hamile kalınması da zor dedi. Öncelikle bizim düzelmemiz lazım. Allah bize bebek nasip edecekse onun zamanı var ve o zamanı bekliyoruz , ne önce ne sonra gelir... ama işte bir de kendimizi rahatlatabilsek.
Bazi psikiyatrlar pisikologlari onemsemiyor. Sen istersen git çünkü bazen terapiler ilacdan daha etkili olabiliyor.sana tavsiyem ilaclarin yan etkilerini okuma. Okuyunca cok etkileniyor insan. Biraz kendini telkin et korkunun uzerine git ve ic. Çünkü hamile kalinca da bir sürü ilac kullanacaksin kan ilaci vitamin vb...
yanı ben sunu bılıorum bu hastalık bızı bırakmıcak ınanmakla alakası yok son gıttıgım dr da ole dedı ara ara gelıcek dedı ama cok zorlanıorum hayatın bı anlamı yokmus gıbı cocuk olsa ya ona bakamazsam dıe dusunuorum cunku ıkı gunun bırı hastalanıorum normal ınsanlar gıbı bı hayatı merak eder oldum yaptıgım her ıste aklımda hastalık var.dogru zamanı vardır elbet ama ya ozmanda dayanamazsam dıe korkuorum
ölede sonra psıkologa gıttım randevu ıcın devlet hast de ona sordum oda senın durumun ılaclık dedı banayanı onunda demekkı bana solıcek bıseyı yok belkıde devlet hastanesı dıe oledır ..bu vıtamın haplarını okudum ben netten:) ınsanı dinç yapıomus hatta gece uyurken bıle beynın calısıomus carpıntı falan yapıomus öle bı durum oldumu sende yanı uykusuzluk yapıomuydu?
doktor bana da aynı şeyi söyledi, iyileşsende yine tekrarlama ihtimali yüksek dedi. Ama ben hayırlısıyla evlat sahibi olalım, çok iyi bakarız diye düşünüyorum hatta eminim. Çünkü kendi canımızdan kıymetli olacak bebişlerimiz. Hem bebek olduktan sonra tedavi olmaya devam ederiz ama işte hayırlısıyla hamile kalıp bir doğurabilsek :)
inşallah hayırlııyla olur bakalım bu ay nolcak sızın herey normalmı görunuorda olmuor?
Aslında şöyle benim durumum; çok şükür şimdilik hiç bir sorun yok aralık ayında bebek denedik ve hemen hamile kaldım. Ama boş gebelik yaşadım ve ocak ayında kürtaj oldum. 1 ay sonra regli olunca tekrar bebek denedik ve şimdi onun sonucunu öğrenmeyi bekliyorum mart 21 gibi. Hayırlı sonucu versin Allah. benim mart ayı başında tekrar anksiyetem başladı ne yazık ki. Hamilelik durumuna göre de ya ilaç başlayacağım ya da böyle devam edecek. Tabii ilaca başlarsam bebek planları baya ertelenecek,eşimde bebek çok istiyor
Fuja iyim cok sukur cnm iki cocukla ugrasyz iste arada atklrm oluyo bebegimle ilgilenym unutmya calisym paoatya cayi icym orami burami dunluym iste genede vakit buluym anlican yaz gelince dahada iyi oluym sukur gecen kisa gore iyiym bu hastlkla yasamayi ogrendm 7sene oldu bebegimi emzrdgm ici mutlym swn neler yapyn nasil gidiyo domestikusu hic gormdm vakit bulamiyo herhaldeMerhaba kızlar herkeze geçmiş olsun
Benimde 2 çocuğum var sizler gibi aynı rahatsızlığı
Yaşayarak geçirdim 9 ayımı bu sitede kızlarla
Yazışarak geçirdim. Metpamid konusundaki
Teshişiniz çok doğru onu alınca çok daha kötü
Olurdum Dr bana seruma avil diye bir ilaç
Katardı rahat uyku uyur ve gevşerdim.
