slm canım nasılsın hamileyim ben bizede süpriz oldu ilacı birden kesmek zorunda kaldım doktorum ilk üç ay içmemi önermedi ama mecbur kladgında içebilecegimi söyledi ben kendimi idare edebilecegim yere kadar dayanacam
Dayan arkadasm bende 3 ayma grmek üzerıym ama bslıycm ilaca sanırm
slm canım nasılsın hamileyim ben bizede süpriz oldu ilacı birden kesmek zorunda kaldım doktorum ilk üç ay içmemi önermedi ama mecbur kladgında içebilecegimi söyledi ben kendimi idare edebilecegim yere kadar dayanacam
biraz daha sabret ben kendımı bıldım bileli ilaç kullnıyorum bnde anksiyete ve okb var bu aralar okbyı yogunlukla yasıyorum ilacı hamile oldugumu ogrendim anda bıraktım hamileliğim planlanmıs bi durum dildi ertesi gün hapı içmeme ragmen hamile kaldım çünkü ben hala tedavi oluordum bıraz daha zamanım vardı olacak bişeye engel olunmaz Allahın bize verdgi bır hediye Allah isteyen herkese versin
arkadaslar doktorum bana passiflra diye bir surup verdi eger sıkıntın çok olursa bndan içebilirsin dedi kullanan var mı bebege zararı var mı bitkisel bi surupmus galiba
Ben sezeryan yaptım canım son haftalarda zordu aynı dediğin gibi kucağıma sağlıklı alıcağım ümidi bende de yoktu sadecedoğum yaptığım gün ilacımı içmedim psikiyatrim birşey olmayacak dedi bana çok güven vererek konuştu şuan kızım çok şükür çok sağlıklı ve hiç bir sorun yok inan bugünleri görebileceğim hiç aklıma gelmezdi.. Emzirirkende kullandım hala emziriyorum burasının bana da çok faydası oldu burdaki arkadaşlar çok destek oldu öğrendiğimde 4 haftalıktım aldırmaya bile gittim burdaki arkadaşlar bana çok destek oldular çok
canım bitkisel bi şurup ama içinde alkol var eğer alkol almıyorsan passiflra nın bir de kapsül şeklinde olanı var onda alkol yok onu eczacıya danışabilirisin. bebeğe zararı yok diye bazı doktorlar veriyorlar ben de duymuştum.
doktorum bunu verdi çok sıkntılı oldugun anda iç dedi insan nelere gögüs germiyor bnde sabredecem
arkadaslar bn hamile oldugumu ögrendim anda ilcımı bıraktım bırakmanın etkısını yasıyorum cok kötü bı duygu kafamı cevirdgım an sankı basım sallanıyor gibi hissediyorum sizce bu ne zaman gecer
Merhaba gecmis olsun. Ilac yoksunlugu yaklasik 1 ay sürüyor. Pasiflorayi hamilelikte kullanabiliyorsunuz. Bana kadın dogum doktorum yazmisti ama beni rahatlatmadi sikinti duzeyim çok yuksekti. Umarim sana iyi gelir
ezgıcım nasılsın hamılelık nasıl gıdıor ılac etkı gosterdımı?
Iyiyim cnm ilac etkisini gosterdi sakinledim biraz. Sen nasılsın
bende ıyı olmaya calısıorum adet olcam sanırım karnım cok agrıo bıde sureklı sinirliyim bu ara neden bole oldum anlamıorum eşimle sureklı kavga edıorum artık bıktım valla sendede oluormuydu ?
yaa ben nie hamile kalamıorum(
dayanabildiğin yere kadar dayanmaya çalış arkadaşım, ben 3 ay sabrettim ama sonra o kadar kötü oldum ki ilaca başlamak zorunda kaldım yoksa bebeği kaybedebilridim o derece kötü olmuştum. passiflora hafif anksiyete de işe yarıyor eğer gerçek bir atak geçiriyorsan bi işe yaramıyor kendimden biliyorum:) ilacı bi anda mı kestin? yoksunluk belirtisi gösteriyor olabilirsen eğer öyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?