zaten korunmuorum ama kalamıorumda:) ama sen yasadıklarını bılıosun neler gecırdıgını yaa bole tam uykuya dalacakken bırden uyanıorum uykuda kalmadı bazen xa. falan alıorum ama hamılelıkte alamıcam ozman nasıl gecıcek bunlar bılmıorum artık delırıcem sanırım denemekten baska care yok
O atakda ve kaygida titreme, kasilma, kusma nedir ben bilirim. Hic merak etme cogalmiyor. Suan ilac kullaniyormusunuz? Bulanti ilacida kullandim, mide yanmasi ilaida kullandim, hatta karaciger ilacida kullandim. Bebege zarari yok bunlarin..ben hamilelik dogum deyince atak gecirecek olurdum, urperirdim resmen. Genel anesteziden korkuyordum. Dogumdan korkuyordum, cok sukur gule oynaya atlattim.genel anestezi oldum hemdeya neguzel anlatıorsunuz tek dılegım eşime bı bebek verebılmek okadr cok ıstıorkı ama bende okadr cok korkuorum atlatamam dıe hamılelıklerımı gecıremem dıe ona bellı etmıorum cunku ataklara pek ınanmıorama benımkı normaldede mıde bulantısı karın kasılmalrı falan oluordu tıtreme bayılma falan normalde olan bunlar hamıleyken sankı dahda artar gıbı gelıor bana suan mesela mıdem bulansa mıdem yansa hemen ılac alıorum ozman alamıcam nasıl dayancam bılmıorum yaa bu korku benı delı edıcek ve bence hamıle kalmamada ızın vermıcek
Panikli sen melisa cayi denedinmi.Arkdslr ne olck benm halim atak gecirmyrm ama santim depresyndayim surekli uyku hali hic birsey yapmk istemyrm Emzrdgm icn sik acikiym midem bulaniyo BIde kafam sersem gibi yabancilasma oluyo
Ben hamile kalmadan once cok korkuyordum. Kaldiktan snra kipirdayinca iyiler galibadeyip sevindim. Cok hos biseymis hic korkmadim.Yasemincim 19 haftalık hamileyim ve bebek kopırdama korkusunu aşırı yoğun yaşıorum. Sen bunu nasıl aştın? Kıpırdama haftalarından önce sende bu korkuyu yaşamışmıydın?
Bi defa hamileligi mahrumiyet olaram dusunmeyin, gebelikte kullanilan antidepresanlar var, ilac zararli olurmu tabi almak istemez insan ama atak ve kaygi bence bebege daha zararli. Uykusuzluk icin bosuna korkmzayin fayda etmezzaten korunmuorum ama kalamıorumda:) ama sen yasadıklarını bılıosun neler gecırdıgını yaa bole tam uykuya dalacakken bırden uyanıorum uykuda kalmadı bazen xa. falan alıorum ama hamılelıkte alamıcam ozman nasıl gecıcek bunlar bılmıorum artık delırıcem sanırım denemekten baska care yok
O atakda ve kaygida titreme, kasilma, kusma nedir ben bilirim. Hic merak etme cogalmiyor. Suan ilac kullaniyormusunuz? Bulanti ilacida kullandim, mide yanmasi ilaida kullandim, hatta karaciger ilacida kullandim. Bebege zarari yok bunlarin..ben hamilelik dogum deyince atak gecirecek olurdum, urperirdim resmen. Genel anesteziden korkuyordum. Dogumdan korkuyordum, cok sukur gule oynaya atlattim.genel anestezi oldum hemdeya neguzel anlatıorsunuz tek dılegım eşime bı bebek verebılmek okadr cok ıstıorkı ama bende okadr cok korkuorum atlatamam dıe hamılelıklerımı gecıremem dıe ona bellı etmıorum cunku ataklara pek ınanmıorama benımkı normaldede mıde bulantısı karın kasılmalrı falan oluordu tıtreme bayılma falan normalde olan bunlar hamıleyken sankı dahda artar gıbı gelıor bana suan mesela mıdem bulansa mıdem yansa hemen ılac alıorum ozman alamıcam nasıl dayancam bılmıorum yaa bu korku benı delı edıcek ve bence hamıle kalmamada ızın vermıcek
Panikli sen melisa cayi denedinmi.Arkdslr ne olck benm halim atak gecirmyrm ama santim depresyndayim surekli uyku hali hic birsey yapmk istemyrm Emzrdgm icn sik acikiym midem bulaniyo BIde kafam sersem gibi yabancilasma oluyo
Ben hamile kalmadan once cok korkuyordum. Kaldiktan snra kipirdayinca iyiler galibadeyip sevindim. Cok hos biseymis hic korkmadim.Yasemincim 19 haftalık hamileyim ve bebek kopırdama korkusunu aşırı yoğun yaşıorum. Sen bunu nasıl aştın? Kıpırdama haftalarından önce sende bu korkuyu yaşamışmıydın?
