arkadaslar nasılsınız günleriniz nasıl geçiyor eşim dizinden ameliyat olmustu rapor alıp kendi memleketimize gittik 5 aya yakın kaldık şimdi görev yerine geldik doguya bide ben bi aylık hamileyim ilacımı kesmek zorunda kaldım burda da vakit geçmiyor napcam bilmiyorumobsesiflerimde arttı ilç kullnmkta istemiyorum çok yeni oldugu için mi bilmiyorum bebege alışamadım ailemde uzakta gurbetteyim çok zor kndimi yalnız ve mutsuz hissediyorum insallah devam edip artmaz Allahım sen bize yardım et
Allah yardimcin olsun cnm evet zor bir süreç senin için ama 3 aylik olduktan sonra ilac kullanabiliryorsun. Bazen ilaca da gerek kalmaya bilir. Bebege alisanamam normal hem cok yeni hamilesin hem sıkıntılarin var.ben 5 aylik hamileyim hala ben bile alışamadım. Sanirim kucagimiza alinca alisacagiz ve anne oldugumuzu kabullenecegiz.
sen nasılsın peki şimdi canım hamileligin günlerin nasıl geçiyor
Ben iyiyim cnm topladım şükür. Ara ara panik atak tutuyor ama hafif geçiyor. Sende ilerleyen zamanlarda daha iyi olursun
ilaç kullanıyor musun canım sen bazen içime öyle bir sıkıntı geliyor ki içinden çıkamicam zannediyorum inşallah öyle olur
Evet yaklasik bir buçuk aydir ilac kullaniyorum cnm.
Merhaba
Kaçıncı aydan itibaren ilaç kullanmaya başladınız ?
6 aylık hamileyim hamileliğimn ilk gününden beri sürekli kötü şeyler düşünüyorum bebeğimde kötü şeyler var mı iyi mi falan diye doktor detaylı ultrasonda bakıyo ama en son gittiğimde yüzünü tam göremedim saçma sapan şeyler kuruyorum içim sıkılıyor nefes alamıyorum sanırım deliirmek üzereyim
emin ol yalnız degilsin
Prozac şurup kullanan varmı kzlar aranızda
canım sen kaç aylık hamilesin nasılsın
Valla canim ben bugun hic iyi degilim. Tam bi kac haftadir toparladim diyordum yine bir umutsuzluk coktu icime. Benim temel sorunum su an bu durumumu anneme anlatamadim. Her zaman ailenin en neseli zor anlarinda herkesin yuzunu gulduren teselli eden bi insandim. Gucluydum bakimliydim ailemin her zaman arkasindaydim. Ailem problemli bir aile o yuzden boyle olmak zorundaydim. Annem de dahil kimseye dert anlatmadim bugune dek. Simdi kotuyum ama kimselere diyemiyorum cunku annem tansiyon hastasi zaten basi dert dolu onu bununla uzmek istemiyorum. Onlardan kilometrelerce otede yeni evli bi insanim benim buralarda mutsuz oldugumu dusunler istemiyorum. Ama yaz tatiline kadar normal halime az bisey yaklasamazsam halimden anlarlar ve anlatmak zorunda kalirim. Annem zaten herseyden dram cikaran bi insan bu defa da benim icin uzuluyor diye kaygilanacagim. O kadar caresiz hissediyorum ki bazen...kızlar nasılsıınz ?
14 haftalıgm cnm iym sükür dahada iyi olcmm ins ilaç kullanmaya dvm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?