Avil aslında bir alerji ilacıymış ama yan etkisi
Uyku ve gevşetmesi rahatlatması
Ne güzel değilmi. Birde folik asit ilacı çok miğde
Bulantısı yapıyo ben içince çok kötü yapıyodu beni
Onlarında çeşidi var sanırım. Ama geçiyo Allah'ın izniyle sabır arkadaşlar
Zamanla hafifliyo ilk aylar vücut hiç tanımadığı hormonlarla karşılaştığı için
Şoklanıyo zamanla vücut alışıyor ve rahatlıyosun Allah'ın izniyle inşallah. Panikli
Nasılsın yazdıklarını okudum ilaç içemediğin için zorlanıyosun sanırım bebişin nasıl
Ona bakınca unutuyorsun sıkıntılarını ama değilmi
Kızlardan haberin varmı domestikus o mutlaka yazardı giremiyo heralde kızı büyümeye başladıkça
Daha çok ilgi kollamak gerekiyor ondan sanırım
benımkıde cok ıstıor bıde benım esım bana ınanmıor yanı bu hastalıgın varlıgına ınanmıor ılac kullanmamaı ıstemıor o yuzden ben cok zorlanıorumınsallah sızınkı olur bu ay herkes yapabılıosa bu hamılelıgı bızde yaparız sanırım sızın anksıyetede noluor yanı ataklarınızda neler yasıonuz?
Arkadaslar bir şey danisacagim sizlere. Gittigim doktor hamile olmam ihtimalini bildigi halde bana zanax verdi,bunu şimdilik arada içebilirsin bir zarari olmaz dedi. Ama ben çok şasirdim cok zararli diye biliyorum o yuzden içmiyorum
yanı ben sunu bılıorum bu hastalık bızı bırakmıcak ınanmakla alakası yok son gıttıgım dr da ole dedı ara ara gelıcek dedı ama cok zorlanıorum hayatın bı anlamı yokmus gıbı cocuk olsa ya ona bakamazsam dıe dusunuorum cunku ıkı gunun bırı hastalanıorum normal ınsanlar gıbı bı hayatı merak eder oldum yaptıgım her ıste aklımda hastalık var.dogru zamanı vardır elbet ama ya ozmanda dayanamazsam dıe korkuorum
Arkadaslar bir şey danisacagim sizlere. Gittigim doktor hamile olmam ihtimalini bildigi halde bana zanax verdi,bunu şimdilik arada içebilirsin bir zarari olmaz dedi. Ama ben çok şasirdim cok zararli diye biliyorum o yuzden içmiyorum
son adet tarihim 20 şubat. ben persembe gunu 20 martta beta hcg yaptirayim diyorum eger regli olmazsam. bende şuan için cesaret edemiyorum o ilaca.hamile olup olamdıgın ne zamn kesinlesecek bence ögren oyle içip içmicegine karar ver zanax agır ilaçtır
evet haklisiniz bende içmemeye karar verdim. surekli nefes darliği içindeyim , gunlerim cok zor geciyor ama yinede bugunumuze şukur Allah'a. Insallah hepimizde en kisa zamanda bugunleri atlatiriz.Canm cok zorda kalmadikca icme bence
son adet tarihim 20 şubat. ben persembe gunu 20 martta beta hcg yaptirayim diyorum eger regli olmazsam. bende şuan için cesaret edemiyorum o ilaca.
Cok tesekkurler hayirlisi olsun herşeyin burdan sonucu paylaşirimAllahın izniyle bekledgin haberi alırsın inşallah Allah isteyen herkese versin
sorunlarının ustune gitmek yerıne niye ümitsizlige kapılıp kendini üzüyorsun bende senin gibi çok düsündüm ama elime beni mutlu edecek sonuc geçmedi hep geriye attı beni halada ara ara yasıyorum hamileyim obsesyonlarımın çok arttı üstüne gitmeye calısıyorum bazen dayanılamaycak gibi olyor kendimi sakinlestirmeye calısyorum yenecegim de ve inan bende elimden geldgince öyle yapyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?