aynen bende dubakıyımben kapalımıyım
Kizlar benm 4aylik bebegm var gece 12de yatyz 2 3kere emmeye kalkiyo sabah 7de esime kalkiym kafam sersem gibi uyku hali basim doncek gibi bazen mide bulantisi hafif acaba uykuszlktanmi panikataktnmi bilmym ya herseyde bisey ariyom iste sizce
Bence uykusuzluktandır o sürekli kalkiosun uykun bölünüyo gece uykusunu tam alamıosun
Bilmym cnm ya iyice kotu oldum hamilelikten kotu ilacta kullanamiym hic bisey dusunmk istemum artk ya agir geliyo kafam sersem bide dusunceler bogazimda bisey var gibi offf ne gastalikmis be
Ben onlari gectim aksan atagim tuttu gogsumde bir agirlik bogazimi sikiyolar sanki panik yaptm cok kotu oldum uyuyamadm kac saat
Amin cnm ya allahtan baska siginacahimiz yok nezamn normal insan olacz ben boyle olmamistm dogumdn beri aksam cok kotu oldum sonra uyumusm
Kizlar benm 4aylik bebegm var gece 12de yatyz 2 3kere emmeye kalkiyo sabah 7de esime kalkiym kafam sersem gibi uyku hali basim doncek gibi bazen mide bulantisi hafif acaba uykuszlktanmi panikataktnmi bilmym ya herseyde bisey ariyom iste sizce
Ya bilmiuordum inan cok uzuldum neden kaybettin kac aylikti cok gecmis olsun insallah allaj buyuk istediginn hersey olur tekrar isyediklerine kavusursun.
selam hanımlar Allah hepinize iyilik versin..ne haldesiniz:)
Bazen berbat bzen iyi peki sen
iyiyim arkadasım hamdolsun...yaşarken içinden cıkılmaz bir durum gibi geliyo ama geçiyo gördüğün gibi..uzun zamandır da ilaç kullanmıyorum..hep iyi ol inşallah
Amin ins nasl gecio bzmki nie geçmio ne yapıosun yani arkadasm
öncelikle ben hamile değilim canım onun negatif etkisini yasamıyorum yani..benim teşhisim yaygın anksiyete bozuklugu tam 6 ay ilaç tedavisi gördüm harfiyen uydum doktoruma bunun yanında manevi yönümü güçlendirdim..14 aralıktan bu yana ilaç kullanmıyorum..tabiki gel gitlerim oluyor ilacı bırakırken fiziksel bazı sıkıntılar cektim..ara ara yine ya tekrar ederse korkusu oluyo ki bu ihtimal hep var ama günlük hayatımı etkileyecek düzeyde değil korkularım..mesela bir iki hafta kadar öncesanırım panik atak diyebileceğim birşey yaşadım..uyumak içinyattıgımda bütün vücudum uyusmaya basladı carpıntı ve yabancılasma oldu..dua ettim ve telkin ettim kendimi..eşimi bile uyandırmadım..öncesinde böyle bir durumda solugu acilde alıyorduk:)10 dakika içinde gecti ve uykuya daldım sonra..
evet belki tekrar edebilir ama iyi günüm kötü günümden coksa buna şükredeceğim..en azından elim ayagım tutuyo ve kimseye muhtac değilim diye şükredeceğim..sanırım sen bebek bekliyorsun bak ben daha o yolları asıcam...:)muhakkak cok söyleyen oluyordur su duayı oku falan diye..benim bu anlamda tek tavsiyem ellerin kalbinde ihlasla sifanı iste Allah tan..kuracagın cümleler sana kalmış yeterki samimi olsun..Rabbim sanada meleğinede saglık versin..cok daha güçlenmiş olarak cık bu sıkıntıların içinden inşallah..
selam hanımlar Allah hepinize iyilik versin..ne haldesiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?