Bi defa hamileligi mahrumiyet olaram dusunmeyin, gebelikte kullanilan antidepresanlar var, ilac zararli olurmu tabi almak istemez insan ama atak ve kaygi bence bebege daha zararli. Uykusuzluk icin bosuna korkmzayin fayda etmezzaten korunmuorum ama kalamıorumda:) ama sen yasadıklarını bılıosun neler gecırdıgını yaa bole tam uykuya dalacakken bırden uyanıorum uykuda kalmadı bazen xa. falan alıorum ama hamılelıkte alamıcam ozman nasıl gecıcek bunlar bılmıorum artık delırıcem sanırım denemekten baska care yok
bugün kendimi kötü hissediyorm bir yandan ilaç yoksunlugu bir yandan mide bulantısı duygusallk sudan bile midem bulanıyor konusasım bile gelmiyor sabahları kalktıgımda iç sıkıntısıyla uyanıyorum nefes alamıyorum sankı obsesyonalrımda arttı daha bi ayılıgım sekız ay geçer mi
bugün kendimi kötü hissediyorm bir yandan ilaç yoksunlugu bir yandan mide bulantısı duygusallk sudan bile midem bulanıyor konusasım bile gelmiyor sabahları kalktıgımda iç sıkıntısıyla uyanıyorum nefes alamıyorum sankı obsesyonalrımda arttı daha bi ayılıgım sekız ay geçer mi
[/QUOTE]Yok cnm daha oynamadı beni de o taklalar korkutuo içinde kıpır kıpır yeter artık oynamasın olmuo musun ? İçin bi garip olmuo mu yani.. Yaa ben nie bundan bu kadar korkuyorum ve nasıl geçicek bu şekilde;( of off bi de son aylarda hareketler rahatsıZlıkk verio mu canını acıtıo mu
Niye kipirdanasi ckk guzel korkma zamani gelfgnde kipirdasin diye bskcaksn son aylarda rahatsz olcan biraz ama korktgn kadar degil ben gecen sene hu zamnlr hamileydm yaz hamileligi gecrdm allah yardim ediyo
Son aylarda nasıl rahatsıZlık veriobende yaza gelio nefessiz kalırım die korkuyorum
Slmbugün naslsn
arkadaşlar inşallah hepimiz bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza alırız ve daha sonrada bu ilaçlar yüzünden bebeğimizde sıkıntı yaşamayız ben de 23. haftanın içindeyim. bebeklerimiz doğduğunda birbirimize haber verelim bebeklerimziin durumunu. buraya yazalım. iyiyse yavrucuklar bizim gibilere umut olur. ben ilaç kullanıyorum1.5 -2 aydır. çok şükür çok düzeldim, ilaçsız olsa berbat bi durumda olurdum. biz ve bebeklerimiz çok iyi oluruz inşallah:)
Hangi ilacı kullanıosun arkadasm
ben 20 mg fulsac ve 35 mg anafranil kullanıyorum, ne yazıkki tek ilaç bana yetmediinşallah bundan sonra azaltabilirim..
O atakda ve kaygida titreme, kasilma, kusma nedir ben bilirim. Hic merak etme cogalmiyor. Suan ilac kullaniyormusunuz? Bulanti ilacida kullandim, mide yanmasi ilaida kullandim, hatta karaciger ilacida kullandim. Bebege zarari yok bunlarin..ben hamilelik dogum deyince atak gecirecek olurdum, urperirdim resmen. Genel anesteziden korkuyordum. Dogumdan korkuyordum, cok sukur gule oynaya atlattim.genel anestezi oldum hemde
yaemıncım az da olsa rahatlatıosun ıcımızı ama tabı her ınsan bır olmaz bende denemekten baska sansım yok suan ılac kullanmıorum 5 ay dır bıraktım ama gunden gune deısıroum ogretmenlık yapıorum o sekılde oyalanıorum ama hamılelıkte napıcamı bılmıorum suan kotu olsam hemen bı sakınlestırıcı alıorum ozman alamıcam nasıl gecıcek dıorum rabbım yarıdım eder ınsallah belkıde hıc cocum olmıcak 4 aylık evlıyım hıc korunmadım ama kalamıorum
fulsac ı ben uzun yıllardır kullanıyordum bana hiç bir yan etkisi olmadı kilo aldırmak dışında. istersen doktorunla görüş her ilaç herkese iyi gelmeyebiliyor. lustralın yan etkisini görmeyen bir çok insan var ama bünye meselesi canım doktorun söyle seni daha uygun bir ilaca yönlendrsin benceBen lustrala bslamıstım ama beni çok etkiledi uyuyamadm 2 gün kullandm braktm smdi bska ilaç kullanmak istiorum fulsac nasl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?