Seni cok iyi anliyorum, hemen bi dahiliye uzmanina gorun. Stres midede asit biriktiriyor o da gastrite ceviriyor. Doktor sana mide koruyucu istah surubu ve b12 ignesi yazsin. Kan degerlerini olctur gerekirse takviye al. Bunlarin hepsi iyi gelecek. Bak zaten 7 aydir kullanmiyormussun.
Canim hamilelik dusundugum bir donemde basladi rahatsizlik. Zaten kadinlarin cok hassas bi donemiymis. Doktorum simdilik hamilelik tavsiye etmiyor ben de istemiyorum. Kendime yetebildigim bu uzuntuleri atlattigim zaman olsun insallah. Yas oldu 28 dusununce uzuluyorum bi yandan. Esim de cok istiyordu cunku. Bunu atlattiginda normal halinden daha guclu bir insan olacaksin demisti doktorum. Insanlarin ne dusundugunu umursamamaya basladigimi hissediyorum bu da bi iyiye gitme belirtisi sanirim:)
Bu arada ebusss ilacsiz cok guzel idare ediyosun yazilarin cok sakin geldi bana. Aferin sana guclu anne!
Kizlar hepinizn yazilarini okudum allhim hepimzn yardmcisi olsn ben hala ilacsz direnym birz daha iyiym aklima gelmiyo ataklar bebismde 5aylik oldu zaten ama kis oldg icin hep evdeyz sikilyz cok benmde burda hic arkds ailem yok birz da yalnzlktn geliyo bu hastk ben 7sendr cekiym bu hasralgi 2senedr falnda ikc icmym hamilekikte cok cektm hergun agladim 3aydn sonra iyiydm ve normal dogum yaptm bu benm icin buyuk bir basarydi allahim gercktn yardm ediyo allaha siginn ben oyle yapiym Suandada zaman zaman kotu oluyM.1 2hafta suruyo sonra unutym bebgimi emzirememktn cok korkuym ssukur emzirym
Merhaba
Kaçıncı aydan itibaren ilaç kullanmaya başladınız ?
gittim lan.. verdı bıde aıle hekımı sıprk..n dıe surup verdı ama ben kullanmadım ılaca karıda korkum var meela medpam..d dıe mıde bulantısı hapı bana daha cok anksıyete yaptı bıgun bılmeden verdıler serumda hep delırdım sonra psk doktorum o ana gore bı ılac deıl dedı ogunden sonra ılac ıcemıorum sankı onlarda etkılıcek benı dıe.b12 hapı vermıstı dr yıne kullanamadım:) kan degerlerımı baktırdım kanım dusuk ama dogal yoldan alamaya calıs dedı bılmıorum yaa artık antıdeprasan ıstemıorum ama baskada caremyok gıbı
Kizlar hamileligin ilk aylari kullanabolceginiz bir ilac verdimi doktorunuz
Ilk üç ay vermiyorlar cnm. Ama sonrasinda kullanabiliyorsun.
maşallah bebişine ve sana Allah uzun ömürler versin gercekten buyuk bi basarı en zorunu atlatmıssın bide normal dogum yapmıssın bebeginle vakit geçirmek senin butun sıkıntılarını alır inşallah
Canim medpamid normal insanlarda bile anksiyete yapıyor. Iki kez serumla verdiler banada deliriyordum. Psikiyatrim yasakladı. Artik serum takilacaksa 10 kere soruyorum içinde ne var diye b12 yi kullan anksiyeteni hafifletir. kan haplari da birsey yapmaz zorla kendini ic cunku kansızlık carpinti yapıyor
Arkadaşlar çok üzülüyorum , ilacı kasımın başında bıraktım bebek denemek için (2 senedir içiyordum çok düşük dozda olsa) 40 gün bekledikten sonra bebek denedik ve Rabbim hemen o ay nasip etti hamilelik ama boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldumMart ayı başından itibaren de anksiyetem tekrar başladı yani benim 4 ay olmuştu ilaç içmediğim süre ama tekrar başladı çok üzülüyorum gece uyuyamıyorum ve çalışıyorum sabah erken kalkmam gerekiyor. Doktora gittim ,tekrar hamilelik şüphesi olduğu için hiç bir şey yapamam sana dedi doktor. Önümüz hafta sonu bebek var mı yok mu belli olacak. Bebek yoksa ilaç başlayacak ama nereye kadar bu şekilde olacak bilmiyorum ,yaşım geçiyor bebek istiyoruz, en azından hamile kalana kadar kullansam (tabii şu an bebek yoksa )öğrenince hemen bıraksam dedim ama doktor olmaz o şekilde diyor. Anne olamayacak mıyım ben
