Ne güzel hemen hamile kalmissin ben korkudan 4 sene erteledim keske hemen yapsaymisim. bendw iki kez biraktim ilaci ama hep tekrarladi. 8 senedir bende ilac kullaniyorum. Benim annemde var panik atak o senelerce ilacsiz katlandi. Ama yaşla birlikte siddeti de azaliyor sanirim artik daha iyi. Umarim bizde iyi oluruz
Umarım arkadasım benid teyzemin çocuklarında fln var
canım bu hastalıkta genetık oluyo benm babanemde babamda var bendede var benmde 7senedr bende dogru düzgün tedavı olamadm hep yarım bıraktım ondan omuzlarım benmde kasılıyo kollarm agrıyo sınırlerden oluyo sızdede benm gıbı hastalık hastalıgı var mı ben hep bıyerımde bıseyler arıyorum buluym da hep kötuye yoruyorum uzuluym panık yapıym bıde hep nefesım yetmıyomus gıbı gelıyo derın derın nefes alıyom off ya ne zaman rahat nefes alıcam normal ınsan olmak ıstym artk gamsz dertsz tasasız ınsam olsam keske cok takıntılıym ya
evet canm emzırıyorumAh ah keske arkadasm bzde rahat biri olsak sen emzirdign icn mi ilaç kullanmyosun
mrb arkadaşlar bı kacgündür yoktum özledım sızlerı:) korkular hala devam edıor bendede hamıle kalamıorumhepımız aynıyız anlasılan ama dua edelımkı gecsın rabbım hepımıze şifa versın.. ezgıcık üzülme biz burdayız dogumdada burdayız:))
Seni görmek ne güzel hosgeldin. Destegin icin tesekkur ederim. Allah sanada bu güzel duyguyu en kisa zamanda nasip etsin.
Ezgi selam nasıl oldun? Bebgin hareketlerini hissetmeye başladın mı? Canım bir de sen genel bir sıkıntı panik atak mı yaşıyorsun yoksa benim gibi karnının şişicek olması bebegi nasıl taşıycam bunca gün nasıl geçiçek içim sıkılırsa bebek büyünce harwketlerinden korkarım gibi endişelerin var mı?
Seni görmek ne güzel hosgeldin. Destegin icin tesekkur ederim. Allah sanada bu güzel duyguyu en kisa zamanda nasip etsin.
Slm hepinize arkadaslar indallah guzel bir dilegiyle...
inşallah dıorum ama yınede korkuorumya bu ara bende cok fazla sırt agrısı var sabahları kalkmak ıstemıorum hıc işe gıtmem lazım ama sureklı ertelıorum napıcagımı bılmıorum dr gıttım cıprelax verdı ama yan etkılerını okudukca dahda korktum kullanamıorum bı turlu off artık düşünmekten sıkıldım
slm arkadasım nasılsın hepımıze güzel bır gun ataksız bır gun olsun ınallah ozellıkle hamılelere:) rabbım huzurlu olmayı nasıp etsın hepımıze..
Slm cnm iyi dileklerin icin tesekkurler umarım senin icin de güzel bir gün olur
Ezgicim lustral işe yaradımı daha mutlu hissediyomusun kendini.. Bende acaip iç sıkıntısı ve uykusuzluk yapıo bu aralar
slm arkadasım nasılsın hepımıze güzel bır gun ataksız bır gun olsun ınallah ozellıkle hamılelere:) rabbım huzurlu olmayı nasıp etsın hepımıze..
Slm kafambozuk nasilsin nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?