• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

fulsac ı ben uzun yıllardır kullanıyordum bana hiç bir yan etkisi olmadı kilo aldırmak dışında. istersen doktorunla görüş her ilaç herkese iyi gelmeyebiliyor. lustralın yan etkisini görmeyen bir çok insan var ama bünye meselesi canım doktorun söyle seni daha uygun bir ilaca yönlendrsin bence

Aynen cnm lustral uykusuzluk yaptı bna cok bskada bi yan etkısi yoktu aslında ama nebiliym en hafif ilaç hangisi blmiorum gece uyumamak snr etti beni

Niye kipirdanasi ckk guzel korkma zamani gelfgnde kipirdasin diye bskcaksn son aylarda rahatsz olcan biraz ama korktgn kadar degil ben gecen sene hu zamnlr hamileydm yaz hamileligi gecrdm allah yardim ediyo[/QUOTE]

Son aylarda nasıl rahatsıZlık verio nası bi his? Benimde yaZa gelio nefessiz kalırım die korkuyorum:(

Kizlarrrr aranizda yeniyim. Son bir aydir rahatsizim anksiyete bozuklugu teshisi konuldu. Ilac kullanmayacagim kararliyim ama bazen cok zorlaniyorum. Bir yandan da bebek istiyorum. Umudum yuksek. Hepimiz atlatacagiz insallah. Zaten hasta degiliz de rahat batiyo bize :P

Benim gibi olan varmı etrafınızda hamilelıgim boyunca bas dönmesinden yatiyorum yardım ben bebişimı dogurabilcekmıyim

Benim gibi olan varmı etrafınızda hamilelıgim boyunca bas dönmesinden yatiyorum yardım ben bebişimı dogurabilcekmıyim

Kıyamam sana. Bizde farklı sıkıntılar yasiyoruz arkadaşım. İnşallah hepimizin bebeği saglikla dogacak buna inan. Birde bas dönmelerin tansiyondan olabilir baktirdin mi? Hamilelikte tansiyon çok oynuyormus çünkü

.
Kıyamam sana. Bizde farklı sıkıntılar yasiyoruz arkadaşım. İnşallah hepimizin bebeği saglikla dogacak buna inan. Birde bas dönmelerin tansiyondan olabilir baktirdin mi? Hamilelikte tansiyon çok oynuyormus çünkü

baktırmammı canım baktırmadıgım şey kalmadı hepsi normal tamamen pşikojojıkmiş ılaç başladı doktorum

Niye kipirdanasi ckk guzel korkma zamani gelfgnde kipirdasin diye bskcaksn son aylarda rahatsz olcan biraz ama korktgn kadar degil ben gecen sene hu zamnlr hamileydm yaz hamileligi gecrdm allah yardim ediyo

Son aylarda nasıl rahatsıZlık verio nası bi his? Benimde yaZa gelio nefessiz kalırım die korkuyorum:([/QUOTE]

Bebek buyudugu icin hareketlern kisitlaniyo ben cok nefes darligi yasamadm bende korkuydm ama olmadi hep dua ettm mukabeleye gittm ramazanda allh yardim ediyo

Son aylarda nasıl rahatsıZlık verio nası bi his? Benimde yaZa gelio nefessiz kalırım die korkuyorum:(

Bebek buyudugu icin hareketlern kisitlaniyo ben cok nefes darligi yasamadm bende korkuydm ama olmadi hep dua ettm mukabeleye gittm ramazanda allh yardim ediyo[/QUOTE]

Hareketlerinden canın acıyomu?

mrb arkadaslar dün adet oldum ama cok mıdem bulanıor sureklı agzıma gelıor bıse yıyemıorum hıc acaba hamıleyımde adetmı gördum yoksa panık ataktanmı anlamadım bılgısı olan varmı?

