Arada bi oluO arkadasm bide bu hastalık gecmiycek hep byle hssedicem sanıorum
Valla geçmese benim gecmezdi cnm. Gece saat 3de 4de ölüyorum diye kendimi sokaklara attigimi biliyorum. Acile gidiyordum hamileyim diye tansiyonumu ölçüp baska birsey yapmadan geri gonderiyorlardi. Ahhh annem ne cekti benden gece defalarca kez sıçrayip onuda uyandırıyordum cok kötüyüm diye. Hic kimse hicbirsey sikintimi gecirmiyordu. Üstüne birde surekli kusuyordum. Defalarca kez baygınlık gecirdigimi biliyorum. Simdi o zamana göre cok iyiyim şükür. Geciyor inan cok zor biliyorum ama gececek
İnş arkadasım nrmal insanlar gbi bisey takmamak düsünmemek istiorum öncesini düsünüyorum hep evt ilaç kullanırken gayet iyiydm takmıodum geziodum ama bu sfr cesaretsizm sanırım hamile oldugum içn bide blmedigm bi ilaça bslıycm icn
Evet hamilelik hormonlarida insani cok hassas yapıyor. Birde hic bilmedigimiz birsey yasiyoruz suan bu bile basli basina bir sikinti. Ilac içinde korkma lustral bu gurup ilaclarin icin yan etkisi en az olan ve en hafif ilacmis psikiyatirim öyle söylemişti.
İnternette arastırdm c grubu bi ilaçmıs bende öyle duymustum ilaça bşladktan snra bebek icin kntrolegttn mi hç
Gittim cnm bebek günü ile bir gidiyor gelisimi falan cok iyi masallah.
Bir bucuk senedir yurt disinda çalışıyor. Bende yanina gidip geliyordum ama hamile kalinca gitmedim hic. Insallah dogumdan 2 ay sonra kesin dönüş yapacakMasallah cnm allah bozmasn esin sürekli yurt dısınamı ckıor
Bir bucuk senedir yurt disinda çalışıyor. Bende yanina gidip geliyordum ama hamile kalinca gitmedim hic. Insallah dogumdan 2 ay sonra kesin dönüş yapacak
Evet allahtan annem var. Sende sanslisinİns cnm hyrlısı ne güzel annenlern yanındasn allahtan benimkiler yaknda oturuyor
Evet allahtan annem var. Sende sanslisin
Evt o konuda sanslıym arkadasm ynlıs anlamazsan facebook varmı ekleyelm birbirmzi
Ozelden yazdim cnm geldi mi
Msj geldmi arkadasm
Msj geldmi arkadasm
Cnm msjin geldi ama bulunamadı diyor benimki geldiyse sen ekle beni
Telden yapamadm pcye gecince halledicem arkadasm
Evet bende telden yapamadim. Bekliyorum ekleme talebini
tatlım sonuç bulunamadı dior aramalarakapalısın galiba
Yok degilim bende seni bulamıyorum deli olacagim
aynen bende dubakıyımben kapalımıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?