Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

ebusumm cok sevindim yaa Allah saglıkla kucagına almak nasip etsin banada dua et olurmu?ben iyiyim hamdolsun..cok zorladımı ilacı bırakmak nasıl hissediyosun ?

teşekür ederi gznn etmem mi canım dualarım seninle ilacı birden bıraktım oda cok kotu bişe kafam sallanıyor sanki umarım uzun sürmez

Merhaba gecmis olsun. Ilac yoksunlugu yaklasik 1 ay sürüyor. Pasiflorayi hamilelikte kullanabiliyorsunuz. Bana kadın dogum doktorum yazmisti ama beni rahatlatmadi sikinti duzeyim çok yuksekti. Umarim sana iyi gelir

sagol ezgidemir ilaç yoksunlugu gerçekten çok kötü ben daha içmedim sonumuz hayırlı olsun

Regl olacagin için sinirli olabilirsin. Ben hamileligimin ilk üç ayında çok sinirliydim. Sonradan gecti. Diger zamanlarda cok sinirlenmem genelde sakinimdir.

yaa varya nasıl bı sınır bole bogazım dugumlenıor sankı bıde ben kacarak evlendım aılemle konusmuorum onlardan uzakta yasıorum hersey stres bunlarla ılacsız basetmeye calısorum sureklı eşimle kavga edıorum okadar bunaldımkı annemın sesını bıle duyamıorum

Hamile kalamiyorum diye stres yapiyorsan hamile kalamiyor olabilirsin. Stres de etkiliyor. Birde zamana birak onun ne zaman olacagi bellidir. Zamani gelince olacak en hayırlı zamanda olmasını diliyorum

evet ınsallah bakalım evlendıkten sonra ıkı kere adet gordum bu da ucuncu olacak ınsallah demekkı zamanı var daha...

Kızlar 5.gunum hala regl olmadım testte yaptım şimdi ama hala negatif hafta sonu kanda da negatıf cıktı 0.453 doktor ıkı hafta sonu tekrarla dedı idrar yaptım negatif ya

Sıkıntı bir dönem geciriyorsun keşke ilaci bırakmak icin biraz bekleseydin. Bende yeni evlendigimde birakmistim ilaci. Gurbete evlenmistim kimsem yoktu ne arkadas ne aile... sonra cok kötü oldum tekrar başladım ilaca. Doktor yanlis bir zamanda birakmissin demisti.

Canm seni cok iyi anliym bende kacarak evlendim ailemden uzak babam 1sene konusmadi bir suru sotunlar yasadik gamile kaldim dogumdn sonra artk uzunguler patladi bu hastalik geldi 8senedr cekiym bu derdi sukur ailemle bi sofun yok gidiyz geliyolar zaman lazim hersey yoluna giriuo uzulme simdi herseyim var hersey yolunda mutlu olamyrm bu haslktn cok yiprandm

Arkadslar napcam ya bi panokatak beni mahvetti bogazlatim agriyo sol bademcihim yutkinurken aciyo vkk halsizm canm bisey yapmak istemiuo boynum agriyo nalpcm ya hep kotu hastalklar dusunuym boynmda lenf bezeleri var korkuym dok gittm suan acil bi durum yok dedi ama korkuym ya psikolojm bozuk

Arkadasm artk ilaça bsla byle daha kötüsün belliki ben bugün bsladm bebegm allaha emanet

benım annem konusmuor babam konusuor bızde tersı bı durum ama annem asla barısmam dıor benı gerı almak ıstıor zamanla duzelıcek belkı ama ozmana kadar cektıklerım nolcak bılmıorum ınallah cabucak barısırlar dılegım bu kendı sorununuda kendıne cok buyuk problem yaparsan hıc gıtmez dahda kotu olursun bence cok takıntı yapma ve bos kalma oyalan zorlada olsa bıseyler yapmaya calıs..

ya ben sunu dusunuorum ılacı hep kullancakmıyız hayatımız boyunca yanı dönemlerımız oluor ben mesela adet donemınde bıle kotu oluorum sureklı ılaclamı yasıcaz o da bıyerı yaparken dıer yerı yıkıcak ozman napıcaz bılmıorum

Valla bilmiyorum cnm 8 senedir ilacla yaşıyorum ne zaman biraksam hayat zindan oldu. Artik kabullenmek gerek galiba

Valla bilmiyorum cnm 8 senedir ilacla yaşıyorum ne zaman biraksam hayat zindan oldu. Artik kabullenmek gerek galiba

kabullenmek ayrı bısey hanı kullanırında ılacı ama baska bıyere zarar verıcek daha yasımız genc hayatımız boyunca bunu kullanamayızkı ayrıca bı ılac bı sure sonra etkı etmıor bence sureklı deısıtırmekmı lazım onuda bılmıorum ezgıcım sen regl donemlerınde sıkıntı yasıomuydun ataklar mıde bulantısı falan gıbı?

Oluyordu cmm daha cok iç sıkıntısi ve sinir hali oluyordu

mrb yasemın sen burda yazmıstınya hamılelıgım rahat gectı dıe adet donemlerın nasıl oluordu bole atak mıde bulantısı agrı cok oluormuydu bıde hamılelıkte onamı benzıor yanı hormonlar deısıorya

Hamileligimdeki normalde adet olmam gereken zamanimi sordun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…