Evet cnm ege Üniversitesinde prof. Ben sordum dogumdan once kesecekmiyiz diye bana hayir dedi. Çünkü dogum stresiyle bir daha kotu olabilirsin dedi. Eger sezeryan olacak olursa yani dogumun tam günü belli olursa sadece o gün almazsin dedi. Dogurdugun günde paxile geceriz dedi.
Anladim cnm ne guzel iste en azindan ilacsixz kalmayacagiz dimi ya ben de uyku poblemi var largactili dogum onuna kadar kullansam olurtmuki dr bana net bisey solemedi ya
Ben israrla sordum cnm her iki doktorumda kullan dedi. Sen tekrardan hem psikiyatrina hem kadin Doğum doktoruna sor
K.dodumcuma sorcam ok psikrsim largactil icin net bisey solemedi devamli kullamilirtmi bilmiyortum of .uyku prob halletmen lazdim dedi. O ole soleyuince daha tedirgin oldum uykum kaciyor.
Insallah duzelir cnm.
Insallah duzelir cnm.
Ezgi naslsn cnm
İyiyim arkadaşım tv izliyorum sen nasılsın ne yapıyorsun
Atistir birseyler bebegini ac birakma :) keske benimde icim alsa da yesemAynen bende tv izliorum çok acıktm bide :)
Atistir birseyler bebegini ac birakma :) keske benimde icim alsa da yesem
Atistırdm tatlımda yok doymadm senin nie cnın istemio ilaçlardan mı
Bilmiyorum ki cnm hamilelikten mi panik ataktan mi surekli bir mide bulantisi var. Birde cok istahsizim. Keyifle yemek yediğim günleri özlüyorum
Evet Öyleymis annem 9 ay boyunca kusmus onun gibi olacagim diye cok üzülüyorumİnş ogünlerde gelir tatlm bzi hamileliklerde mide bulantisı uzunda olblırmiş
Evet Öyleymis annem 9 ay boyunca kusmus onun gibi olacagim diye cok üzülüyorum
Sanirim annene çekmissn doktor ilaç fln vrmedmi
Verdi de ise yaramıyor onun için kullanmıyorum. Largactil bulantima biraz iyi geliyor. Istahsizliga çözüm yok malesef
Evet cnm ege Üniversitesinde prof. Ben sordum dogumdan once kesecekmiyiz diye bana hayir dedi. Çünkü dogum stresiyle bir daha kotu olabilirsin dedi. Eger sezeryan olacak olursa yani dogumun tam günü belli olursa sadece o gün almazsin dedi. Dogurdugun günde paxile geceriz dedi.
Evet kullanacagim. Dogum yapinca paxile gececegim emzirirken lustral kullanılmıyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?