• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kizlar benm 4aylik bebegm var gece 12de yatyz 2 3kere emmeye kalkiyo sabah 7de esime kalkiym kafam sersem gibi uyku hali basim doncek gibi bazen mide bulantisi hafif acaba uykuszlktanmi panikataktnmi bilmym ya herseyde bisey ariyom iste sizce

Kizlar benm 4aylik bebegm var gece 12de yatyz 2 3kere emmeye kalkiyo sabah 7de esime kalkiym kafam sersem gibi uyku hali basim doncek gibi bazen mide bulantisi hafif acaba uykuszlktanmi panikataktnmi bilmym ya herseyde bisey ariyom iste sizce

Bence uykusuzluktandır o sürekli kalkiosun uykun bölünüyo gece uykusunu tam alamıosun

Bilmym cnm ya iyice kotu oldum hamilelikten kotu ilacta kullanamiym hic bisey dusunmk istemum artk ya agir geliyo kafam sersem bide dusunceler bogazimda bisey var gibi offf ne gastalikmis be

dogrudur bende bi iyim bi kötü ama şükür idare ediyorum sadace morelim bozukoluyo herşey boş geliyo bana hiç tat zevk vermiyo

Ben onlari gectim aksan atagim tuttu gogsumde bir agirlik bogazimi sikiyolar sanki panik yaptm cok kotu oldum uyuyamadm kac saat

Amin cnm ya allahtan baska siginacahimiz yok nezamn normal insan olacz ben boyle olmamistm dogumdn beri aksam cok kotu oldum sonra uyumusm

Bana da oluyordu aynısı. Uykusuzluk ve dinlenememekten oluyor. Eh bu da panik atağı tetikliyor. İşte bu da uykusuzluk ve panik atak döngüsünü ortaya çıkarıyor. Allah kolaylık versin.

Amin ins nasl gecio bzmki nie geçmio ne yapıosun yani arkadasm

öncelikle ben hamile değilim canım onun negatif etkisini yasamıyorum yani..benim teşhisim yaygın anksiyete bozuklugu tam 6 ay ilaç tedavisi gördüm harfiyen uydum doktoruma bunun yanında manevi yönümü güçlendirdim..14 aralıktan bu yana ilaç kullanmıyorum..tabiki gel gitlerim oluyor ilacı bırakırken fiziksel bazı sıkıntılar cektim..ara ara yine ya tekrar ederse korkusu oluyo ki bu ihtimal hep var ama günlük hayatımı etkileyecek düzeyde değil korkularım..mesela bir iki hafta kadar öncesanırım panik atak diyebileceğim birşey yaşadım..uyumak içinyattıgımda bütün vücudum uyusmaya basladı carpıntı ve yabancılasma oldu..dua ettim ve telkin ettim kendimi..eşimi bile uyandırmadım..öncesinde böyle bir durumda solugu acilde alıyorduk:)10 dakika içinde gecti ve uykuya daldım sonra..

evet belki tekrar edebilir ama iyi günüm kötü günümden coksa buna şükredeceğim..en azından elim ayagım tutuyo ve kimseye muhtac değilim diye şükredeceğim..sanırım sen bebek bekliyorsun bak ben daha o yolları asıcam...:)muhakkak cok söyleyen oluyordur su duayı oku falan diye..benim bu anlamda tek tavsiyem ellerin kalbinde ihlasla sifanı iste Allah tan..kuracagın cümleler sana kalmış yeterki samimi olsun..Rabbim sanada meleğinede saglık versin..cok daha güçlenmiş olarak cık bu sıkıntıların içinden inşallah..

öncelikle ben hamile değilim canım onun negatif etkisini yasamıyorum yani..benim teşhisim yaygın anksiyete bozuklugu tam 6 ay ilaç tedavisi gördüm harfiyen uydum doktoruma bunun yanında manevi yönümü güçlendirdim..14 aralıktan bu yana ilaç kullanmıyorum..tabiki gel gitlerim oluyor ilacı bırakırken fiziksel bazı sıkıntılar cektim..ara ara yine ya tekrar ederse korkusu oluyo ki bu ihtimal hep var ama günlük hayatımı etkileyecek düzeyde değil korkularım..mesela bir iki hafta kadar öncesanırım panik atak diyebileceğim birşey yaşadım..uyumak içinyattıgımda bütün vücudum uyusmaya basladı carpıntı ve yabancılasma oldu..dua ettim ve telkin ettim kendimi..eşimi bile uyandırmadım..öncesinde böyle bir durumda solugu acilde alıyorduk:)10 dakika içinde gecti ve uykuya daldım sonra..

evet belki tekrar edebilir ama iyi günüm kötü günümden coksa buna şükredeceğim..en azından elim ayagım tutuyo ve kimseye muhtac değilim diye şükredeceğim..sanırım sen bebek bekliyorsun bak ben daha o yolları asıcam...:)muhakkak cok söyleyen oluyordur su duayı oku falan diye..benim bu anlamda tek tavsiyem ellerin kalbinde ihlasla sifanı iste Allah tan..kuracagın cümleler sana kalmış yeterki samimi olsun..Rabbim sanada meleğinede saglık versin..cok daha güçlenmiş olarak cık bu sıkıntıların içinden inşallah..

İnş arkadasım bzen iyi oluyorum bzen ktü mutsuzluk çöküyor biliyorum hç bisey olmyck aslnda kndi kuruntum bu zamana kdarda bisey olmadı tedavyle çok iyiydm sadece gene iyi olmak istiorum sçma sapan seyler düsünmek istemiorum

selam hanımlar Allah hepinize iyilik versin..ne haldesiniz:)

slm canım nasılsın hamileyim ben bizede süpriz oldu ilacı birden kesmek zorunda kaldım doktorum ilk üç ay içmemi önermedi ama mecbur kladgında içebilecegimi söyledi ben kendimi idare edebilecegim yere kadar dayanacam

Back
X