Adetin geciktimi adet geckmesidemide bulantısı yapıor

evet normalde 27 subatta olmam lazımdı 2 martta oldum uc gun atladı ama bekarken bole bıse yasamadım hıc bu seferkı cok agırdı resmen öldum bulantıdan tiksindim herseyden bazen uzerıne görme oluomus ama sanırım benımkı stres falan adetten oldu kafam karıstı

Bebek buyudugu icin hareketlern kisitlaniyo ben cok nefes darligi yasamadm bende korkuydm ama olmadi hep dua ettm mukabeleye gittm ramazanda allh yardim ediyo

Hareketlerinden canın acıyomu?[/QUOTE]

Yok cnm acimiyo sadece beklemedihin bi anda tekme geliyo oda hosuna bile gidiyo korkma cnm hersey cok guzel oluck hamileligini zehir etme kendine benm gibi sora pisman olursn benm gibi

evet normalde 27 subatta olmam lazımdı 2 martta oldum uc gun atladı ama bekarken bole bıse yasamadım hıc bu seferkı cok agırdı resmen öldum bulantıdan tiksindim herseyden bazen uzerıne görme oluomus ama sanırım benımkı stres falan adetten oldu kafam karıstı

Olabılır gene test fln dene ben ilk evlendgımde gecikti 6 gün fln ozman doktora gttim midem bulanıo die oda öyle demisti umarım en kısa zamanda sende hamile olursun tatlım stres yapma akısına brak strest yapınca daha zor oluyo o düsünceyle ypma

Hareketlerinden canın acıyomu?

Yok cnm acimiyo sadece beklemedihin bi anda tekme geliyo oda hosuna bile gidiyo korkma cnm hersey cok guzel oluck hamileligini zehir etme kendine benm gibi sora pisman olursn benm gibi[/QUOTE]

Canım eski yazışmalarını okudum sende nefes alamamaktan çok korkuyomuşsun son aylarda çok nefes darlığı yaşadın mı?

Yok cnm acimiyo sadece beklemedihin bi anda tekme geliyo oda hosuna bile gidiyo korkma cnm hersey cok guzel oluck hamileligini zehir etme kendine benm gibi sora pisman olursn benm gibi

Canım eski yazışmalarını okudum sende nefes alamamaktan çok korkuyomuşsun son aylarda çok nefes darlığı yaşadın mı?[/QUOTE]

Buna cevap vermişsşn cnm pardon, bebek büyüncede hareketleri canını acıtmadı yani öyle mi?

Canım eski yazışmalarını okudum sende nefes alamamaktan çok korkuyomuşsun son aylarda çok nefes darlığı yaşadın mı?[/QUOTE]

Yok canim yasamadim dedim ya korktugum gibi olmadi korkma

Canım eski yazışmalarını okudum sende nefes alamamaktan çok korkuyomuşsun son aylarda çok nefes darlığı yaşadın mı?

Buna cevap vermişsşn cnm pardon, bebek büyüncede hareketleri canını acıtmadı yani öyle mi?[/QUOTE]

Acitmadi cnm sen korkma rahst ol benm yazilarimi okumussn neler cektgimi ben zorlanmadm cok son ay zaten bebek asagi dusecek senn nefes alman zor olmicak kipitdamasina gelince cok guzel sen kipirdamadiginda korkcan biseymi oldu diye allahim yardim eder sen bol bol dua et

mrb arkadaşlar 20 haftalık gebeyim ve 4 yıldır panik atak ve anksiyete bozukluğu ile mücadele ediyorum tabi bu beni hamilelikte daha çok tetikledi sürekli daralma nefes alamama sıkıntı anı yaşıyorum size tavsiye edebileceğim sabah kahvaltısından sonra 20 dak yürüyüş nefes egzersizleriyle birde yatmadan önce yürüyüş bunlar gerçekten çok rahatlatıo birde asla yalnız kalıp kendinizi dinlememek biz kadnların en çok yaptığı şeyde bu. günde bi tane çikolatada hem bebeğimizi hemde kendimizi mutlu ediyor inş arkadaşlar bu panik ataktan hepimiz kurtuluruz ama önce inanmak lazım

arkadaslar nasılsınız günleriniz nasıl geçiyor eşim dizinden ameliyat olmustu rapor alıp kendi memleketimize gittik 5 aya yakın kaldık şimdi görev yerine geldik doguya bide ben bi aylık hamileyim ilacımı kesmek zorunda kaldım burda da vakit geçmiyor napcam bilmiyorum:( obsesiflerimde arttı ilç kullnmkta istemiyorum çok yeni oldugu için mi bilmiyorum bebege alışamadım ailemde uzakta gurbetteyim çok zor kndimi yalnız ve mutsuz hissediyorum insallah devam edip artmaz Allahım sen bize yardım et

Back
X