bende öle soruom sureklı bana medpamıd yasak dıorum o gunden sonra ılac ıcemıorum korkuorum sureklı yan etkılerını arastırıorum bugun pskyt gıttım ben psıkolog yonlendır dedım sıkayetlerımı sordu anlattım sana onun yapabılecegı pek bısey yok ılac kullanmalısın dedı bende kullandım ama cok bıse olmadı dedım moralımı bozdu hamıle kalsak demek psıkıyatrıst bıse yapamıcak bıze ılla ılac kullanmalıyız demekkı
Arkadaşlar çok üzülüyorum , ilacı kasımın başında bıraktım bebek denemek için (2 senedir içiyordum çok düşük dozda olsa) 40 gün bekledikten sonra bebek denedik ve Rabbim hemen o ay nasip etti hamilelik ama boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldumMart ayı başından itibaren de anksiyetem tekrar başladı yani benim 4 ay olmuştu ilaç içmediğim süre ama tekrar başladı çok üzülüyorum gece uyuyamıyorum ve çalışıyorum sabah erken kalkmam gerekiyor. Doktora gittim ,tekrar hamilelik şüphesi olduğu için hiç bir şey yapamam sana dedi doktor. Önümüz hafta sonu bebek var mı yok mu belli olacak. Bebek yoksa ilaç başlayacak ama nereye kadar bu şekilde olacak bilmiyorum ,yaşım geçiyor bebek istiyoruz, en azından hamile kalana kadar kullansam (tabii şu an bebek yoksa )öğrenince hemen bıraksam dedim ama doktor olmaz o şekilde diyor. Anne olamayacak mıyım ben
Canim medpamid normal insanlarda bile anksiyete yapıyor. Iki kez serumla verdiler banada deliriyordum. Psikiyatrim yasakladı. Artik serum takilacaksa 10 kere soruyorum içinde ne var diye b12 yi kullan anksiyeteni hafifletir. kan haplari da birsey yapmaz zorla kendini ic cunku kansızlık carpinti yapıyor
Cnm ben hamile kaldigimda ilac kullaniyordum. 6 haftalikken öğrendim hamile oldugumu ilaci birden biraktim. 3. Aya kadarda icmedim. Ilk uc ay zaten sikintim olmadi. Sikintilarim basladiginda da ilac kullanabilecegimiz zamana gelmistik ilaca basladim. Suan 6 aylik hamileyim butun tahlillerde hersey normal cikiyor. Bende 30 yasindayim ilk bebegim. Yasim geçiyor falan diye üzülme. En hayirli zamanda allah verir
mrb arkadasım sende aynı benım gıbısın 5 aydır denıoruz olmuor ılacta ıcmıorum ama sureklı atak vuruor bende calısorum uayamıorum sureklı mıde bulantısı cekıorum sabahları zorlanıorum ıse gıtmek ıstemıorum evıme bıle bakamıorum tek korkumda anne olamamaksureklı gergın durumdayım oturup tv bıle ızleyemıorum artık hayat hep bolemı surecek acaba?
Merhaba kızlar herkeze geçmiş olsun
Benimde 2 çocuğum var sizler gibi aynı rahatsızlığı
Yaşayarak geçirdim 9 ayımı bu sitede kızlarla
Yazışarak geçirdim. Metpamid konusundaki
Teshişiniz çok doğru onu alınca çok daha kötü
Olurdum Dr bana seruma avil diye bir ilaç
Katardı rahat uyku uyur ve gevşerdim.
Avil aslında bir alerji ilacıymış ama yan etkisi
Uyku ve gevşetmesi rahatlatması
Ne güzel değilmi. Birde folik asit ilacı çok miğde
Bulantısı yapıyo ben içince çok kötü yapıyodu beni
Onlarında çeşidi var sanırım. Ama geçiyo Allah'ın izniyle sabır arkadaşlar
Zamanla hafifliyo ilk aylar vücut hiç tanımadığı hormonlarla karşılaştığı için
Şoklanıyo zamanla vücut alışıyor ve rahatlıyosun Allah'ın izniyle inşallah. Panikli
Nasılsın yazdıklarını okudum ilaç içemediğin için zorlanıyosun sanırım bebişin nasıl
Ona bakınca unutuyorsun sıkıntılarını ama değilmi
Kızlardan haberin varmı domestikus o mutlaka yazardı giremiyo heralde kızı büyümeye başladıkça
Daha çok ilgi kollamak gerekiyor ondan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?