Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Dayan arkadasm bende 3 ayma grmek üzerıym ama bslıycm ilaca sanırm

biraz daha sabret ben kendımı bıldım bileli ilaç kullnıyorum bnde anksiyete ve okb var bu aralar okbyı yogunlukla yasıyorum ilacı hamile oldugumu ogrendim anda bıraktım hamileliğim planlanmıs bi durum dildi ertesi gün hapı içmeme ragmen hamile kaldım çünkü ben hala tedavi oluordum bıraz daha zamanım vardı olacak bişeye engel olunmaz Allahın bize verdgi bır hediye Allah isteyen herkese versin

Amin inş hormonlar flnda cok etkilio ben cok duygusal olmustum snrli duygusallık var gene ama snr geçti çok sükür bulantı flnda olunca takılıosun iste allah yrdmcmz olsun

arkadaslar doktorum bana passiflra diye bir surup verdi eger sıkıntın çok olursa bndan içebilirsin dedi kullanan var mı bebege zararı var mı bitkisel bi surupmus galiba

arkadaslar doktorum bana passiflra diye bir surup verdi eger sıkıntın çok olursa bndan içebilirsin dedi kullanan var mı bebege zararı var mı bitkisel bi surupmus galiba

canım bitkisel bi şurup ama içinde alkol var eğer alkol almıyorsan passiflra nın bir de kapsül şeklinde olanı var onda alkol yok onu eczacıya danışabilirisin. bebeğe zararı yok diye bazı doktorlar veriyorlar ben de duymuştum.

Son düzenleme:

Melek özelden sana mesaj atamıyorum. Ama seninle konuşmaya çok ihtiyacım var telefonlaşabilir miyiz bir şekilde

doktorum bunu verdi çok sıkntılı oldugun anda iç dedi insan nelere gögüs germiyor bnde sabredecem

arkadaslar bn hamile oldugumu ögrendim anda ilcımı bıraktım bırakmanın etkısını yasıyorum cok kötü bı duygu kafamı cevirdgım an sankı basım sallanıyor gibi hissediyorum sizce bu ne zaman gecer

doktorum bunu verdi çok sıkntılı oldugun anda iç dedi insan nelere gögüs germiyor bnde sabredecem

dayanabildiğin yere kadar dayanmaya çalış arkadaşım, ben 3 ay sabrettim ama sonra o kadar kötü oldum ki ilaca başlamak zorunda kaldım yoksa bebeği kaybedebilridim o derece kötü olmuştum. passiflora hafif anksiyete de işe yarıyor eğer gerçek bir atak geçiriyorsan bi işe yaramıyor kendimden biliyorum:) ilacı bi anda mı kestin? yoksunluk belirtisi gösteriyor olabilirsen eğer öyleyse

ebusumm cok sevindim yaa Allah saglıkla kucagına almak nasip etsin banada dua et olurmu?ben iyiyim hamdolsun..cok zorladımı ilacı bırakmak nasıl hissediyosun ?

arkadaslar bn hamile oldugumu ögrendim anda ilcımı bıraktım bırakmanın etkısını yasıyorum cok kötü bı duygu kafamı cevirdgım an sankı basım sallanıyor gibi hissediyorum sizce bu ne zaman gecer

Merhaba gecmis olsun. Ilac yoksunlugu yaklasik 1 ay sürüyor. Pasiflorayi hamilelikte kullanabiliyorsunuz. Bana kadın dogum doktorum yazmisti ama beni rahatlatmadi sikinti duzeyim çok yuksekti. Umarim sana iyi gelir

Kizlar 4aylik bebegm var ilacsz hamilelik gecrdm buaralar gene tekrarliyo ataklarm gece uyuyamiym gogsume bir agirlik geliyo bogazimi sikiyolr sanki ates basiyo napxm ben ya unutmaya caliaum emzirdgm icin ilacta kullanamam

bende ıyı olmaya calısıorum adet olcam sanırım karnım cok agrıo bıde sureklı sinirliyim bu ara neden bole oldum anlamıorum eşimle sureklı kavga edıorum artık bıktım valla sendede oluormuydu ?

Regl olacagin için sinirli olabilirsin. Ben hamileligimin ilk üç ayında çok sinirliydim. Sonradan gecti. Diger zamanlarda cok sinirlenmem genelde sakinimdir.

dayanmaya çalıscam bakalım ne kadr surcek o suruptanda daha içmedim hamile oldgumu ogrendigim anda kestimögrendigim anda kestim suan etkilerini yasıyorum berbat bişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…