ya neguzel anlatıorsunuz tek dılegım eşime bı bebek verebılmek okadr cok ıstıorkı ama bende okadr cok korkuorum atlatamam dıe hamılelıklerımı gecıremem dıe ona bellı etmıorum cunku ataklara pek ınanmıor

ama benımkı normaldede mıde bulantısı karın kasılmalrı falan oluordu tıtreme bayılma falan normalde olan bunlar hamıleyken sankı dahda artar gıbı gelıor bana suan mesela mıdem bulansa mıdem yansa hemen ılac alıorum ozman alamıcam nasıl dayancam bılmıorum yaa bu korku benı delı edıcek ve bence hamıle kalmamada ızın vermıcek
O atakda ve kaygida titreme, kasilma, kusma nedir ben bilirim. Hic merak etme cogalmiyor. Suan ilac kullaniyormusunuz? Bulanti ilacida kullandim, mide yanmasi ilaida kullandim, hatta karaciger ilacida kullandim. Bebege zarari yok bunlarin..ben hamilelik dogum deyince atak gecirecek olurdum, urperirdim resmen. Genel anesteziden korkuyordum. Dogumdan korkuyordum, cok sukur gule oynaya atlattim.genel anestezi oldum hemde
Arkdslr ne olck benm halim atak gecirmyrm ama santim depresyndayim surekli uyku hali hic birsey yapmk istemyrm Emzrdgm icn sik acikiym midem bulaniyo BIde kafam sersem gibi yabancilasma oluyo
Panikli sen melisa cayi denedinmi.
Yasemincim 19 haftalık hamileyim ve bebek kopırdama korkusunu aşırı yoğun yaşıorum. Sen bunu nasıl aştın? Kıpırdama haftalarından önce sende bu korkuyu yaşamışmıydın?
Ben hamile kalmadan once cok korkuyordum. Kaldiktan snra kipirdayinca iyiler galibadeyip sevindim. Cok hos biseymis hic korkmadim.
Seninki kipirdamadimi annesi

seyirme yada damar atma gibidemi hissetmedin

o anneini alistira alistira oynar, ilerde taklalara gecer
zaten korunmuorum ama kalamıorumda:) ama sen yasadıklarını bılıosun neler gecırdıgını yaa bole tam uykuya dalacakken bırden uyanıorum uykuda kalmadı bazen xa. falan alıorum ama hamılelıkte alamıcam ozman nasıl gecıcek bunlar bılmıorum artık delırıcem sanırım denemekten baska care yok
Bi defa hamileligi mahrumiyet olaram dusunmeyin, gebelikte kullanilan antidepresanlar var, ilac zararli olurmu tabi almak istemez insan ama atak ve kaygi bence bebege daha zararli. Uykusuzluk icin bosuna korkmzayin fayda etmez

zaten hailelerin cogu uykusuzluk ceker, bu hamilelikten kaynaklidir. Belkide bebek size terapi gibi gelecek. Saglik takibi, alisverisi, gelisimi hepsi ayri bir guzellik ve mesguliyet
Bende bu ara tam uykuya dalacakken bi uyaniyorum sinirlerim geriliyor uyaniyorum, bida uyuyamiyorum, sanirim yine kansizligim var.
Birde ben ofsesifim soylemismiydim

takintimsa hastalik