Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Allah yardimcin olsun cnm evet zor bir süreç senin için ama 3 aylik olduktan sonra ilac kullanabiliryorsun. Bazen ilaca da gerek kalmaya bilir. Bebege alisanamam normal hem cok yeni hamilesin hem sıkıntılarin var.ben 5 aylik hamileyim hala ben bile alışamadım. Sanirim kucagimiza alinca alisacagiz ve anne oldugumuzu kabullenecegiz.

sen nasılsın peki şimdi canım hamileligin günlerin nasıl geçiyor

mrb kızlar umarım ıyısınızdır ben dun dr gıttım yumurtalıgımda kıst varmıs bu sekılde hamıle kalabılırmıyım yoksa ılac kullanmam sart olurmu bılgınız varmı bu konuda panık ataktan korkarken bıde bu cıktı basıma

6 aylık hamileyim hamileliğimn ilk gününden beri sürekli kötü şeyler düşünüyorum bebeğimde kötü şeyler var mı iyi mi falan diye doktor detaylı ultrasonda bakıyo ama en son gittiğimde yüzünü tam göremedim saçma sapan şeyler kuruyorum içim sıkılıyor nefes alamıyorum sanırım deliirmek üzereyim

emin ol yalnız degilsin

kızlar nasılsıınz ?
Valla canim ben bugun hic iyi degilim. Tam bi kac haftadir toparladim diyordum yine bir umutsuzluk coktu icime. Benim temel sorunum su an bu durumumu anneme anlatamadim. Her zaman ailenin en neseli zor anlarinda herkesin yuzunu gulduren teselli eden bi insandim. Gucluydum bakimliydim ailemin her zaman arkasindaydim. Ailem problemli bir aile o yuzden boyle olmak zorundaydim. Annem de dahil kimseye dert anlatmadim bugune dek. Simdi kotuyum ama kimselere diyemiyorum cunku annem tansiyon hastasi zaten basi dert dolu onu bununla uzmek istemiyorum. Onlardan kilometrelerce otede yeni evli bi insanim benim buralarda mutsuz oldugumu dusunler istemiyorum. Ama yaz tatiline kadar normal halime az bisey yaklasamazsam halimden anlarlar ve anlatmak zorunda kalirim. Annem zaten herseyden dram cikaran bi insan bu defa da benim icin uzuluyor diye kaygilanacagim. O kadar caresiz hissediyorum ki bazen...

14 haftalıgm cnm iym sükür dahada iyi olcmm ins ilaç kullanmaya dvm

Allah saglıklı bi şekilde bebegini kucagına almayı nasip eder inşallah ben yedi haftalıgım ilaç kullanımıyorum dayanmaya calıscam ama bu arlar obsesiflerim cok arttı mutsuzluk ve duygusallgım arttı ailemden uzagım dogudayız esim desen bugun dış göreve gidecek bilmiyorum napcam tek basıma

Merhaba kızlar nasılsınız. Bende bir iyi bir kötü 6 aylik oldum. Sanırım böyle gececek hamilelik. İnşallah bebeğime bakabilecek gücüm olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba arkadaşlar bende çok pipirikli ve panik atak bir insanım 6 ay denemeden sonra gebe kaldım 9+4 gebeyim benim derdim sürekli bebeği düşünmek iyimi kalbi atıyormu vs düşünceleri herkesi bunalttım eşim bıktı doktorum bıktı bu şekilde 9 ayı geçiremeyiz diyor elimden gelse hergün ultrasona girmek istiyorum ama tabiki giremiyorum çok şükür kanamam düşük tehlikem olmadı ama bu durumu yenemiyorum kendimide bebeğimide üzüyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar
Doğum yaptım ve döndüm aranıza. Gebelik süresinde cok fazla bu topige girmek istemedim açıkçası unutmuş yokmuş bir sıkıntım gibi yapmak bana daha iyi geliyor bazen çünkü. Doğumum sezaryen oldu ameliyathaneye girene kadar zordu ama doktordan ozellikle saat vermemesini istemistim ansizin cagirsin ve beklerken stres olmayim diye. 11 gibi doguma girdim 12:10 da çıkmışım. Çok korktum nefesimi ayarlamakta bile zorlandim ama allah yardım ediyor sanırım geçti hepsi bir şekilde. Anesteziden uyanirken panik ataga benzer bir sey yasadim oyle sandim ama narkozun etkisiymis nefes almakta cok zorlandim panikledim ama kisa sureliydi. Zaten bebeği düşünmekten kendinizi düşünemez oluyorsunuz inanin. Benim hemsireye ayilinca sordugum ilk soru bebek iyi mi oldu mu kaldi ki epey canim aciyordu biraz sıkıntılı bir ameliyat geçirdim ben sonrasinda panik atakla alakasi olmayan Hipoglisemi yuzunden yogun bakimda yatmak zorunda kaldim. Sadece her şey geçecek diye teskin etmeye calistim kendimi. Bebegim 3 gun yogun bakimda kaldi ve ben o kadar sakindim ki. Anladim ki kendinizden daha degerli dusunecek bir seyiniz olunca hele bu da evlat olunca sizin hic bir oneminiz yok. En azindan artik boyle hissediyorum. Artik kendimi kötü hissetme lüksüm yok hayatimda bu kadar guzel bir varlik varken
Emin olun siz de kucaginiza aldiginizda boyle hissedeceksiniz. Simdiden hepinize kolay dogumlar ve acil şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…